Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Gençlerbirliği - Beşiktaş JK | 14 Kas |16:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

forvet olarak holosko oynuyordu güya gençlerbirliğinde forvet olmadığını söylüyor arkadaşlar da beşiktaş ta ne forvet ne de sağ kanat vardı maç boyunca tabata ve holosko futbol katliamı yaptılar zaten. Holosko bu sezon futbol adına hiçbirşey yapamıyor ne eskisi gibi koşabiliyor nede şut çekebiliyor.

Bir Beşiktaş taraftarı olarak bugün kesinlikle iyi oynamadık hatta penaltı penaltı değil di ama kazanmak güzel birşey tabi özellikle bu hafta fenerbahçe ve galatasaray puan kaybetmişken.
Şu kötü futbola ve futbolcuların kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor yoksa takımın gidişatı iyi değil.

Son dönemlerde ligdeki maçları takip ediyorum Kayseri olsun İBB olsun Manisa olsun çok güzel futbol oynuyorlar, Trabzon'dan bahsetmiyorum bile bir Trabzon'lu olarak ligin en iyi takımı olmaları ile gurur duyuyorum hatta maçlarını izlemekten de en çok keyif aldığım takım ancak 3 büyüklerin maçlarını izlerken sıkılıyorum futbolcularda ne ruh kalmış ne de azim yazık cidden verilen paralara ve taraftarın desteğine.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

holosko forvet oynuyordu diyorsan bu msjı okumam ben maçı izlememişsiniz izlemişsiniz ama nerenizle izlemişsiniz acaba

applev0dka said:

abi tek forvet q7 oynadi.. cidden dikkatli izlemek gerek

taktiksel olarak forvet holosko idi ancak kendisi nerede oynayacağını kestiremediğinden genelde kanatlara falan gitti. Ama normalde takımın sahaya çıktığı taktik bariz belli.

holosko
q7 guti tabata

aurelio ernst
üzülmez ersan toraman hilbert
rüstü

Tabi zamanında Schuster'inde dediği gibi bir sistemimiz yok o yüzden maçta q7 yi tek forvet gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi hilbert yaklasık 5 hafta öncesine deli ediyodu beni ama maya tuttu bu cocuk is yapıcak.

bi arkadaşım var hilberti almanya liginden bilen..
bu adam için devamlılık gerek diyordu ve gerçekten mevkisinde oynamıyor ekrem geline bu hilbert daha güzel olucak hatta
bugünkü maçta tabatanın direk kaleye çektiği serbest vuruşta keşke hilbert kullansa dedi adam
adamın oralardan güzel golleri varmiş
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi hilbert yaklasık 5 hafta öncesine deli ediyodu beni ama maya tuttu bu cocuk is yapıcak.

bir alışma süreci olması lazım haliyle şimdi takımdakilerle daha iyi anlaşıyor ve rahat oynuyor. birde üstüne üstlük takım kötü futbol oynadığından kendisini kanıtlayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...