Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 supernaturala zaman kaybı deyip persons unknown ve how i met your mother tavsiye etmek acayipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tavsiye etmedim zaten, zaman kaybı olma skalasında daha üst seviyede bulundukları için çizdim üstlerini. persons unknown'u da izlemedim, izlemeden yorum yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ozmn nerden biliosun zaman kaybı olmadığını? ustunu çizdiklerinin ghost whisperer hariç hepsini izledim. heroes (1. sezonu baya guzel ama bağlanmıyo işte) hariç hepside baya baya guzel diziler. ha belki supernaturalın ilk 2 sezonu biraz bayabilir ama muhteşem bağlanıyo dizi hikayeye 3. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 GERGE said: Firefly izle önce. IMDB puanı 9.5, The Wire ve Arrested Development'tan sonraki en yüksek puanlı dizi ve sadece 14 bölüm + 9 çizgiroman + film (IMDB puanı 8.0) şu öneriyi ciddiye al bence de. kesinlikle pişman olmazsın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 firefly aklımdaydı ama işte iptal edildi diye ertelemiştim izlemeyi. deadwood ve carnivale den sonra çok üzüyor iptal edilen dizileri izlemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Güzel bağlanıyor Firefly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kuyruklu yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çizgiromanlar ve filmle bağlanıyor abi. closure var sonunda. Devamı nerde diye kalmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bağlanmasına bağlanıyor ama devamını istiyorsun ya. ulan bitti hemen diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çizgi romanı bilmiyorum da filmle güzel bağlanmıyor sonu, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 rubicon bitmiş.o tarz dizi tavsiyesi alayım komiksiz ciddi yavaş ilerleyen güzel bir dizi istiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 deadwood hbo nun dizisi bol küfürlüdür uyarayım. çok iyi ama 2 sezon sadece sonra bitiyor ansızın. aynı şekilde the wire var. gene hbo gene bol küfür. 5 sezon ama bu dizi ve sonu var bitiyor. çok çok iyi ikisi de. deadwood western dizisi, çok başarılı ama o havayı alıyor insan. the wire da işte polisiye dizi. ama alışılmışın dışında, kötü adamlar üstünde çok iyi çalışılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Whe Walking Dead 3 bölüm yayınlanmış yeni dizi. Zombi filmlerinide oldum olası sevmedim ama indirdim birazdan izleyecem. Supernatural, Fringe tadında başka dizi önerebilcek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Buffy the vampire slayer asfdgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 HolyRaider said: deadwood hbo nun dizisi bol küfürlüdür uyarayım. çok iyi ama 2 sezon sadece sonra bitiyor ansızın. deadwood 3 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 evet 12*3 36 bölüm deadwood. iyi dizidir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ha pardon 3tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Red said: komiksiz ciddi yavaş ilerleyen güzel bir dizi istiyorm Breaking Bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yumy said: Buffy the vampire slayer asfdgjh Niye güldün? İzlenecek gibiyse izliyeyim. 7 sezon bir oha. Gerçekten iyiyse izliyeyim o zaman çünkü 7 sezon çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 vampire diaries. gerçi ben pek sevmedim ne diye tavsiye ediyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Buddha said: yumy said: Buffy the vampire slayer asfdgjh Niye güldün? İzlenecek gibiyse izliyeyim. 7 sezon bir oha. Gerçekten iyiyse izliyeyim o zaman çünkü 7 sezon çok :D Buffy de vampir sayilir. =P Misfits'e baslicam ben birazdan. http://www.imdb.com/title/tt1548850/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Buffy gayet iyidir be. Hani çerezlik dizi arıyorsan birebirdir, eğlenceli kafa dağıtır, sarar da. Ama abeslikleri baştan kabullenmen lazım :) Şu tırt tırt vampire diariesmiş twilightmış true bloodmuş falan hepsini kafa kafaya tokuşturur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Buffy candır izleyiniz izletiniz :) Ayrıca Supernatural ve Gossip Girl zaman kaybı değildir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Gossip Girl kadar sacma sapan konulu bir dizi epeyce az. Mis Fits'in 3 bolumunu izledik hatunla. Cekimleri cok kaliteli diyemeyecegim ama oyuncular, konu ve islenis guzel gercekten. Ingiliz dizisi oldugunu bastan belirteyim. Aksanlar epeyce garip geliyor ve basta rahatsiz ediyor ama son bolum biraz filler-vari olsa da ilk 3 bolum icin guzel ve izlenmesi gerek diyorum. Zaten ilk sezonu 6 bolum ve ikinci sezonun da iki bolumu mu ne cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ingiliz hele hele iskoç aksanı rahatsız ediyosa intihar edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar