Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramda izmir...

Bone

Öne çıkan mesajlar

kokoreç+turşu suyu
üzerine tatlı niyetine midye(tu)

karşıyakada işbankasının olduğu sıradan sonraki 2.sokağın başında 5-6 tane kokoreççi 3-4 tane midyeci ve 2 tane turşu suyucunun ortaklaşa kullandığı çarşı kenarında oturup pis boğazlık yapılabilir. afiyet olsun şimdiden.

fotoğraf çekmek için
-alsancak iskeleden deniz boyu konak iskeleye kadar yürürsün
-konaktan içlere, kemeraltına falan dalarsın, üşenmezsen yukarlara çıkarsın ama çok lazım değil
-konaktan asansöre doğru yürüyerek gitmeye çalıştığında zaten klişe fotografik sokaklar ve sümüklü çocuklara rastlarsın
-asansörden bi panorama alırsın
-konaktan vapurla karşıyakaya geçersin
-karşıyaka'dan bostanlı'ya 5-6 km kadar yürüyebilirsin sahilden ama naparsın sonra bilmiyorum. bostanlı tek başına gezmek için sıkıcı olur. takılmaca yeri çünkü.

daha başka bi ton şey vardır muhtemelen de anahatlarıyla bi özet geçeyim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Nargile içmeyi seviyorsan kesinlikle Üsküdar Çaycısına git. Sahlep'inide iç yanında.

Boyoz ve kumruyu herkes söylemiş zaten ama oraya gitmişken kırçiceğinde manisa kebabı yemelisin.

Kordon'un keyfini sonuna kadar çıkart, kızlarağası çarşısında bir türk kahvesi iç mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

alternatifler,

balçova agora AVM'ne git, yeni yapılan kısım neresi de sor sonra oradaki herhangi bir yere otur yemek ye (kahvaltı tercihen.) (30-40tl)

bostanlı iskelesinin üzerindeki altın balık adlı restorana git, körfeze karşı rakı balık yap. (kişi başı 60+)

300-500 seviyorsan ki sanmıyorum gece marche cabaret'e, alsancak limanının olduğu yerde de 1-2 yeni mekan açıldı club tarzı isimlerini bilmiyorum şuanda..oralara git.(nası takıldığına göre değişir. ama viski 30 du en son sanırım)

başka başka...

salaş yerleri seviyorsan gazi kadınlar sokağı var kıbrıs şehitlerinde orayı git, veya kordona git. (bira 8-10 lira hesabını sen yap.)

Pahalı yemekleri severim diyorsan, konak piere git orada steak house var 100 milyona bir steak ye bir şarap iç kendine gel. pierdeki diğer yerler de çok güzeldir.

kalite takılırım diyorsan mustafa bey caddesine git biyer, plaza, canteen, ties, bonjour, rouge vs. bunlardan birinde bir yemek ye bir şeyler iç. Ama herkes birbirine bakar, süzer falan bunlardan rahatsız olacaksan hiç gitme.(40-50 tl)

doğal yaşam parkına gitme 10 tane hayvan var totalde, zaman kaybı bir de bayramda iğrenç olur.

aklıma gelirse yazarım daha. ama zaten izmir bitti sanırım, bu kadar işte adkasdjask
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

alternatifler,

balçova agora AVM'ne git, yeni yapılan kısım neresi de sor sonra oradaki herhangi bir yere otur yemek ye (kahvaltı tercihen.) (30-40tl)

bostanlı iskelesinin üzerindeki altın balık adlı restorana git, körfeze karşı rakı balık yap. (kişi başı 60+)

300-500 seviyorsan ki sanmıyorum gece marche cabaret'e, alsancak limanının olduğu yerde de 1-2 yeni mekan açıldı club tarzı isimlerini bilmiyorum şuanda..oralara git.(nası takıldığına göre değişir. ama viski 30 du en son sanırım)

başka başka...

salaş yerleri seviyorsan gazi kadınlar sokağı var kıbrıs şehitlerinde orayı git, veya kordona git. (bira 8-10 lira hesabını sen yap.)

Pahalı yemekleri severim diyorsan, konak piere git orada steak house var 100 milyona bir steak ye bir şarap iç kendine gel. pierdeki diğer yerler de çok güzeldir.

kalite takılırım diyorsan mustafa bey caddesine git biyer, plaza, canteen, ties, bonjour, rouge vs. bunlardan birinde bir yemek ye bir şeyler iç. Ama herkes birbirine bakar, süzer falan bunlardan rahatsız olacaksan hiç gitme.(40-50 tl)

doğal yaşam parkına gitme 10 tane hayvan var totalde, zaman kaybı bir de bayramda iğrenç olur.

aklıma gelirse yazarım daha. ama zaten izmir bitti sanırım, bu kadar işte adkasdjask

Şahane tutorial olmuş teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...