Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayıp ediyormuşum...

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Kardeşim söyledi şimdi, daha yeni kullanmaya başladığım (sadece yurt dışında olan, kardeş kadar yakın bir arkadaşla bağlı kalabilmek için) Facebook'dan gelen arkadaşım diyemeyeceğim, sadece bir ya da iki kere ayak üstü konuştuğum insanları "bana ne senden" diye reddetmem ayıpmış. Neden olduğunu kavrayamadım ama...

Biraz garip geldi bu durum. Ne hala gelmiş bu insan ilişkileri. Arkadaşım gelsin, silip atacağım bu Facebook denen şaçmalığı.

Not: Bir spades oynamaya çalıştım siteden, o da çalışmadı zaten :(
Sosyal ağlarda paylaş

facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum.

gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

facebook bence çok güzel birşey sosyallik açısından. hatta bana artık dejenere falan mı dersiniz ne dersiniz bilmiorum facebook olmasa hayatımda çok büyük olmasa da bir boşluk olur. seviyorum abi, bi doğum günü olur fotolar konur altında geyik döndürülür, birine ulaşman gerekir facebook chattan bulursun, birşey izler güler paylaşırsın arkadaşlarınla geyik yaparsın, kızlarla tanışırsın sevişirsin belki. şimdi bunlar bence çok güzel şeyler ve hayatımda baya baya yeri olan şeyler, o yüzden facebook kullanmayanları anlayamıyorum.

gerge'yi hiç anlamıyorum. kendisi tanımadığım için herhangi bir yakıştırmada da bulunmak istemiyorum.

bu post ciddi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

sadece sağ alt kutuda geckocan ın doğum günü hadi kutla onu yazdığı ve insanlar kutladığı için mi değerli ve önemli olabiliyor bu site? bu mudur yani? buna sevinme kısmına bile değinmiyorum, tanımadığınız ya da net üzerinden tanıştığınız insanları kutlamayı anlarım da, kaç yıllık arkadaşların arayıp sormayıp face üzerinden kutlama yapması çok komik.

ben mi? ben bilerek yazmıyorum, kutlayan kutluyor 2-3 kişi de olsa. doğumgünümün hangi tarih olduğunu bilmiyorsun ühühü diye ağlayarak masadan kalkacak değilim ya lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...