barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Laorx said: bi kremşanti bi nutella kapatır orayı hahah. adam hemen fantaziye döktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ayran testi ile kıllar tespit edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Benim var bi kıllı kız arkadaş yüzüne söyleyemiyorum da bi ara içip, kes artık şu favorileri ya da adam gibi sakal bırak dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 barbu said: vanille çok kızdı nedense hiyar görünce dayanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Dartanian said: Benim var bi kıllı kız arkadaş yüzüne söyleyemiyorum da bi ara içip, kes artık şu favorileri ya da adam gibi sakal bırak dicem.de tabi meriçlikte bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ^ ^ Evet ben ayrım yapıyorum.Bi de çirkinlere yapanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: ayran testi ile kıllar tespit edilir PUAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Dartanian said: Benim var bi kıllı kız arkadaş yüzüne söyleyemiyorum da bi ara içip, kes artık şu favorileri ya da adam gibi sakal bırak dicem. abi bazıları onu saç sanıyo gerçekten sanırım. bilerek tarıyanlar filan var. garip geliyor. ama saç da olabilir belki diye düşünüyorum. hani böyle kötü kesilmiş/dökülmüştür de çıkıyordur gene gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Aptal cocuk mulgear ilk siyah cıkan kılları uzatmıs 15 santim. O sakalları kesince bir daha çıkması 15 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 barbu said: Dartanian said: Benim var bi kıllı kız arkadaş yüzüne söyleyemiyorum da bi ara içip, kes artık şu favorileri ya da adam gibi sakal bırak dicem. abi bazıları onu saç sanıyo gerçekten sanırım. bilerek tarıyanlar filan var. garip geliyor. ama saç da olabilir belki diye düşünüyorum. hani böyle kötü kesilmiş/dökülmüştür de çıkıyordur gene gibi. Yok abi bildiğin yanak yani favoriyle alakası yok bu bahsettiğim çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bizim okulda çok var öyle. halıfilex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bakiredir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya offf karşı cinsten soguycam simdi kapayin su favori mavori muhabbetini hatunlardaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vala bizim bölümün en çirkin kızına bile 50 herif yazdığı için göz zevkimize sıçıyolar :/ tayt giyen şişkosundan, bıyıklı göbeklisine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 emma yne iimis lan ülkücü bıyıgı olan var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://thumb9.shutterstock.com.edgesuite.net/display_pic_with_logo/77213/77213,1199874259,1/stock-photo-fresh-and-beautiful-woman-with-milk-moustache-holding-a-glass-of-a-milk-8382475.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bütün topic'i okudum ve kararımı verdim. Longshanks, sen haksızsın ibne. Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. Şaka bir yana; Öncelikle, bir tane karşı örneğim var ahahay düşüncesiyle hareket etmen önce beni, sonra da istatistikten ve bilimsel yöntemden biraz olsun anlayan tüm arkadaşları çok üzdü.Haydi durumu birlikte derinden inceleyelim: Açıklanması gereken şey şu ki kadınlarda bıyık, göğüs kılı, boyun da ve diğer bazı bölgelerde bulunan kıllanmanın sebebi, süpriz olmayan bir şekilde testosterone dediğimiz hormondur. Haliyle, bu hormon bazı insanlarda fazla, bazılarında az bulunur. Bu yüzden de örneklediğin durumda gözle görülür bir kıllanma olmayabilir.Fakat bu hormonun bulunmadığını idda edemezsin. Bu yüzden her kadında bir miktar bıyık bulunduğu iddası doğrudur. Eğer gerçekten hiç bir bıyık ve benzeri bir kıllanma yoksa, bu durum da bir anomali olur. Bilimsel yöntemde böyle bir durumla karşılaşıldığında öncelikle bu duruma neden olabilecek dış etkenler saptanır, doğruluğu gösterilmiş birinci seviye kanunlar yanlıştır diye bir kenara atılmaz. Umarım bu cevap ihtiyacını karşılar, sürekli sözümü kesmene engel olarak cevap verebileceğim tek platformun paticik olduğuna karar vererek buraya yazıyorum.Umarım çok alınmazsın. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 tamam anomali de olsa HEPSİNDE var diyemezsin çünkü anomali kaideyi bozmuş olur. msn'den offline olup gelip burda postlarımı stalklayıp bana laflar hazırlaman da komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hiiiii ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 "mühendisim. kıt kaynakları optimum şekilde kullanan adam endüstri mühendisidir." Benim tanıdığım bir endüstri mühendisi var o böyle değil. E ne oldu şimdi böyle olunca ben mi haklı olmuş oldum, güldürme beni Longshanks, yukarı çıkmak için yapmayacağın şey yok ama arada sırada kendine de bakman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bütün sayılar 3 değildir deyince 3 de mi 3 olmuyor diğerleri 3 olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kıt kaynakları optimum şekilde kullanan insan iktisatçdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 orta halli aile babası nan o dedikleriniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bella said: kıt kaynakları optimum şekilde kullanan insan iktisatçdır. Sacmasapan konuşmayalım.bi söz söledik diye içine etmeyelim. Ne iktisatçı ne endustri mühendisidir o. Mühendistir. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar