Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yakın zamanda yeni bir bilgisayar aldım. Eski bilgisayarım çok kötü olduğundan dolayı hiç oyun oynayamıyordum. Bilgisayarı aldığım gibi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dragon Age'yi oynadım ve cidden çok hoşuma gitti. Zamanında eski bilgisayarımda BG 1-2 IWD 1-2 Fallout 1-2 NWN oynamıştım. Şimdi de Call of Duty'nin yeni oyunlarını yükleyeceğim ama tabi Dragon Age tarzında da bir oyun arıyorum; karakterler arası iletişimi olan ya da güzel bir RPG. Divine 2'ye baktım ama oyunun savaş sistemi hiç hoşuma gitmedi, o yüzden direkt eledim onu. Tavsiye edebileceğiniz, böyle makinemin gücünü kullanabileceğim güzel bir oyun ne olabilir?
Mesaj tarihi:
değil ama uzak da değil maalesef. da'yı beğendiysen genişleme pakedi awakening var, onu oynamalısın. ve evet mass effect 1-2'yi sevebilir dragon age seven biri. en azından birinciyi oynamak lazım, konu devam ediyor diye ikinciyi de derken öyle gidiyor. :)
Mesaj tarihi:
bu sene toplasan 2 rpg, 1 yandan yemis rpg, 1 de millet rpg sandigi icin metacriticde gelmis gecmis en iyi rpg oyunu toplayan hikayeli tps ciktigi icin oyle

listede NWN 2 ve MotB yok aradigin gibi oyunlar icinde, onlara bakabilirsin DA2'ye kadar
Mesaj tarihi:
Fallout 3'ü pek beğenmedim nedense. Awakening'i de bitirdim ama oradaki hiç bir karakter; alistair, leliana veya morrigan kadar samimi gelmedi. NWN 2'yi kesinlikle oynayacağım ama yaklaşık 16 gb olunca bütün expansionlarla indirmesi de uzun sürecek. Mass Effect güzel diyorsanız bir göz atacağım ona da. Oyunların boyutları büyüyor ama Türkiye'de internet ne ucuzluyor ne de hızlanıyor.
Bu arada Dragon Age cidden de Baldur's gate 2'den sonra en sevdiğim rpg oldu -crpgleri bunun dışında tutuyorum tabiki.
Mesaj tarihi:
nwn2 nin baya uzun bir patchi var.
hatta mümkünse patchsiz oyna (bide bugları var motb kurmadan patchlersen motb kurunca bozuluyo ama hiç patch yapmazsan gene förtlüyo felan gibin (hala yoktur umarım))
Mesaj tarihi:
Bazı diyaloglar sıkıcıydı ama genel olarak hoştu. Ben oyundan bir Irenicus şiiri var olsun beklemedim çünkü o kadar da geniş kapsamlı bir oyun değildi. Benim en çok hoşuma giden savaş sistemi oldu. O atılan naralar, bloklamalar, dodgelar filan işte. Neyse burada sıralamaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
son yıllarda daha iyi bir rpg cıkmadı. hem uzun soluklu, hem de hikayesi, gameplay'i falan guzel. diyaloglar baydıgı icin oynayamadıgım tek oyun mass effect. ilk oyunda bildigin wall of textler vardı dayanamadım.
Mesaj tarihi:
Dragon Age ilk oynadığında zevkli falan ama tekrar oynatmıyo kendini fazla.
NWN2'yi çıkar çıkmaz orjinal almıştım gaza gelip ama büyük bi hayal kırıklığı olmuştu. Sonra ek paketleri falan çıktı ama dikkat etmedim.
Şimdi şimdi görüyorum ki Mask of the Betrayer'a herkes bayılmış. Merak ettim ben de valla.
Mesaj tarihi:
HellHound said:

mass effect wall of text olarak geliyorsa, hangi rpg'yi wot olarak gelmedigi icin bitirebildin onu merak ettim acikcasi

divine divinity mesela cok guzel. sacred yine guzel.
  • Yeni Oluştur...