aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi kagida yazsana, sonra kagidi mandaline sar, nelerle ugrasiyosun.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sandalye said: Ya 2 gün dursada olur aslında antalyadan kargoya vericem istanbula gidicek o sürece okunabilecek konumda olsa yeter. Yarın bir deneme yapayım dayanabilecek mi bakalım. Birde yazacağım şeyler biraz uzun olduğundan tek çare kalem diğer türlü uğraştırır yoksa. hımmppss kız arkads olayi mi
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: abi kagida yazsana, sonra kagidi mandaline sar, nelerle ugrasiyosun. ulaannn :/ yawastan olaya giriodm kız aradsi icn mi dicektim sonra bunu dicektim sonra kızlar basit yaratklar gerek yok yaz kagda gitsn dicektim :( yaktin beniii
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sükrü 2 kelime anlatır onların hepsini
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 divid ucuyla yazarsan cabuk cikmazmis eskiler hep bu yuzden mandalinaya dividle yazmislar, gole maya calmislar.
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: abi kagida yazsana, sonra kagidi mandaline sar, nelerle ugrasiyosun. Abi bir kilo mandalinaya anca sığıcak yazıcağım şey.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sandalye said: aquila said: abi kagida yazsana, sonra kagidi mandaline sar, nelerle ugrasiyosun. Abi bir kilo mandalinaya anca sığıcak yazıcağım şey. sonra onlari siraya sokup okumasi icin bide guide fln mi hazrlıcaksin ? aklindakileri bi msj olark at.. 1 kilo da mandalina yolla kafi ;)
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 mandalina ile aşk mı olur lan nasıl fantezileriniz var abi
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: bicakla kesip olabilir, ama tehditkar bi mesaj verir. lol aynisini diyecektim ama yazilmis bicakla kabuguna ciz, hatta obur tarafinada why so serious yaz
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kız pakedi açınca içinden boyası akmış mavi-yeşil renge bürünmüş ucubik bi mandalina çıkıcak. o an boşayıvercek seni.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Fistan said: mandalinanın hucre yapısından dolayı üstüne yazı yazmak kolay olsa bile bunu 3-4 gün muhafaza etmek çok zordur.kullandıgın kalemlerin boyasıyla kısa sürede kabugundaki nano yapıdaki meyve asitleri reaksiyona girer. foruma sorman iyi olmuş, ben olsam m.i.t. nin nanobio uzmanını bulup mail atardım. adam sheldon
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 mandalinayla başlayan aşkın sonu greyfurt
Öne çıkan mesajlar