Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayıp ediyormuşum...

GERGE

Öne çıkan mesajlar

gecko said:

Black-ice said:

facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum.

gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum.

bu post ciddi mi?

ciddi tabi gayet de güzel güzel yazdım dün gece gece nesini ciddiyetsiz buldun:)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de böyle ukalalık yapıyodum eskiden de sonradan kimin ne zaman lazım olacağının belli olmaması, bir tıkla daha fazla insana ulaşabilecek olmanın ileride getirebileceği menfaatleri falan düşününce yok oldu bu huyum. Netwörk'ü geniş tutmak lazım çünkü. İş bile çıkabilir. Ya da bir soru sorarsın duvarında, alakasız bir insan hop diye yardım edebilir. Hiç belli olmaz hakkaten.

Ama şöyle bi ukalalığım var ki daha hiç kimsenin doğumgününü kutlamadım facebook aracılığıyla. Bu huyum bir süre sonra hiç bir şekilde kimsenin doğumgününü kutlamamaya döndü. Kendi doğumgünümde duvarımı kapatmamla da tepe noktasına ulaştı sdfş.

Bazen çok içimden geliyo enee osman ayşe'nin doğumgünüymüş iyi ki doğdun diyeyim diyorum ama tutuyorum kendimi. Birininkini kutlayacaksam aynı yakınlıktaki herkesi kutlamak lazım diye sdf.

Çok istersem özelden kutluyorum ama.

ayrıca facebook'a tavır alanları ben de anlamıyorum
çünkü çok esnek bir platform. Çok batıyorsa profilini öyle bir ayarlıyosun ki sadece 5-10 kişi her şeyi görüyor diğerleri sadece bi kimlik kartını görebiliyor veya kimse seni bulamıyor sadece sen ekleyebiiyorsun cart curt...
ya da eklediğin kişileri ana sayfa beslemesinden silebiliyorsun ki "listemde böyle şeyler paylaşan adam olduğu için canım sıkkın silmem lazım bu gerizekalıyı" diye bi olaya gerenk yok.
Sosyal ağlarda paylaş

anasayfa feed'inden silme olayı mı?

paylaşımın üstüne getiriyosun fareni, sağ üstte çarpı işareti çıkıyo. ona basınca, -gönderiyi gizle- -aliosman'ı gizle- şeklinde seçenek çıkıyor
ali osman'ı gizlersen bi daha yaptığı saçmalıkları görmüyosun.

diğer çetrefilli privacy ayarlarını çok iyi bilmiyorum kurcalamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

of arklarımın yüzde 80ini engellemişimdir heralde ben ya. facebook güzel de böyle of ensemi karıncalandıracak derecede tiksindiren şeyler görüyorum kötü oluyorum.

ense karıncalandırma rekorumu şuan bilmemne artık ilişki içinde değil yazınca arkadaşlarının "NOLDU HAYIRDIR?" "HAYDAAAAAAaaa:S:S" falan yazması. arkadaşım valla küfür ediecem ailelerine ya bu kadar merak ediyorsan ararsın sorarsın, özelden msj atarsın noldu dostum niye ayrıldınız diye bu ne kadar salakça birşeydir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum.

gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum.

aynen katılıyorum. ekle abi, güzel bişi yani. facebook'un olayı "iletişim" değil direkt olarak, iletişim istersen ararsın falan. facebook un olayı "stay connected". her daim bağlısın arkadaşlarına. güzel bi durum insanın dünyanın 123 yerinden insanlara bağlı olması falan. hoş.
Sosyal ağlarda paylaş

sacmalamayın lan
gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz
Bye
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sacmalamayın lan
gidip bi bara naber len , naber kızlar diyebileceginiz, ordan cıkıp baska yere girince napıyosunuz bakalım diyebileceginiz bi ortamınız yoksa anca klavyeyi okşar facebooku översiniz.ne sosyalleşmesinden bahsediyorsunuz.sonra karı kız fotolarına like atıp msj gelcekmi diye refreshlersiniz.ha gelirde o gelende işe yaramaz
Bye

adam iş yerinde yaptığı muhabbetle hayatının sosyal kabiliyet perdesini kapatmış oluyor yalnız ehah
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sacmalamayın lan
Bye

naber lan naber kızlar dedikten sonra facebook'a ekliyorsun işte o tanıştığını, telefon almakla falan uğraşmıyosun, mesaj atıp falan konuşuyorsun buluşuyorsun. çok pratik bence. telefon numarası paylaşmak çok "özel" ve kasıyo, isim soyad hop ekle mesaj at, gayet kullanışlı ve arkadaş canlısı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...