DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 maçtaydım bugün. penaltı tam önümdeydi dünyanın en yalan penaltısı. gençler forveti az becerikli olsa, bu makakula olsa mesela 4 5 lik olurdu beşiktaş. gutiye özellikle dikkat ettim. halı sahada gibi oynuyor, yormuyor kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu arada çarşı harbi hayvan gibi bağrıyor. maratonun uzak köşesindeydim onlar kale arkası. başım ağırdı maç boyunca. ama maçla alakaları yok adamların. sade şarkı söylüyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Gençlerin pozisyonu yok, hangi forvet gol yapacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Forvetsiz yendik daha ne yapalım =P Forvet olsa kontra'dan yiyip dururdu gençler, 95'i bulmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dreagloth said: Gençlerin pozisyonu yok, hangi forvet gol yapacaktı. işte mesele bu, ceza sahası etrafında döndü durdu gençler, ara pasları alacak topu indirecek bi tane adam olsa çok farklı olurdu. gole kadar nerdeyse pozisyonu yoktu beşiktaşın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bjk de forvet var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 forvet olarak holosko oynuyordu güya gençlerbirliğinde forvet olmadığını söylüyor arkadaşlar da beşiktaş ta ne forvet ne de sağ kanat vardı maç boyunca tabata ve holosko futbol katliamı yaptılar zaten. Holosko bu sezon futbol adına hiçbirşey yapamıyor ne eskisi gibi koşabiliyor nede şut çekebiliyor. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bugün kesinlikle iyi oynamadık hatta penaltı penaltı değil di ama kazanmak güzel birşey tabi özellikle bu hafta fenerbahçe ve galatasaray puan kaybetmişken. Şu kötü futbola ve futbolcuların kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor yoksa takımın gidişatı iyi değil. Son dönemlerde ligdeki maçları takip ediyorum Kayseri olsun İBB olsun Manisa olsun çok güzel futbol oynuyorlar, Trabzon'dan bahsetmiyorum bile bir Trabzon'lu olarak ligin en iyi takımı olmaları ile gurur duyuyorum hatta maçlarını izlemekten de en çok keyif aldığım takım ancak 3 büyüklerin maçlarını izlerken sıkılıyorum futbolcularda ne ruh kalmış ne de azim yazık cidden verilen paralara ve taraftarın desteğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 holosko forvet oynuyordu diyorsan bu msjı okumam ben maçı izlememişsiniz izlemişsiniz ama nerenizle izlemişsiniz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi tek forvet q7 oynadi.. cidden dikkatli izlemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 rüştü hilbert toroman ersan üzülmez mehmet guti erst holosko tabata q7 resmen böyle oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aynen öyle oynadk cok yalnz kaldi q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Llama said: holosko forvet oynuyordu diyorsan bu msjı okumam ben maçı izlememişsiniz izlemişsiniz ama nerenizle izlemişsiniz acaba applev0dka said: abi tek forvet q7 oynadi.. cidden dikkatli izlemek gerek taktiksel olarak forvet holosko idi ancak kendisi nerede oynayacağını kestiremediğinden genelde kanatlara falan gitti. Ama normalde takımın sahaya çıktığı taktik bariz belli. holosko q7 guti tabata aurelio ernst üzülmez ersan toraman hilbert rüstü Tabi zamanında Schuster'inde dediği gibi bir sistemimiz yok o yüzden maçta q7 yi tek forvet gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hatta erhan girdi hilbert holosko yerine geçtide ikinci gol geldi hatta holoskonun 85dk yapamadığını hilbert 10 dkda yaptı ve gol geldi 96dk sen dikine nasıl bindirme yapasın arkadaş hilberte laf eden çarpılır bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hilbert sağ açıkta oynasa zaten çok daha iyi bir performans gösterir adam yokluktan sağ bek oynuyor ne yapsın bindirmeleri de yeterince başarılı olamıyor 90 dakika git gel yapmak kolay mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi hilbert yaklasık 5 hafta öncesine deli ediyodu beni ama maya tuttu bu cocuk is yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vivavale said: abi hilbert yaklasık 5 hafta öncesine deli ediyodu beni ama maya tuttu bu cocuk is yapıcak. bi arkadaşım var hilberti almanya liginden bilen.. bu adam için devamlılık gerek diyordu ve gerçekten mevkisinde oynamıyor ekrem geline bu hilbert daha güzel olucak hatta bugünkü maçta tabatanın direk kaleye çektiği serbest vuruşta keşke hilbert kullansa dedi adam adamın oralardan güzel golleri varmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vivavale said: abi hilbert yaklasık 5 hafta öncesine deli ediyodu beni ama maya tuttu bu cocuk is yapıcak. bir alışma süreci olması lazım haliyle şimdi takımdakilerle daha iyi anlaşıyor ve rahat oynuyor. birde üstüne üstlük takım kötü futbol oynadığından kendisini kanıtlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ha bide hilbert türkçe dil eğitimi alıyor.. özel olarak. bunu yapan kaç yabancı vardır acaba ligimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aynen abi ilk zamanlar schuster nerden bulmus bunu kesn polak aclardandır dedm de yüzümü kızarttı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vivavale said: aynen abi ilk zamanlar schuster nerden bulmus bunu kesn polak aclardandır dedm de yüzümü kızarttı =) hilbert schuster gelmeden önce geldi denizlinin hediyesi bu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Llama said: ha bide hilbert türkçe dil eğitimi alıyor.. özel olarak. bunu yapan kaç yabancı vardır acaba ligimizde sanırım q7 ile moritz alıyor hatta moritz'in röpörtajını izledim türkçe yaptı adam helal olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Llama said: vivavale said: aynen abi ilk zamanlar schuster nerden bulmus bunu kesn polak aclardandır dedm de yüzümü kızarttı =) hilbert schuster gelmeden önce geldi denizlinin hediyesi bu bize oha harbi mi dur abi dur fail olduk.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hatta izmalar şöyle oldu q7 geldi hilbert geldi schuster geldi guti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Llama said: hatta izmalar şöyle oldu q7 geldi hilbert geldi schuster geldi guti geldi hilbertin q7 den önce gelmiş olması lazım bedavaya geldi kontratı bitmişti sezon bitmeden anlaşıldı die hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar