GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Reklam kasayim ^^ Browser oyunu, Second Life tarzında meslek alarak ilerliyorsunuz, henüz betada az meslek var. Daha çok facebook twitter gibi platformlara çok saranlar için bir oyun, sosyal paylaşımın önemi vurgulanmış^^ http://fliplife.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sims gibi bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sayılabilir ama browser oyunu. Piyasadaki browser oyunlarından farklı bir yapısı olduğunu söyleyebilirim. Betada şu an. Türkçe, almanca, ingilizce mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sanal çiçek büyütmüş adamım :p dur bakiyim canım sıkılıyordu zaten edit: pek de espirililer. "Internet Explorer 6 2001 sürümü olup, harika bir deneyim yaşaman için Fliplife yapımında kullandığımız son teknolojiyi desteklemiyor." diyip altına da r.i.p. explorer 6 resmi koymuşlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kaydoldum bişeyler yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 isiniz gucunuz yok mu lan sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şu saatte işim gücüm yok ama yine de sıktı lan sanal çiçeği de büyütememiştim zaten yalan söyledim. günlerce suyum yok su ver bana diye mail atmıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ilerki levellarda görevleri kankutlarımızla filan yapıcaz heralde onun dışında baya düz duruyor oyun. uu blog yazarı oldum bi dakka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hipster mi olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bıkmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 saçımı kızıl yaptım zaten direk hipster başladım oyuna kırıcı bir eleştiri yazmak için iki kişi lazımmış bu arada :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oyundaki haftalık yemek menüsünü hazırlamak için bile iki kişi lazımmış. biri yazarken diğeri çiçek deseni yapıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 başta popmundo geldi aklıma. bi kaç screenshot'a bakınca şu dünya fethetmeli oyun geldi (adını unuttum). ama ikisiyle de alakası yok sanırım(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sanirim daha çok facebook ve cep telefonlarına yonelık bir oyun. Sosyal oyun hedesi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 xaty said: başta popmundo geldi aklıma. bi kaç screenshot'a bakınca şu dünya fethetmeli oyun geldi (adını unuttum). ama ikisiyle de alakası yok sanırım(?) eauh evet erepublik'i andırıyor sitenin renkleri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben devam ediyorum buna hala, sıkıcı değil şimdilik ama 20 enerji çok az geliyo, para kazanmak da baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 az önce deno'yla karşılaştık işte sonuç 1. http://img220.imageshack.us/img220/2203/51559310.jpg 2. karşılaşma http://img152.imageshack.us/img152/9062/za2.jpg 3. karşılaşma lol http://img560.imageshack.us/img560/2702/za3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi bir soluklansaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 4. maçı koyamadım bilgisayar kapandı eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yesss ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 europe1400 e de bakabilirsinez sıkılıyorsanız.. hızlı gelişebileceğiniz bir oyun olması açısından iyi.. hızlı dediğim..3hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Çalışırken enerjimizi maksimum kullanınca ne faydası oluyor anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar