elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yakın zamanda yeni bir bilgisayar aldım. Eski bilgisayarım çok kötü olduğundan dolayı hiç oyun oynayamıyordum. Bilgisayarı aldığım gibi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dragon Age'yi oynadım ve cidden çok hoşuma gitti. Zamanında eski bilgisayarımda BG 1-2 IWD 1-2 Fallout 1-2 NWN oynamıştım. Şimdi de Call of Duty'nin yeni oyunlarını yükleyeceğim ama tabi Dragon Age tarzında da bir oyun arıyorum; karakterler arası iletişimi olan ya da güzel bir RPG. Divine 2'ye baktım ama oyunun savaş sistemi hiç hoşuma gitmedi, o yüzden direkt eledim onu. Tavsiye edebileceğiniz, böyle makinemin gücünü kullanabileceğim güzel bir oyun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dragon age 2 (ne zaman cikicak bu?) mass effect 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 11 mart 2011 yazıyor dragon age 2 için. Mass Effect 2 fps değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 değil ama uzak da değil maalesef. da'yı beğendiysen genişleme pakedi awakening var, onu oynamalısın. ve evet mass effect 1-2'yi sevebilir dragon age seven biri. en azından birinciyi oynamak lazım, konu devam ediyor diye ikinciyi de derken öyle gidiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fallout var bi de, baska da rpg ben hatirlamiyorum son donem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu sene toplasan 2 rpg, 1 yandan yemis rpg, 1 de millet rpg sandigi icin metacriticde gelmis gecmis en iyi rpg oyunu toplayan hikayeli tps ciktigi icin oyle listede NWN 2 ve MotB yok aradigin gibi oyunlar icinde, onlara bakabilirsin DA2'ye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Fallout 3'ü pek beğenmedim nedense. Awakening'i de bitirdim ama oradaki hiç bir karakter; alistair, leliana veya morrigan kadar samimi gelmedi. NWN 2'yi kesinlikle oynayacağım ama yaklaşık 16 gb olunca bütün expansionlarla indirmesi de uzun sürecek. Mass Effect güzel diyorsanız bir göz atacağım ona da. Oyunların boyutları büyüyor ama Türkiye'de internet ne ucuzluyor ne de hızlanıyor. Bu arada Dragon Age cidden de Baldur's gate 2'den sonra en sevdiğim rpg oldu -crpgleri bunun dışında tutuyorum tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nwn2 nin baya uzun bir patchi var. hatta mümkünse patchsiz oyna (bide bugları var motb kurmadan patchlersen motb kurunca bozuluyo ama hiç patch yapmazsan gene förtlüyo felan gibin (hala yoktur umarım)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Ne kastırıyorsunuz: NWN 2 Gold çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 NwN 1'de, 2.episodeun sonunda Aribeth de pörtlüyordu. En baştan başlamıştım bug olduğundan dolayı, tabi patchleyerek. O tarz bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gold çekince patchli geliyomş işte bug olmasa bile o kadar uzun ki o patchler başlamadan bıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dragon age i bi tek ben beğenmedim sanırım :( belki de çok yoğun ve yorgun bi dönemimde denk geldi, dialoglar boğdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 guzel dğeil bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yoklukta gideri vardı şimdi yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bazı diyaloglar sıkıcıydı ama genel olarak hoştu. Ben oyundan bir Irenicus şiiri var olsun beklemedim çünkü o kadar da geniş kapsamlı bir oyun değildi. Benim en çok hoşuma giden savaş sistemi oldu. O atılan naralar, bloklamalar, dodgelar filan işte. Neyse burada sıralamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 son yıllarda daha iyi bir rpg cıkmadı. hem uzun soluklu, hem de hikayesi, gameplay'i falan guzel. diyaloglar baydıgı icin oynayamadıgım tek oyun mass effect. ilk oyunda bildigin wall of textler vardı dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mass effect wall of text olarak geliyorsa, hangi rpg'yi wot olarak gelmedigi icin bitirebildin onu merak ettim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 esc makes life easier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dragon Age ilk oynadığında zevkli falan ama tekrar oynatmıyo kendini fazla. NWN2'yi çıkar çıkmaz orjinal almıştım gaza gelip ama büyük bi hayal kırıklığı olmuştu. Sonra ek paketleri falan çıktı ama dikkat etmedim. Şimdi şimdi görüyorum ki Mask of the Betrayer'a herkes bayılmış. Merak ettim ben de valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 mask of the betrayer epikkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 HellHound said: mass effect wall of text olarak geliyorsa, hangi rpg'yi wot olarak gelmedigi icin bitirebildin onu merak ettim acikcasi divine divinity mesela cok guzel. sacred yine guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 diyablo2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Witcher (biraz arcadeimsi seviyorsan Divinty 2 de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar