Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahaha tamamda ben single a bişi demedim.oynamadım cunku. fakat grafiklerin kötü oldugu bir gerçek.yakında ps4 cıkacak bunlar hala utanmasalar 480p oyun cıkarıcaklar o 10 metre ötesini görememe falan saçma geliyor bana.blurmuş falanmış.xboxta tertemizken grafikler psde bko gibi multiplayerın pert olması bile bence oyunun dandikliğini gösterir. gta4 ü yine oynadım baya gta serisine saygımdan.fakat o da işte aynı bokun yeşili.single senayo falan iyi.ama grafik ve online çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi işte ps3'e portlanıyor, ama utanmazlar portlamasa daha iyi olur aslında, Xbox versiyonunda GTA4'te RDR'de 720p 2xAA ile çalışırken, kalitesiz port sonrasında oyun PS3 versiyonunda 576p mi ne oluyordu. Yani düşün HD bile değil asdfads Ha oyun güzeldi bla bla dedik görmezden geldik, ama Rockstar'ın yaptığı cidden ayıptır yani, Yaptıkları "nasılsa bok gibi satıyoruz, ne gerek var" olayından başka birşey değil. Biraz daha özen gösterilebilirdi. Gerçi Microsoft-Rockstar paslaşmalarını herkes biliyor artık, olacak o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 işte microsoft yüzünden böyle oyunlar bok gibi portlanıyor, sonra milletin çenesi yoruluyor ps3 aga kötü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bu oyun başta PS3 exclusive çıkıcaktı sonra Xbox'ı da eklediler o yüzden direk PS3'e yönelik development yapmışlardır diye düşünüyorum. Oyun da efsane olucak eğer vaat ettikleri şeyleri epik bir atmosferle sunarlarsa ve çok fazla Heavy Rain'e benzemez ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 valla red dead redemption'da ps3 exclusive idi. Oyunun çıkmasına 1 yıl kala Xbox'a da çıkacak dediler. Sonra bir baktık Xbox'ta 720p+ 2x AA varken PS3'te HD bile değildi... Yani o ps3'e özel birşey falan, yok hiç sanmıyorum. Beklemiyorum da zaten, HD çıksın yeter ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=q2EG5J05048&feature=player_embedded Walter Bishop da varmış oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 artık bi konsol almak şart oldu eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Aynen, alıcam en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 onlarin da yenisinin cikma vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 artık çok nadir etkileniyoruz ya, rockstar falan da olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=q2EG5J05048&feature=player_embedded Walter Bishop da varmış oyunda :) yuh uçmuş yaw adamlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mafia 2 ye expansion yaptilar sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Pazartesi günü 2. trailer çıkıyomuş. Zamanı gelince tekrar uplarım burayı sdf. Link de dursun aşağıda: http://www.rockstargames.com/lanoire/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ne zaman konsollara native keyb+mouse support gelir, o zaman pc gaming yattara zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 pc gamingin ölmesi için 90 neslinin falan ölmesi gerekiyor tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ben PC'yi bırakamam. Konsol'a karşı biri olarak PS3 almak üzereyim fakat PC'nin yeri ayrı. Hemen kendime böyle 3D'li falan ASUS notebook falan almayı bile düşünüyorum. Bazı oyunlar PC'de oynanır. Ben mouse'suz yapamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 oyuncu için en iyi kombinasyon PS3 + PC zaten PS3 ve Console Exclusive'ler için bir ps3'ünüz olsa yetiyor 40 yılın başında bir açabileceğiniz, onun dışındaki bütün oyunlar zaten PC'de oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yine 480p falan olur bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WADinGMxWuQ&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 youtube'da temizlik var şu video için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 o değil de şu güzelim oyun konsollarda harcanıyor ya. eşşek gibi animasyon teknolojisi var ama grafikler tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://files.sharenator.com/haters_RE_Haters_Gonna_Hate-s526x350-62877-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 1 ya da 10 tane motivational koyman değiştirmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 youtube dışnda bir yerde var mı yeni trailer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 razzRaziel said: motivational senin kafan bayağı karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar