Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Chicago (baya iyi bir üniversites) Gülen Konferansı: http://www.chicagogulenconference.org/ Bill gates gulen cemaatine para vermis (bu yazı biraz tırt duruyor ama desteklemek lazım başka kaynaklarla sanırım) http://europenews.dk/en/node/32379 yorum yapamadım ben bunları nasıl yorumlamak lazım.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Biraz tırt durmasına gerek yok aslında. CIA ve Amerikan Hükümetinin desteklediği bir isim Fetullah Gülen. Radikal islama karşı savaş açtığını söyleyen Amerika, ortadoğuda var olan hakimiyetini pekiştirmek ve yaymak için islamla sadece savaşmıyor, islam çevreleri içerisinde kendi taraflarını da oluşturuyor. Ilımlı islam olayı da bu işte. Batıya yakın, batı yandaşı ve müttefiği islamcıların anlayışı ılımlı islam. Bu tıpkı soğuk savaş döneminde başlarda biz olmak üzere sosyalist rejim tehlikesi içeren ülkelere yapılan yardımlara benziyor. Nurettin Veren'in ( zamanında Fetonun sağ kolu ) yaşadıklarını anlattığı programı izlemenizi tavsiye ederim. Feto'yu pensilvanya'da kaç amerikan güvenlik birimlerinin koruduğunu bir de sağ kolundan dinlemek lazım. ( Nurettin Veren'in Feto ile papaz olunca amerikan polisi tarafından bir köprü altına bötürülüp tartaklanması bile her şeyi açıklıyor, bunu Nurettin Veren kendi ağzıyla söylüyor. ) edit: Ayrıca programı tamamen izleyin, aşağıda ki oylama sisteminin sonlara doğru nasıl bir farkla değiştiğini göreceksiniz :) Ha birde unutmadan belirteyim, bu programdan sonra Nurettin Veren'in .com dışında tüm domainleri satın alınıp, boş bir sayfaya yönlendirilmişti. Nurettin Veren - Feto http://www.belturk.be/photcat/photos/074/p_07430_m.jpg İzlemek için : http://www.youtube.com/watch?v=ywn5PkyVJXE&feature=&p=50BD439443F3CB42&index=0&playnext=1
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.marmarahaber.net/upload/Image/20008/ekim/26.10.2008/fethullah_gulen.jpg
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.chicagogulenconference.org/img/sponsorslide.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nee urbana şampeynde mi var
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 buarada benim sandığım chicago üniversitesi değilmiş o pardon diğerini bilmiyorum
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi @viktor diyo ya Tr yi sallamıo dünyayı elegecirecekler diye ahanda kanıt.keske cemaatcilik yapmasalarda sadece müslümanlıgı anlatsalar.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 anlatmasınlar abi herkes dinin kendi çapında yaşasın ya. müslümanlığı anlatmaya başlarsan 10 sene sonra cemaat olur o zaten. nedir abi bu dinini yayma merakı ya
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yay aptiklari surda faydali olabilir, yahudilerin kendi lobi kuruluslari ve etkili cemaatleri var bole hristiyanlarinda var tarikatlari bole dunyaya oynayan hani hep diyorum elestirseniz tiksinseniz bile sun tzunun warfare 101 kuralidir direk, dusmanini taniycaksin ben dinledim aglak hoca efendinin vaazlarini, ciziktirdigi bikac seyide okudum ana temasi hep "kuran yetim kaldi" uzerine, ha muslumanligi bole abidik bir gurubun sahiplenmesini once muslumanalr dusunup kendi iclerinde tartismalida islam aleminde tartisma ve elestiri kulturu yok takilsinlar iste, sizabildikleri yerlere sizip kendi adamlarini yerlestiriyorlar, west pointe bile soktuklari adamlari var oyle diyim size, fetocan global oyniyor
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi kur an a baglı kalarak anlatsınlar.bunu yaparlarsa cemaat olmazlar sadece müslüman olurlar emin ol. herkesin inancı kendinedir dogru ama sen teblig edersin inanıp inanmamak karsıdakinin vicdanına kalmıstır. olumsuz cevaplar alındıgında kimseyi ötekilestirmemek gerekir,yani insanlar arasında üstünlük dinle diyanetle olmamalı,o üstünlük takvada diyenler halt etmisler.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Fetullah Gülen hareketini saf bir müslüman hareketi olarak görüp burada öyleymiş gibi tartışıyorsunuz ya...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vivavale said: abi kur an a baglı kalarak anlatsınlar.bunu yaparlarsa cemaat olmazlar sadece müslüman olurlar emin ol. yok abi iş dinin anlatmaya geldi mi insan faktörü yüzünden iş her zaman çıırından çıkacak. olay önce "isteyen gelsin dinlesin"den çıkacak "ben gidip anlatayım insanlara" haline gelecek ve daha sonra cemaatleşecek işte.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dinin neyini anlatican, at kitabi onune, okusun.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bir haftadır gre matematik çalıştığım için beynim sünger gibi oldu ama ben hristayan lobisinden bu kadar korkmuyorum. ama tabi yahudi lobisinden tırsmak lazım yine de gülenin yahudi lobisi karşısında çok bir şansı olduğuna inanmıyorum ve ilerde ülkemiz bu tarz bir organizasyon (yahudi lobisi mesela) tarafından tehdit altında olursa bizi kurtaracak örgütün de gülen örgütü olmasını istemiyorum çünkü öyle bir durumda ülkeyi sahiplenecekler
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: dinin neyini anlatican, at kitabi onune, okusun. işte abi bu olay. dinle ilgili ne sorun varsa dinleyerek öğrenilen din yüzünden oluyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Dini dinleyerek öğrenme aslında matbaanın icadıyla ortadan kalkmamış mıydı? Bir sürü müslüman tanıdım sadece üşendiğinden ya da yanlış anlarım günah işlerim ( :) ) diye korktuğundan Kuran'a dokunmamış.
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bill gates'in önüne gelene para vermesi gayet normal. bu sebepten onun para vermesinin hiç bir önemi ya da özelliği yok.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ardeth said: vivavale said: abi kur an a baglı kalarak anlatsınlar.bunu yaparlarsa cemaat olmazlar sadece müslüman olurlar emin ol. yok abi iş dinin anlatmaya geldi mi insan faktörü yüzünden iş her zaman çıırından çıkacak. olay önce "isteyen gelsin dinlesin"den çıkacak "ben gidip anlatayım insanlara" haline gelecek ve daha sonra cemaatleşecek işte. abi o yüzden diorum ya kur an a baglı kalarak anlatılsın. din beser ekseninden kur an eksenine alındıgında ortada ayrılık olmayacak,cemaatcilik olmayacak. cünkü kur an bir,her yerde aynı ama isin icine beseri yorumlar girince cemaatler,mezhepler olusuyor,dolayısıyla da ayrılık ve siddet doguyor. bence kuran eksenli bi anlatımla kimse gocunmaz,herhangi bir ötekilestirme olmaz. ''kitabı ver okusun'' o da mantıklı ama hangisi etkili olur tartısılır?
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kuran olmasın din felsefesi olsun
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 GERGE said: Dini dinleyerek öğrenme aslında matbaanın icadıyla ortadan kalkmamış mıydı? Bir sürü müslüman tanıdım sadece üşendiğinden ya da yanlış anlarım günah işlerim ( :) ) diye korktuğundan Kuran'a dokunmamış. simdi kuran diyorki ben butun insanliga rehberlik etmek icin geldim, ilk vahiy zaten oku sakirtler diyorki "biz zavalli kullar allahin kitabini anliyicak kapasitede degiliz, aklimzi ermez bizim" diyip ulemaya havale ediyorlar isi rant kapisi iste, o yuzden ana dilde ibadete bu kadar karsi cikiyorlar millet okumasin anlamasin diye, e musluman dunyanin egitim seviyesi ve dogmatik okumayan arastirmayan sorgulamiyan bireyleride ortada gayet iyi donuyor sistem ne zaman insanlar ciddi anlamda su kitabi ana dilleri ile okurlar, araya araci koymaktan vazgecerler o zaman islam alemi sahlanir gercekten her zaman derim krem peynire tapsaniz bile peynirle araniza sarkuterideki elemani sokmayin diye
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ben de şarap evine gittiğinde bana bilmiş bilmiş tavsiyelerde bulunmaya çalışan garsona çok gıcık olurum hep. Pinot Noir sorarım, 5 dakika neden Merlot daha iyi anlatır adam. Gıcık herif... Dinin durumu da dediğin gibi aynı.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 said: An honorarium of $500 will be paid for each paper presented at the conference. Vua iyiymiş.
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yehova şahitleri > Gülen Cemaati daha bugün zili çalıp uyandırdı şerefsizler. Yehova Şahitlerinden geliyoruz sizle sohbet etmek istiyorduk dedi genç bir çocuk. Ulan nooluyo uykulu uykulu bir bok anlamadım zaten yok sağolsun dedim postaladım. Keşke "gelin yukarıya bir maklubemizi yiyin öyle sohbete başlayalım" deseydimde camdan tırıs tırıs kaçışlarını izleseydim. Gülen cemaatine bak. birgün olsun kapımızı çalıp sohbet edelim demediler. varsa yoksa polise sızmak, askere sızmak. Gel birde bizim eve sız, bir maklube tarifi ver. Abilerin kesif çorap kokusunu koklayalım ama yok.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ankarada yehova şahitleri falan diye bişi hiç duymadım görmedim ben ya ne üzücü.
Öne çıkan mesajlar