Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 2 sene once olsa Reaver dance bile yapardim ama hydralari cok kontrole diyorum simdi doruya doru. Wc oynamaktan iyice hamlastık.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 heh oyunlarda çok yavaşımdır.. hele profesyonellerin starcraft videolarını izlerken, ordu kontrol yeteneğimin de kötü olduğunu farkettim :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 cuce ben 12 muta sen sonsuz turret savunsana bana ussunu . turretla savunma ancak sayisini abartirsan olur . yamatoyu turreta harcayanda ilk seni gordum bu arada . cannon>sunken>turret olay budur.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tesla coil gibisi yok,fikir muhtesem,bide noel agacina benzemese..[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 az önce cs'de defansif bira olayını denedim, bayaa zevkli, birayı içiyorsun defans yapıyorsun adam geliyor öldürüyorsun.. aynısını yarın bu sefer TFC'de deniycem..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ulan 5 kere falan okudum bu nediyo diye :ppp bira içiyomuş adam ben de oyundaki şeyleri düşünüyorum lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eheh bira defansa ise yariyor mu bilmiyorum ama half-life cs kafan iyiyken cok zevkli oluyor . tabii demolari izlerken gulmekten yerlere yatiyorsun sacma sapan hareketlerine ama olsun eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Disappear, 22 Ağustos 2004 02:54 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 21 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki: aokta stratejik bi şekilde dizilmiş bombard towerlar :) hatta sen yıktıkça rakibinin paso yenisini yapması daha bi hayvani oluyo böle bayıyosun sonunda bırakıyosun oyunu :) onu engelllemek icin giant mapte bile stone limitlidir o yuzden o conquerorsta bi nebze engellenmi$tir 4v4 death matchlarda oyun bitene kadar savunmayı destekleyebiliyor bombard tower manyağı biri taş bitmesi olayıda genelde gerçekleşmez çünkü 3 tane ally var yanında onların taşlarda senin sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Bonecrusher, 22 Ağustos 2004 12:22 tarihinde demiş ki: az önce cs'de defansif bira olayını denedim, bayaa zevkli, birayı içiyorsun defans yapıyorsun adam geliyor öldürüyorsun.. aynısını yarın bu sefer TFC'de deniycem.. Lol gerek yok kafana devamlıo medic bombası at aynı etkiyi yapar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 valla bira assaultta işe yarıyo bende kafa güzelken cs oynadığımda çok pis rush yapıyorum böle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende çok güzel ff yapıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tesla coil.. en etkili olması ya da fiyat/performansı (çektiği enerji, tamir costu vb) tartışılır ama oyunlarda savunmanın adeta ayıp sayılıp savunma binalarına tonla dezavantaj getirilmediği (günümüzde ya tamir süresi müthiş uzun, [RoN] ya pop harcayan birim gerektiriyor, [battle realms] ya çok dayanıksız binalar, [WC3] ya da tümden neye yaradığı belirsiz [impossible creatures]) bir dönemdeki en güçlü binaydı.. bu arada, organ gun bina kapsamına girmiyor farkındaysanız.. ;) genel olarak ben strateji oyunlardaki gidişatı beğenmiyorum, çeşitlilik ve taktik kullanımını çok sınırlanıyor. eskiden kuşatma birimleri gerekirdi mutlaka sabit savunmaları aşmak için, (bazı arkadaşlar aok'taki bombard tower'a filan güçlü demiş ama zaten düzgün savunma kurmuş bir rakibe kuşatma birimleri olmadan saldırana ne desem ki) bugün neyle saldırsan yıkılıyor çoğu bina ve ciddi bir kayba da uğranmıyor, hatta tersine savunma yapan taraf daha çok kayba uğruyor. sadece düşmanın ilerlemesini biraz yavaşlatıyor ki bu olay komedidir. kim bu konsepti ilk çıkarmışsa aklına şaşayım..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Cuce, 22 Ağustos 2004 01:45 tarihinde demiş ki: Knights&Merchants. Bi tane savunma binasi vardi oyunda icene adam sokardin oraya buraya tas firtlatirdi okuz gıb kocaman taslar boyle herseyi tek seferde ındırırdı lakin setlers misali oyunumuzda bu kulelere tas ocagından tas tasımak gerekirdi ates etsinler diye super oyun ve evet[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yok lol ben bombard tower ım olunca gerilla taktiği yapıyorum adamları iki okluyorum onlar beni kovalamaya başlıyor ve buuuummmmmm adamın düzeni sarsılıyor adam panik oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Stronhold Crusaderda içi tamamen okçu dolu bi round tower[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: glamdring_S, 22 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Stronhold Crusaderda içi tamamen okçu dolu bi round tower dedigim herseyi unutun,tesla coil degil round tower+mangonel+alabildigine crossbowman+2 oil/engineer gecmek abarti guc :[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: (bazı arkadaşlar aok'taki bombard tower'a filan güçlü demiş ama zaten düzgün savunma kurmuş bir rakibe kuşatma birimleri olmadan saldırana ne desem ki) bende sadece bombard tower dikip öylece bırakan kişiye ne desem ki Treblerle veya onagerlarla yıkmaya çalıştığında paladinleri sürüp parçalayıp kaçıyor ayrıca bombardların yanına bi ton trebde kuruyor onlarlada senin trebleri yıkıyor sen paladinlerle trebleri yıkmaya çalışınca bombard towerlar yüzünden paladinler gidiyor ve batıyosun hehe treb savaşı dönüyor yani sürekli ama adamın bombard towerları olduğu için baya bi daha avantajlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Sam, 22 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: [RoN] ya pop harcayan birim gerektiriyor, pop harcaması çok mantıklı sonuçta boş bina kendiliğinden birşey yapamaz mantıken ki RoN da yapıyor pek etkili olmasa da. ayrıca RoN pop sorunu veya ünite basma sorunu olan bir oyun da değil hani, çok bir koymuyor oyun sırasında.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 SAnrim pop harciyan battle realms Arcane orda kulenin tepesine adam dikiyodun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Pretorians En güçlü savunma binası tartışılmaz watch tower. Neden mi tartışılmaz? Çünkü watch tower oyundaki tek savunma binası. :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol iyiymiş bu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: EagleEye, 22 Ağustos 2004 19:49 tarihinde demiş ki: said: (bazı arkadaşlar aok'taki bombard tower'a filan güçlü demiş ama zaten düzgün savunma kurmuş bir rakibe kuşatma birimleri olmadan saldırana ne desem ki) bende sadece bombard tower dikip öylece bırakan kişiye ne desem ki Treblerle veya onagerlarla yıkmaya çalıştığında paladinleri sürüp parçalayıp kaçıyor ayrıca bombardların yanına bi ton trebde kuruyor onlarlada senin trebleri yıkıyor sen paladinlerle trebleri yıkmaya çalışınca bombard towerlar yüzünden paladinler gidiyor ve batıyosun hehe treb savaşı dönüyor yani sürekli ama adamın bombard towerları olduğu için baya bi daha avantajlı oluyor böyle oynayanlar acemi oluyor oyunu şimdi paladin getiriyosa sende halberdier yada camel getirirsin 8-9 tane bombard cannonla bi tower a bir kere ateş edip kaçırırsın büyük ihtimal yikilir ama burdaki amaç treb lerin sana vurmaması o yuzden bi kere ates edip geriye kaçırcaksın paladinlermi geldi çek cannonları geriye salk harberdierları aralarına 10 saniye surer 1 fg paladin vs 1 fg halberdier bide yanında monk ve villagerlarını getirdinmi tamamdır[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: arcane, 22 Ağustos 2004 19:53 tarihinde demiş ki: said: Sam, 22 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: [RoN] ya pop harcayan birim gerektiriyor, pop harcaması çok mantıklı sonuçta boş bina kendiliğinden birşey yapamaz mantıken ki RoN da yapıyor pek etkili olmasa da. ayrıca RoN pop sorunu veya ünite basma sorunu olan bir oyun da değil hani, çok bir koymuyor oyun sırasında. cüce'nin dediği gibi, dezavantajın sonrasında yazdım oyun ismini. ron'daki ana dezavantaj müthiş yavaş tamir hızı. pop arcaması elbette mantıklı ama br gibi pop'un oyunun en önemli olayı olduğu bir durumda aşırı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 savunma binalarinin dezavantajlari olmasi gayet mantikli . oyunu defansif degil ofansif oynayanlarin bazi konularda avantajlari olmasi dogal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 niye ki? mech commanderda bile turretlar inanılmaz gereksiz yapılar. benim mechler bile hem daha çok ateş gücü taşıyor, hem de kat kat fazla hp'ye sahip. oyunda turretları ele geçirebiliyorsun, ama onları patlatmak çok daha kolay.. hem ele geçirdiğinde de işine yaramıyor ki, bir düşman mechini 5 turret patlatamıyor...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Stratejilerde Defansif Bina × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Cuce, 22 Ağustos 2004 01:45 tarihinde demiş ki: Knights&Merchants. Bi tane savunma binasi vardi oyunda icene adam sokardin oraya buraya tas firtlatirdi okuz gıb kocaman taslar boyle herseyi tek seferde ındırırdı lakin setlers misali oyunumuzda bu kulelere tas ocagından tas tasımak gerekirdi ates etsinler diye super oyun ve evet[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yok lol ben bombard tower ım olunca gerilla taktiği yapıyorum adamları iki okluyorum onlar beni kovalamaya başlıyor ve buuuummmmmm adamın düzeni sarsılıyor adam panik oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Stronhold Crusaderda içi tamamen okçu dolu bi round tower[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: glamdring_S, 22 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Stronhold Crusaderda içi tamamen okçu dolu bi round tower dedigim herseyi unutun,tesla coil degil round tower+mangonel+alabildigine crossbowman+2 oil/engineer gecmek abarti guc :[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: (bazı arkadaşlar aok'taki bombard tower'a filan güçlü demiş ama zaten düzgün savunma kurmuş bir rakibe kuşatma birimleri olmadan saldırana ne desem ki) bende sadece bombard tower dikip öylece bırakan kişiye ne desem ki Treblerle veya onagerlarla yıkmaya çalıştığında paladinleri sürüp parçalayıp kaçıyor ayrıca bombardların yanına bi ton trebde kuruyor onlarlada senin trebleri yıkıyor sen paladinlerle trebleri yıkmaya çalışınca bombard towerlar yüzünden paladinler gidiyor ve batıyosun hehe treb savaşı dönüyor yani sürekli ama adamın bombard towerları olduğu için baya bi daha avantajlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Sam, 22 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: [RoN] ya pop harcayan birim gerektiriyor, pop harcaması çok mantıklı sonuçta boş bina kendiliğinden birşey yapamaz mantıken ki RoN da yapıyor pek etkili olmasa da. ayrıca RoN pop sorunu veya ünite basma sorunu olan bir oyun da değil hani, çok bir koymuyor oyun sırasında.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 SAnrim pop harciyan battle realms Arcane orda kulenin tepesine adam dikiyodun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Pretorians En güçlü savunma binası tartışılmaz watch tower. Neden mi tartışılmaz? Çünkü watch tower oyundaki tek savunma binası. :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol iyiymiş bu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: EagleEye, 22 Ağustos 2004 19:49 tarihinde demiş ki: said: (bazı arkadaşlar aok'taki bombard tower'a filan güçlü demiş ama zaten düzgün savunma kurmuş bir rakibe kuşatma birimleri olmadan saldırana ne desem ki) bende sadece bombard tower dikip öylece bırakan kişiye ne desem ki Treblerle veya onagerlarla yıkmaya çalıştığında paladinleri sürüp parçalayıp kaçıyor ayrıca bombardların yanına bi ton trebde kuruyor onlarlada senin trebleri yıkıyor sen paladinlerle trebleri yıkmaya çalışınca bombard towerlar yüzünden paladinler gidiyor ve batıyosun hehe treb savaşı dönüyor yani sürekli ama adamın bombard towerları olduğu için baya bi daha avantajlı oluyor böyle oynayanlar acemi oluyor oyunu şimdi paladin getiriyosa sende halberdier yada camel getirirsin 8-9 tane bombard cannonla bi tower a bir kere ateş edip kaçırırsın büyük ihtimal yikilir ama burdaki amaç treb lerin sana vurmaması o yuzden bi kere ates edip geriye kaçırcaksın paladinlermi geldi çek cannonları geriye salk harberdierları aralarına 10 saniye surer 1 fg paladin vs 1 fg halberdier bide yanında monk ve villagerlarını getirdinmi tamamdır[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: arcane, 22 Ağustos 2004 19:53 tarihinde demiş ki: said: Sam, 22 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: [RoN] ya pop harcayan birim gerektiriyor, pop harcaması çok mantıklı sonuçta boş bina kendiliğinden birşey yapamaz mantıken ki RoN da yapıyor pek etkili olmasa da. ayrıca RoN pop sorunu veya ünite basma sorunu olan bir oyun da değil hani, çok bir koymuyor oyun sırasında. cüce'nin dediği gibi, dezavantajın sonrasında yazdım oyun ismini. ron'daki ana dezavantaj müthiş yavaş tamir hızı. pop arcaması elbette mantıklı ama br gibi pop'un oyunun en önemli olayı olduğu bir durumda aşırı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 savunma binalarinin dezavantajlari olmasi gayet mantikli . oyunu defansif degil ofansif oynayanlarin bazi konularda avantajlari olmasi dogal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 niye ki? mech commanderda bile turretlar inanılmaz gereksiz yapılar. benim mechler bile hem daha çok ateş gücü taşıyor, hem de kat kat fazla hp'ye sahip. oyunda turretları ele geçirebiliyorsun, ama onları patlatmak çok daha kolay.. hem ele geçirdiğinde de işine yaramıyor ki, bir düşman mechini 5 turret patlatamıyor...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Stratejilerde Defansif Bina × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 savunma binalarinin dezavantajlari olmasi gayet mantikli . oyunu defansif degil ofansif oynayanlarin bazi konularda avantajlari olmasi dogal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 niye ki? mech commanderda bile turretlar inanılmaz gereksiz yapılar. benim mechler bile hem daha çok ateş gücü taşıyor, hem de kat kat fazla hp'ye sahip. oyunda turretları ele geçirebiliyorsun, ama onları patlatmak çok daha kolay.. hem ele geçirdiğinde de işine yaramıyor ki, bir düşman mechini 5 turret patlatamıyor...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar