Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisozluk yazarı Meth intihar girişimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekşiye de "havlayan köpek ısırmaz" yazcaktım ama sonra trollenmemek için boşverdim.
bildiğin attention whore abi ki intihar edicek adam bunun reklamını yapmaz. reklam yapan adam "gelin beni kurtarın" diyodur.
hem bu insanların ne yaşadıklarını çok merak ediyorum. ne tür şeylerden etkilendiler de intihara yöneliyorlar. kızlar mı vermemiş? misafirlikte sıçmışta sifonla bok mu gitmemiş? ne olay ne?
Mesaj tarihi:
olay milletin kendi vicdanını rahatlatabilmesi..

"atlama abi, gel içelim"

ha oldu.. çok faydalısın insanlığa.

vicdan rahatlatma amacı ile "ay ben empati yapıyorum" kelebeklerini çekecek bir ışık yapsa bilim adamları. sonra da elentrink verseler sollu sağlı..

çağ atlarız
Mesaj tarihi:
bu adam ileride bu anıyı anlatıp kız bile götürür ben söyliyim size.

"çok uçuk adamım ben, manyak adamım, sınırlarda yaşarım, intihara kalkıp tüm istanbulu kilitlemişliğim var, girin sözlüğe falan da bakın yüzlerce kişi mesaj yazdı hakkımda" falan diye
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Masteis said:

misafirlikte sıçmışta sifonla bok mu gitmemiş? ne olay ne?

şu ne kadar kötü bir şeydir. hele tuvaleti falan tıkadıysa..

üstüne sifonu çekince tıkandığı için kenarlardan boklu su taşsa tam 12.
Mesaj tarihi:
eve dondukten sonra eksisozluge yazılanları okuyarak, haber sitelerini falan dolasak 20 kere orgazm olmustur zaten. bu ona +1 yıl daha can verdi. seneye yine koprudeyiz.
Mesaj tarihi:
adamda şaşırtıcı bişi yok ki.

önceden yapmış, 3.ye de gider hani köprüye.
atlamayacağı da kesin gibiydi. heyecan yaşayan varsa bu durumdan kendi saflığıdır.

milletin adamın yazdıklarına takılması (adam kafayı zortlatmış. sen adamın yazıdan 'zengin çocuuu' diyorsun.. ahaha) ve milletin "dostlar empatide görsün" diye ayh canım! çok üzüldüm, evde şoka girdim mode on yazması biraz garip geldi..

ama tecrübe ettik. bunda sonra gelmeyecek.
Mesaj tarihi:
gerizekalının teki intihar etmeye kalkmış birde gitmiş bilgi kaynağı olarak nitelendirilen yere yazmış orda insanlar çıkaramamış taşı burda 20 sayfa olmuş çıkmamış o taş nasıl derin bir kuyu seçmiş helal olsun.
Mesaj tarihi:
elektroşok da depresif hastalıkların tedavisinde kullanılan uç yöntem değil mi?

Bak hikaye şöyle. Çocuk bi zamnalar baktı, sözlükte olsun gerçek hayatta olsun depresiflik prim yapıyor. Depresif aşık stayla entryler girdikçe karma OVYEBEYBİ diye coşuyor. Tabi sanalda olduğu kadar gerçekte de bu tripler kızların "hayat gerçekten çok acımasız meriç, hak veriyorum. Madem hak veriyorumi bu gece senin olmalıyım." gibi bi bakış açısıyla çocuğa yaklaşmalarını sağladıysa birde (var böyle kızlar),(fiesta seksin değişiği) eleman müzmin depresif olup çıkıyor. Gel zaman git zaman depresyon tripleri/seks eğrisi (bu noktada orçun gafiklerle anlatabilse..) çocuğun aleyhine işlemeye başlıyor. Zaten depresif triplerde takılmaya alışan genç birde eğrinin eğiminin istenen sonuçtan uzaklaşmasından ötürü iyice depresifleşiyor.

İşte bu noktada, son koz: ÖNTÖHÖR ÖDÖCÖM KÖPRÖDÖN ÖYLÖYÖCÖM!!!
Mesaj tarihi:
hangi köprü? sırat?

bi de bu adam nasıl bi denyodur ki intihar edicekse de 3 saat beklemiş köprüden. resmen ilgi toplamak için beklemiş. rezillik. 3 saat sürer mi bi intihar ak. orda olsaydım verirdim beline ıslak odunu.
Mesaj tarihi:
bu herifin şu gibi iğrenç entry'leri varmış

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%2318992237

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%2318025492

ilginç.
keşke atlasaymış demeden edemiycem kusura bakmayın,rezil bi yaratığa benziyor şayet şu entrylere bakınca.
Mesaj tarihi:
boş verin yaw..

adam kafayı bozmuş öle ya da böle. siz adam hakkında makul bişiler demiş gibi ahkam kesiyorsunuz..

ben kapayım, olay bitmiş gitmiş.

siz de all i can'i izleyin.. süper işte lan
http://vimeo.com/16442800
dört gözle bekliyorum bak bunu izlemeyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...