Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gecko said: Black-ice said: facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum. gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum. bu post ciddi mi? ciddi tabi gayet de güzel güzel yazdım dün gece gece nesini ciddiyetsiz buldun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ben de ne kabul ediyorum, ne reddediyorum. Öyle duruyorlar. Ama mesela kısa süreli bir tanışıklığım vs. olmuşsa ya da ileride görüşüp edeceksem ekleyebiliyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben de böyle ukalalık yapıyodum eskiden de sonradan kimin ne zaman lazım olacağının belli olmaması, bir tıkla daha fazla insana ulaşabilecek olmanın ileride getirebileceği menfaatleri falan düşününce yok oldu bu huyum. Netwörk'ü geniş tutmak lazım çünkü. İş bile çıkabilir. Ya da bir soru sorarsın duvarında, alakasız bir insan hop diye yardım edebilir. Hiç belli olmaz hakkaten. Ama şöyle bi ukalalığım var ki daha hiç kimsenin doğumgününü kutlamadım facebook aracılığıyla. Bu huyum bir süre sonra hiç bir şekilde kimsenin doğumgününü kutlamamaya döndü. Kendi doğumgünümde duvarımı kapatmamla da tepe noktasına ulaştı sdfş. Bazen çok içimden geliyo enee osman ayşe'nin doğumgünüymüş iyi ki doğdun diyeyim diyorum ama tutuyorum kendimi. Birininkini kutlayacaksam aynı yakınlıktaki herkesi kutlamak lazım diye sdf. Çok istersem özelden kutluyorum ama. ayrıca facebook'a tavır alanları ben de anlamıyorum çünkü çok esnek bir platform. Çok batıyorsa profilini öyle bir ayarlıyosun ki sadece 5-10 kişi her şeyi görüyor diğerleri sadece bi kimlik kartını görebiliyor veya kimse seni bulamıyor sadece sen ekleyebiiyorsun cart curt... ya da eklediğin kişileri ana sayfa beslemesinden silebiliyorsun ki "listemde böyle şeyler paylaşan adam olduğu için canım sıkkın silmem lazım bu gerizekalıyı" diye bi olaya gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Nasıl oluyor o son dediğin? Beni asıl bezdiren o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 anasayfa feed'inden silme olayı mı? paylaşımın üstüne getiriyosun fareni, sağ üstte çarpı işareti çıkıyo. ona basınca, -gönderiyi gizle- -aliosman'ı gizle- şeklinde seçenek çıkıyor ali osman'ı gizlersen bi daha yaptığı saçmalıkları görmüyosun. diğer çetrefilli privacy ayarlarını çok iyi bilmiyorum kurcalamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 of arklarımın yüzde 80ini engellemişimdir heralde ben ya. facebook güzel de böyle of ensemi karıncalandıracak derecede tiksindiren şeyler görüyorum kötü oluyorum. ense karıncalandırma rekorumu şuan bilmemne artık ilişki içinde değil yazınca arkadaşlarının "NOLDU HAYIRDIR?" "HAYDAAAAAAaaa:S:S" falan yazması. arkadaşım valla küfür ediecem ailelerine ya bu kadar merak ediyorsan ararsın sorarsın, özelden msj atarsın noldu dostum niye ayrıldınız diye bu ne kadar salakça birşeydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aynı soyada sahip tanımadığım insanlar ekliyodu beni bi ara sormuştum birine "bu soyada sahip herkesi ekliyorum :)))" demişti akıl fikir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sadece videolar için fake isimle facebook ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/072/841/original/forever_alone_facebook.jpg?1285063044 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hastasıyım şu forever alone'un ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kardeşin saçmalamış. ayıp degil tabiki yaptıgın.hatta hiç sakıncası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ayıp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gecko said: iki aydır ünideyim, iki aydır muhabbet ediyorum 1 kişiyi eklemedim. onlarda beni eklemedi. :(tipin kayıktır Muhabbetin leştir loser bu demişlerdir Niye eklesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vıdeo izlemek için iyi oluyor feys, bide birşekilde ulaşamadigim adamlara mail atiyorum, millet mailine bakmiyor feysine bakıyor çünkü. koskoca hocalar dahil buna. Akademisyenligin dibine vurmuş kocaman adamlara mail ile değil feys mail ile ulaşabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: gecko said: iki aydır ünideyim, iki aydır muhabbet ediyorum 1 kişiyi eklemedim. onlarda beni eklemedi. :(tipin kayıktır Muhabbetin leştir loser bu demişlerdir Niye eklesinler? bu kadar agir gitme. Yaziktir günahtır, o da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Black-ice said: facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum. gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum. aynen katılıyorum. ekle abi, güzel bişi yani. facebook'un olayı "iletişim" değil direkt olarak, iletişim istersen ararsın falan. facebook un olayı "stay connected". her daim bağlısın arkadaşlarına. güzel bi durum insanın dünyanın 123 yerinden insanlara bağlı olması falan. hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sacmalamayın lan gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 facebook kullanıyorsanız bi iletişim dalınızı koparmanız gerek. eski kız arkadaşım telefon kullanmıyodu 2 senedir, psp'si vardı sadece wireless olan cafe barlarda facebooka bağlanarak öyle haberleşiyodu, gayet kullanışlı oluyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: sacmalamayın lan gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz Bye adam iş yerinde yaptığı muhabbetle hayatının sosyal kabiliyet perdesini kapatmış oluyor yalnız ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 "roket adam" said: facebook un olayı "stay connected". +1 said: sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz +stalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamallahtan öle bi ortamım var. facebook da further kolaylaştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: sacmalamayın lan gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz Bye naber lan naber kızlar dedikten sonra facebook'a ekliyorsun işte o tanıştığını, telefon almakla falan uğraşmıyosun, mesaj atıp falan konuşuyorsun buluşuyorsun. çok pratik bence. telefon numarası paylaşmak çok "özel" ve kasıyo, isim soyad hop ekle mesaj at, gayet kullanışlı ve arkadaş canlısı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 zaten ortamınız varsa kısmına katılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eheh yalnız artık "soyadın neydi" demek eşittir cep telefonunu verir misin demek :) az başıma gelmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar