Tron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 çok takipcisi olmamak şartıyla anime film izlemeyi seviyorum. Olaya çok hakım değilim. Şimdi Seinen ve Shounen diye isimlendirilen sınıflar varmış. Shounen daha çok geçlerin izlediği animeler oluyormuş. Seinen ise belli bir olgunluğa gelmiş erkeklerin izledikleri anime oluyormuş. Ben Seinen sınıfındayım :P Bu sınıf için hangi animeleri tavsiye edersiniz diye danışmak istedim. Teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Samurai Champloo Black Lagoon Kaiji Welcome to NHK Ergo Proxy Hellsing Ultimate Kara No Kyoukai Ghost In The Shell Nodame Cantabile Bunların konularına falan http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main sitesinden bakabilirsin. Kaiji'yi özellikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 wolf's rain'i de ekle derim oraya. niye kimse önermiyor abi wolf's rain'i, bi tek ben mi izledim bunu yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ghost in the shell (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hellsing Ultimate ve Ghost In The Shell izlemiştim. "Mütiş" kelimesi az kalır. Listedeki diğer tavsiyeleri hemen inceliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kazık kadar oldunuz hala çizgi film izliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Fullmetal Alchemist Death Note Lain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Silphatos said: kazık kadar oldunuz hala çizgi film izliyonuz bizim ruhumuz genç silpho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 welcome to NHK, guardian of the sacred spirit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 afro samurai çerezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ghost in the shell olan herşeyi tavsiye ederim sana tron. rurouni kenshin reminiscence ova serisi sonra. film uzunluğunda zaten. Silphatos said: kazık kadar oldunuz hala çizgi film izliyonuz belli bir yaşa gelmeden izlenemiyor bunlar. daha zamanınız var sanırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 cowboy bebop ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Samurai Champloo'da 11. bölüme geldim. aslında sindire sindirire izlemem gereksede, başarabilirsem sabaha kadar bitirmeyi planlıyorum. :) Tekrar tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nodame cantabilenin filmini gordum ben, onun neyini izliyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ardından hemen cowboy bebop izle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Aluriel said: ardından hemen cowboy bebop izle o zaman abi onun sinematik olanını izlemiştim.(ilk anime tecrübem cowboy bebop)keşke tv serisinden başlasaymışım. nedense sinematik olanının, tv serisinin üzerine tatlı niyetine gelir diye düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur. edit : tv serisini şuan indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aquila said: nodame cantabilenin filmini gordum ben, onun neyini izliyosunuz lan. aquila said: nodame cantabilenin filmini gordum ben aquila said: nodame cantabilenin filmini aquila said: filmini lanet olsun adamım, hep bunu yapmak istemiştim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 berserk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 adam gibi trollük yapmama bile izin vermemişler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu arada samurai champloo veya ergo proxy'i baştan izlemememe değecek bir anime söyleyin de ben de izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 son mugen ile jin ölseydi bir daha anime seyretmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 death note ve hellsing ovalarından daha yetişkin bir anime olamaz sanırım, geri kalanları fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 animelerin cogunu yetiskinler izliyo zaten coluk cogun izlegi animler belli pokemon bleach sailor moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pokemon çocuk animesi mi şimdi ne demeye çalışıyosun!11bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 stimpak said: wolf's rain'i de ekle derim oraya. niye kimse önermiyor abi wolf's rain'i, bi tek ben mi izledim bunu yav :/ bosver böyle daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar