Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Kardeşim söyledi şimdi, daha yeni kullanmaya başladığım (sadece yurt dışında olan, kardeş kadar yakın bir arkadaşla bağlı kalabilmek için) Facebook'dan gelen arkadaşım diyemeyeceğim, sadece bir ya da iki kere ayak üstü konuştuğum insanları "bana ne senden" diye reddetmem ayıpmış. Neden olduğunu kavrayamadım ama... Biraz garip geldi bu durum. Ne hala gelmiş bu insan ilişkileri. Arkadaşım gelsin, silip atacağım bu Facebook denen şaçmalığı. Not: Bir spades oynamaya çalıştım siteden, o da çalışmadı zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ekleyip gizleyebilirsin de gerge, ben öyle yapıyorum. ekleyip silmek de bir çözüm, ama tekrar arkadaş listesinde çıkıyor mu bilmyiorum . askerlik arkadaşları falan var bi de bende, çok fantastik. eklemezsen de g.tü kalktı oluyor bu sefer, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 komsulara cok ayip oldu. bir baska sacma turk kafasi, ayip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi adamlari reddederken "bana ne senden" diyorsan ayip tabi. guzelce rededer insan, veya hicbisi soylemez. hani ben seni arkadas eklesem, bana bana ne senden desen, tepene binerim, nook'unu da calarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bana ne senden dedigin adamlar sana selam verince o selamı alıyosan, listene de alacaksın. analoji basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Nasıl oluyor o gizleme, silmeyi buldum ben sadece? Hiçbir şey söylemeden reddediyorum abi, o söz iç söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ha problem yok o zaman, gonul rahatliginca reddedebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 account>privacy settings>view settings ordan friends only yap searchu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 iki selamdan öte muhabbetin olmayan insan facebookta kabul etmedin diye alınmamalı bence. alınıyorsa da ölsün kahrından, yapıcak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Sadece arkadaşınla görüşmek için kullanıyorsan, arkadaş isteklerine hiç bakma en temizi :). Kalsınlar öyle kendi çaplarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bana ne senden demeden reddersen ayıp olmaz. ben facebooku bir iki kişi ile konuşmak için açtım sadece dersin soranlara. hayatlarındaki amaçlarından biri facebooktaki arkadaş sayısını arttırmak olan insanları toplayıp dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 anan baban ölsün diye reddedince bana da kızıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 iki aydır ünideyim, iki aydır muhabbet ediyorum 1 kişiyi eklemedim. onlarda beni eklemedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 niye reddediyonki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi neleri sorun ediyosunuz hayatınızda ya öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 az biraz sosyal olun, yeni insanlarla tanisin eglenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum. gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Eski patronum bana arkadaslik teklifi göndermis ne kabul ediyorum neden hayir diyorum. Öyle sanki facebooka girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Black-ice said: facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum. gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum. bu post ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ciddiyetsiz bi hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sadece sağ alt kutuda geckocan ın doğum günü hadi kutla onu yazdığı ve insanlar kutladığı için mi değerli ve önemli olabiliyor bu site? bu mudur yani? buna sevinme kısmına bile değinmiyorum, tanımadığınız ya da net üzerinden tanıştığınız insanları kutlamayı anlarım da, kaç yıllık arkadaşların arayıp sormayıp face üzerinden kutlama yapması çok komik. ben mi? ben bilerek yazmıyorum, kutlayan kutluyor 2-3 kişi de olsa. doğumgünümün hangi tarih olduğunu bilmiyorsun ühühü diye ağlayarak masadan kalkacak değilim ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 oha çok ciddi oldu -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 facebookun gerçekliğini, yerini ve getirdiği değişimi görmezden gelmek komik olur. olmazsa olmaz degil, ama cok buyuk bir arti. cep telefonu olmadan once nasıl yasıyorduk yahu hahay dedigimiz gibi, facebook, yada genel olarak sosyal aglar icin ayni sey denebilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 synthesizer said: cep telefonu olmadan once nasıl yasıyorduk cep telefonu olmadan önce saraya sıçıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar