Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingpin

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tesadüfen Kingpin'in CD'sini buldum hemen yükledim. Motorsikleti buldum ancak benzin bulamadım, 1.5 saat boyunca her yeri aradım hiçbir yerde benzin yok, yardım eden?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Benzin bulmayacaksın .. bulacağın şey bir akü.. o da motosiklet'İn bulunduğu yerden devam ettikten sonraki load ettiği alanda bulacağın bir araba mezarlığında.O araba mezarlığına git ( zaten dikkatini öekmiştir ilerleyememen ordan sonra) . Orada üstüste yığılmış araba yığınlarının birinin üstünde .Basamak gibi kullanıp çıkıyorsun o yığınlardan birini ... sanırım sol arka taraftaki idi.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 06 Ağustos 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh .. yok sadece oynadığım tüm fps'leri her zorluk seviyesinde tekrar tekrar oynayıp bitiridiğimden hatırlıyorum detaylı bir şekilde.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Hmm ben oradan ilerisine geçmedim ya da geçemedim, geriye dönmüştüm aramak için. Sağol mathias. Bu arada ben de medium seviyesinde açtım, baya zormuş Kingpin, hiç böyle olmazdı fpsler ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Kingpin felaket o konuda .. ben ilk oynayışımda novice'de zar zor bitirmiştim .. tabi 5-6 yıl oluyor ama olsun :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
kingpin felaket zordu yaw geçenlerde kurup oynayayım dedim yine önce en zorda açtım ardından yavaş yavaş zorlugu azalttım en sonunda bi baktım novice'deyim :)

yinede çok zor başlarda bile kafana kafana pipe'la desteği veriyolar :)

birde o oyunun başı nedense çok komiğime gidiyo bi mpg falan olsa şöyle türkçeye çevirirdim.
hani ayıldıktan sonra gidiyo pipe alıyo eline sanki böle "görürsünüz siz gafanıza gafanıza vuracam akutucam pekmezünüzü ühühü" diyomuş gibime geliyo hehe :)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me..
Mesaj tarihi:
Eheh, güzel oyun ya. Dialoglar manyak :-P. Ben zamanında edinmiştim CD'yi ama dandik bilgisayarım çalıştırmamıştı, şimdi acısını çıkarıyorum. Bu arada sigara içen artist bir herifi kiraladım adam pipela milleti dağıtıyor, baya ilerledik birlikte hala gebermedi. Bunun eline silah falan veremiyor muyuz?[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Yanlis anlasilmasin :P
(gerci bu nasi yanlis anlasilir, ben fesatim muhaehe)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu threadi görünce bir gaz oldum öyle böyle değil:) hatta kasıp aldım Kingpin bi tane alamamıştım vaktinde alakasız bir yerden:)
bende o motorsiklette kaldıydım iyi oldu yardım tşk[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 15 Ağustos 2004 06:00 tarihinde demiş ki:
öeah :) nasıl bari güzelmiyim.. değermiyim oynamaya.

Ulan tam imzalık ha :D lol[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
  • 9 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Eheh, güzel oyun ya. Dialoglar manyak :-P. Ben zamanında edinmiştim CD'yi ama dandik bilgisayarım çalıştırmamıştı, şimdi acısını çıkarıyorum. Bu arada sigara içen artist bir herifi kiraladım adam pipela milleti dağıtıyor, baya ilerledik birlikte hala gebermedi. Bunun eline silah falan veremiyor muyuz?[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

hala aynı pc var heralde
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1999 abi, gelmiş geçmiş en iyi yıl bence.

AoE 2, AvP, Age of Wonders, Alpha Centauri, Counter-Strike, Driver, Everquest, GT2, GTA2, Freespace 2, HoMM III, Hidden & Dangerous, Homeworld, Jagged Alliance 2, Kingpin, The Longest Journey, Midtown Madness, Quake III, Unreal Tournament, Omikron, Planescape, Nocturne, Re-Volt, Silent Hill, Sin, System Shock 2, Theme Park World, Tony Hawk's Pro Staker, Warlords Battlecry, Valkyrie Profile, Worms Armageddon, X.

Hepsi 1999. 12 yaşındaydım o zaman, neredeyse hepsini oynamıştım. Süper bir seneydi. Çoğunu hala onuyoruz.
  • Yeni Oluştur...