Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Tesadüfen Kingpin'in CD'sini buldum hemen yükledim. Motorsikleti buldum ancak benzin bulamadım, 1.5 saat boyunca her yeri aradım hiçbir yerde benzin yok, yardım eden?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Benzin bulmayacaksın .. bulacağın şey bir akü.. o da motosiklet'İn bulunduğu yerden devam ettikten sonraki load ettiği alanda bulacağın bir araba mezarlığında.O araba mezarlığına git ( zaten dikkatini öekmiştir ilerleyememen ordan sonra) . Orada üstüste yığılmış araba yığınlarının birinin üstünde .Basamak gibi kullanıp çıkıyorsun o yığınlardan birini ... sanırım sol arka taraftaki idi.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 06 Ağustos 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mathias oyun bilinç altına kazınmış ne diyim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eheh .. yok sadece oynadığım tüm fps'leri her zorluk seviyesinde tekrar tekrar oynayıp bitiridiğimden hatırlıyorum detaylı bir şekilde.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hmm ben oradan ilerisine geçmedim ya da geçemedim, geriye dönmüştüm aramak için. Sağol mathias. Bu arada ben de medium seviyesinde açtım, baya zormuş Kingpin, hiç böyle olmazdı fpsler ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Kingpin felaket o konuda .. ben ilk oynayışımda novice'de zar zor bitirmiştim .. tabi 5-6 yıl oluyor ama olsun :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 kingpin felaket zordu yaw geçenlerde kurup oynayayım dedim yine önce en zorda açtım ardından yavaş yavaş zorlugu azalttım en sonunda bi baktım novice'deyim :) yinede çok zor başlarda bile kafana kafana pipe'la desteği veriyolar :) birde o oyunun başı nedense çok komiğime gidiyo bi mpg falan olsa şöyle türkçeye çevirirdim. hani ayıldıktan sonra gidiyo pipe alıyo eline sanki böle "görürsünüz siz gafanıza gafanıza vuracam akutucam pekmezünüzü ühühü" diyomuş gibime geliyo hehe :)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me..
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bi oyunda o kadar çok küfür olur mu yuh :D birçok ülkede 18 yaş sınırlaması var di mi ?
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Eheh, güzel oyun ya. Dialoglar manyak :-P. Ben zamanında edinmiştim CD'yi ama dandik bilgisayarım çalıştırmamıştı, şimdi acısını çıkarıyorum. Bu arada sigara içen artist bir herifi kiraladım adam pipela milleti dağıtıyor, baya ilerledik birlikte hala gebermedi. Bunun eline silah falan veremiyor muyuz?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Silah aldığın mekanlar manyaktır. Kumar masası basmak süperdir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 en son xatrix kingpin 2 yi çıkarıcaz diye açıklama yapmıştı sora interplay battı diye haber geldi falan nooldu kingpin 2 şu an?[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Interplay forumları kapanmadan önce kesin olarak piyasaya çıkmayacağı açıklanmıştı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yazık oldu o zaman. 2-3 ay önce level'da yazmıştı da kingpin 2 çıkacak diye sevindirik olmuştuk.[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 öeah :) nasıl bari güzelmiyim.. değermiyim oynamaya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yanlis anlasilmasin :P (gerci bu nasi yanlis anlasilir, ben fesatim muhaehe)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu threadi görünce bir gaz oldum öyle böyle değil:) hatta kasıp aldım Kingpin bi tane alamamıştım vaktinde alakasız bir yerden:) bende o motorsiklette kaldıydım iyi oldu yardım tşk[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: theKingpin, 15 Ağustos 2004 06:00 tarihinde demiş ki: öeah :) nasıl bari güzelmiyim.. değermiyim oynamaya. Ulan tam imzalık ha :D lol[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 http://store.steampowered.com/app/38430/
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 10 yıl osnra güzel nekro oldu
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 çıktığı yıl hayatımdaki en büyük hayalim bunu çalıştırıcak bi ekran kartıydı. 1 mb S3 graphics yetememişti tabi. peheyy.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 abi bende de 2mb s3 virge vardı, beni de ağlatmıştı bu durum cdsini almıştım ama daha installda erör verdiydi sdf
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Silphatos said: Eheh, güzel oyun ya. Dialoglar manyak :-P. Ben zamanında edinmiştim CD'yi ama dandik bilgisayarım çalıştırmamıştı, şimdi acısını çıkarıyorum. Bu arada sigara içen artist bir herifi kiraladım adam pipela milleti dağıtıyor, baya ilerledik birlikte hala gebermedi. Bunun eline silah falan veremiyor muyuz?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- hala aynı pc var heralde
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yok ondan sonra 1 tane daha yaptım 5 yılda bi yeter
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 1999 abi, gelmiş geçmiş en iyi yıl bence. AoE 2, AvP, Age of Wonders, Alpha Centauri, Counter-Strike, Driver, Everquest, GT2, GTA2, Freespace 2, HoMM III, Hidden & Dangerous, Homeworld, Jagged Alliance 2, Kingpin, The Longest Journey, Midtown Madness, Quake III, Unreal Tournament, Omikron, Planescape, Nocturne, Re-Volt, Silent Hill, Sin, System Shock 2, Theme Park World, Tony Hawk's Pro Staker, Warlords Battlecry, Valkyrie Profile, Worms Armageddon, X. Hepsi 1999. 12 yaşındaydım o zaman, neredeyse hepsini oynamıştım. Süper bir seneydi. Çoğunu hala onuyoruz.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 introsunda kaç kere fuck diyo diye saymıştık falan. FAK DEDİ FAKKK DEDİİ YİNE DEDİİ
Öne çıkan mesajlar