Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun tavsiyesi


elazulruby

Öne çıkan mesajlar

Yakın zamanda yeni bir bilgisayar aldım. Eski bilgisayarım çok kötü olduğundan dolayı hiç oyun oynayamıyordum. Bilgisayarı aldığım gibi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dragon Age'yi oynadım ve cidden çok hoşuma gitti. Zamanında eski bilgisayarımda BG 1-2 IWD 1-2 Fallout 1-2 NWN oynamıştım. Şimdi de Call of Duty'nin yeni oyunlarını yükleyeceğim ama tabi Dragon Age tarzında da bir oyun arıyorum; karakterler arası iletişimi olan ya da güzel bir RPG. Divine 2'ye baktım ama oyunun savaş sistemi hiç hoşuma gitmedi, o yüzden direkt eledim onu. Tavsiye edebileceğiniz, böyle makinemin gücünü kullanabileceğim güzel bir oyun ne olabilir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fallout 3'ü pek beğenmedim nedense. Awakening'i de bitirdim ama oradaki hiç bir karakter; alistair, leliana veya morrigan kadar samimi gelmedi. NWN 2'yi kesinlikle oynayacağım ama yaklaşık 16 gb olunca bütün expansionlarla indirmesi de uzun sürecek. Mass Effect güzel diyorsanız bir göz atacağım ona da. Oyunların boyutları büyüyor ama Türkiye'de internet ne ucuzluyor ne de hızlanıyor.
Bu arada Dragon Age cidden de Baldur's gate 2'den sonra en sevdiğim rpg oldu -crpgleri bunun dışında tutuyorum tabiki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı diyaloglar sıkıcıydı ama genel olarak hoştu. Ben oyundan bir Irenicus şiiri var olsun beklemedim çünkü o kadar da geniş kapsamlı bir oyun değildi. Benim en çok hoşuma giden savaş sistemi oldu. O atılan naralar, bloklamalar, dodgelar filan işte. Neyse burada sıralamaya gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon Age ilk oynadığında zevkli falan ama tekrar oynatmıyo kendini fazla.
NWN2'yi çıkar çıkmaz orjinal almıştım gaza gelip ama büyük bi hayal kırıklığı olmuştu. Sonra ek paketleri falan çıktı ama dikkat etmedim.
Şimdi şimdi görüyorum ki Mask of the Betrayer'a herkes bayılmış. Merak ettim ben de valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...