Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramda izmir...

Bone

Öne çıkan mesajlar

utopia said:

sipeyskeyk said:

bir izmir'li olarak itiraf ediyorum,

İZMİR ÇOK SIKICI.

bir arkadaşımın lafı vardır, izmir bir lisede güzel bir de emeklilikte.

tamam evim, canım ciğerim, bostanlıda bir tur atsam nefes alıyor gibi hissederim hepsi eyvallah da.

YAPACAK BİR ŞEY YOK ABİ İZMİRDE.

çok üzücü yani.

adam çok haklı.
çok ama.

Nasıl yok ? Ne istiyorsunuz da İzmir'de yapılmıyor İzmir Karşıyaka'dan Bostanlı'dan ibaret değil ki 30 tane ilçe var
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

barnacle said:

nerde var yapçak bişey ki?

var abi bazı yerlerde...

Ankarada meydanlara gidip havuza giriyoruz mesela.
Eylem yapıyor, mitinglere gidip polislerle dalaşıyoruz.
Tinercilerle karşılaşıyor, "şef siftah, şef" şeklinde lafliyoruz.
Kaldırım yok mesela, şantiye aralarında froggercilik oynuyoruz.
Yapacak çok şey var ankarada, ama izmirde yok.
BIZE DENIZ BILE GELCEK! Size o da gelmeyecek, yaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

beraberkene über bir think tank kuruluşu sayılabileceğimiz arkadaşla yine saçma sapan şeyler üzerine brainstorming yaparkene şu fikiri geliştirdik.

izmir güzeldir geyiğini kökten çökertecek bu hamle sonrası izmir'in kendine gelmesi en az 10sene sürecektir.

izmir'in nüfusu kaç?
4milyondan az.
istanbul?
12milyondan çok.

bayramda 9günlüğüne istanbullu herkesi izmir'e yolluyoruz.

uzun uzun yazmayacağım şimdi ama musluklarınızdan bile bok akar!

aslında bu saldırı metodu ile küçük evropa ülkelerini işgal edelim diyoruz. evropa birliğine girelim de vizeler kaldırılsın. anında 8milyon falan insanla estonya, litvanya, lüksemburg gibi ülkeleri legal yoldan türk yapacağız! özgürleştireceğiz! kıbrısın güney kesmine de 20milyon türkü tatile yollayıp, "aaa adada yer kalmadığı için denize düştü rumlar!" diye legal bi "tatil" yapılması da gündemde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şunlar için teşekkür etmek istedim,
bayramda gezdim epey bir, özellikle bunları yaptım

sg-1 said:

alsancak kıbrıs şehitleri caddesi - kordon ikilisi
kemeraltı - konak meydanı - pasaport üçlüsü
urla'ya, foça'ya falan, balık ye, gidemiyorsan güzelbahçe'de de olur. özsüt'ün anavatanında sütlü tatlı ye. ev yemekleri olan restoranlar bul, zeytinyağlı ye. börülce ye, tazesi kaldı mı bilmiyorum, kurusu da olur. balığın yanında da deniz börülcesi ye.

kumru, boyoz fiks zaten, yemeden izmir'den ayrılma.

Dartanian said:

Burası pasaport iskelesi nargile falan içilebilir.Bayramda gereksiz bi hareketlilik olur ama yinede güzeldir =)
Alsancak kordon boyu güzel mekanlar nezih mekanlar vardır seçip beğenip oturabilirsin nitekim hepsi birbirine benzemektedir =)
Kıbrıs şehitlerinde de gezersin

khalad said:

Kordon'un keyfini sonuna kadar çıkart

sipeyskeyk said:
Pahalı yemekleri severim diyorsan, konak piere git orada steak house var 100 milyona bir steak ye bir şarap iç kendine gel. pierdeki diğer yerler de çok güzeldir.

izmir çok güzel bir yer. çok merak ettim ankara niye böyle güzel değil diye. aslında 15 sene önceki ankara'ya çok benziyor.
1.5-2km'lik yürüyüş yerleri var. herkes oraya çıkmış yürüyor. izmir'in halkı çok yiyor, ankaralılardan çok yiyor, ama yemekleri zeytinyağlı olunca ve düzenli yürüyüş yapma imkanı olunca zayıf kalıyorlar. parklarda gençler oturmuş içki içiyor. sokak köpekleri kulaklarında küpeklerle etrafta dolaşıyor. insanlar köpeklerini almış dışarda gezdiriyor. bazıları eşofmanını giymiş koşuyor. bisiklet kullanan var. ankara'da görmediğimiz manzaralar.
yolculuk da çok kolay. şehrin bir tarafından diğer tarafına 15 dakikalık vapurla gidiyorsun. sonra yine yürümeye devam. otobüsleri de çok güzel.

ankara'da alışveriş merkezlerine tıkılmış durumdasın. şöyle uzunca yürüyecek, sağda solda keyifle oturacak bir yer bulunmuyor.
eskiden tunalı caddesi vardı, ama çankaya'yı öldürdüler.
bir de çok dağılmış. bir yer için çayyolu'na, bir yer için sakarya'ya, bir diğer yer için arjantin'e gidiyorsun felan, hep de kısa kısa yerler. yatırımlar da hep keçiören'e yapılıyor, orası alakasız bir ankara oldu.
izmir ne güzel, bostanlı'da ayrı gez, kordon'da ayrı gez, kıbrıs şehitleri'nde ayrı gez, konak'ta ayrı gez... hepsi o kadar dolu ki, tek bir yerde tüm hayatını geçirirsin öyle yani.

bornova civarını gezemedim, urla'ya, çeşme'ye gittim.
çeşme sahili (hürriyet caddesi) de çok güzelmiş, tam yazlık bölgesi.

gelecek hafta veya ondan sonra tekrar gitmeyi istiyorum. çok güzel bir yer hakkaten.
tek eksiği kitapçı azlığı olmuş sanki :D
ankara'da bol bol kitapçı var burda, iyi yanı o...

eskişehir'i de çok övüyorlar, orayı da merak ediyorum. gitmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...