Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi? (yeni FPS anketi)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Abi oyunu doğru şekilde oynayım, farkımı göstereyim falan diyorsan bad company alma. çünkü ne yaparsan yap oyunda çok fazla karambol var. Takımlı şekilde ciddi oynarken hakkaten çok zevkli ama bazı şeyler bıktırıyor. mesela düşmanın görüş alanı içindeyken spawn olabiliyorsun, adamı öldürüyorum çat dibinde biri spawn oluyor onu da öldürüyorum, medic gelip çatışmanın ortasında resleye resleye ress-kill e bağlıyor, taşıtlarda pek battlefield havası yok. Tekrar edeyim çok fazla karambol var, istediğin kadar doğru oyna pok yoluna ölüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bfc2 karambolse cod moh falan ne acaba

bfc mapleri büyük.ve daha stratejik oynayabiliyorsun.gayette tek başına gidişatı degiştirebilirsin

ben genelde tek oynarım.mesela tek başına sızıp bombayı kurup c4 yerleştirip saklanınca çokta güzel takımını kurtarıosun oyun bitmek üzereyken falan

cod ve moh daha çok karambol oyunları ve hızlı oyunlar.patapata git patapata öl
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
bfc2 karambolse cod moh falan ne acaba

diğerlerini bilmem ben oynadığımı yazdım.

Red said:
bfc mapleri büyük.ve daha stratejik oynayabiliyorsun.gayette tek başına gidişatı degiştirebilirsin

her oyunda tek başına gidişatı değiştirebilirsin.

Red said:

ben genelde tek oynarım.mesela tek başına sızıp bombayı kurup c4 yerleştirip saklanınca

karşı takım çok yetersizmiş.

Red said:

cod ve moh daha çok karambol oyunları ve hızlı oyunlar.patapata git patapata öl

cod karambol oyunu değil. hızlı olması karambol olduğu anlamına gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

diğerlerini bilmem ben oynadıgımı yazarım diosun.cod karambol değil diosun.

moh ztn cod kopyası onu geçtim.spawnkill kill streak gibi şeylerin oldugu ve ufacık maplerde tdm oynanan oyun karambol değil mi ?

peki o zaman :)

bfc2 ye gelince karşı takım yetersizmiş falan hikaye.sen bence o oyundan zevk almayı becerememişsin.koşa koşa gidersen ölüyosun o oyunda.ayrıca ölmek için birçko etken var.bina yıkımı duvar yıkımı falan.

kesinliklede karambol tanımına uymayan bir oyun.

bence senin oyundan şikayetin senin yetersizliğinden kaynaklanmış gibi geldi

şu oyunu oynayan kimseden karamboldü sürekli ölüyorumdu gibi şeyler duymadım

ha bende cod tarzına alısık değilim.o kadar hızlı oynamayı beceremiyorum.cunku asıl karambol orda oluoyr
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

diğerlerini bilmem ben oynadıgımı yazarım diosun.cod karambol değil diosun.

moh ztn cod kopyası onu geçtim.spawnkill kill streak gibi şeylerin oldugu ve ufacık maplerde tdm oynanan oyun karambol değil mi ?

peki o zaman :)

bfc2 ye gelince karşı takım yetersizmiş falan hikaye.sen bence o oyundan zevk almayı becerememişsin.koşa koşa gidersen ölüyosun o oyunda.ayrıca ölmek için birçko etken var.bina yıkımı duvar yıkımı falan.

kesinliklede karambol tanımına uymayan bir oyun.

bence senin oyundan şikayetin senin yetersizliğinden kaynaklanmış gibi geldi

şu oyunu oynayan kimseden karamboldü sürekli ölüyorumdu gibi şeyler duymadım

ha bende cod tarzına alısık değilim.o kadar hızlı oynamayı beceremiyorum.cunku asıl karambol orda oluoyr

cod wa2 ve black opsu oynamadım onun dışındaki cod oyunlarını oynadım. ufacık maplerde oynanan tdm oyunları karambol değil çünkü nerdeyse her zaman etrafını kontrol etme imkanın var. mesela cs karambol oyunu değil ama bf2 de adamların base i indirirken herif sana göre avantajlı biryerde spawn olup karşısında seni görüp öldürebilir veya harita büyük olduğu için abes biryere saklanmıştır, ilk sana ateş ettiği için yeri belirlenemeden seni öldürmüş olur.

Sürekli ölüyorum demedim.

Oynadığım süre boyunca herhangi bir yetersizlik hissetmedim her zaman için kill/death de 1 üstü olmuştur, puanda da ilk sıralara oynamışımdır.

wolfenstein dan beri aralıksız fps oynuyorum.

Bu kafayla cod, HL gibi oyunları zaten oynayamazsın. Çünkü o tarz oyunlar sağlam refleks+hızlı düşünme+aim +pratik ister. BC2 tarzı oyunları da tam olarak senin kafandaki insanlar için yapıyorlar zaten. HL de çok iyi oynayan bir adam ortalığı silip süpürür, kötü oynayan ezilir de ezilir ama yeni tarz oyunlarda örneğin bc2 en ezik adamın bile bişiler yapması amaçlanıyor ki oyunu birileri alsın. dolayısıyla iyi oynayanla kötü oynayan arasındaki fark azaltılıyor. ebleh de olsan bc2 gibi bir oyunda adam vurabilirsin.

not: adam akıllı hiçbir oyunda düşmanın görüş alanında spawn olduğunu görmezsin, bc2de bunu görüyorsun bahsettiğim enayilik de oydu.
Sosyal ağlarda paylaş

TF2 10 15 gün önce 19.99$ dan 9.99$ dusmustu bende aldım. Tamda diger oyunlardan sıkılmıstım iyi oldu aldıgım cok aktif server var. Su an baktım ne yazık ki fiyat tekrar 19.99$ gorunuyor arada bir steami takip et zaten haberlerde gosteriyor indirime giren oyunları mesela su an baktım alakasız ama Day Of Defeat Source 9$ dan 2.99$ dusmus.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah adam fps tarihini dökmüş ortaya

evet beceremiyorum artık cunku kafam kaldırmıyor hızlı oyunu.

cs yide oynardım ama pek sevdiğimi söyleyemicem.wolfensteini oynamayan yoktur herhalde.

muthiş fps yeteneklerini yazmana ragmen bana göre bfc2 gorusun tamamen yanlıstır

ayrıca bir oyun üzeirnden eziklik tarzı yorumlar yaparak gerçekten kendini belli ettin yani.

hatta genel olarak yazın baya komik bile diyebilirim.çok nerdrage olmuş

ben genel olarak bf42 dod tarzı oyunları severim.

moron oldugum için kafam calısmadıgı için.beynim ellerime sinyalleri yeterli zamanda gönderemediği için senin gibi hızlı ve çevik mükemmel fps oynayamıyorum sori :)
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

cod wa2 ve black opsu oynamadım onun dışındaki cod oyunlarını oynadım. ufacık maplerde oynanan tdm oyunları karambol değil çünkü nerdeyse her zaman etrafını kontrol etme imkanın var. mesela cs karambol oyunu değil ama bf2 de adamların base i indirirken herif sana göre avantajlı biryerde spawn olup karşısında seni görüp öldürebilir veya harita büyük olduğu için abes biryere saklanmıştır, ilk sana ateş ettiği için yeri belirlenemeden seni öldürmüş olur.

Sürekli ölüyorum demedim.

Oynadığım süre boyunca herhangi bir yetersizlik hissetmedim her zaman için kill/death de 1 üstü olmuştur, puanda da ilk sıralara oynamışımdır.

wolfenstein dan beri aralıksız fps oynuyorum.

Bu kafayla cod, HL gibi oyunları zaten oynayamazsın. Çünkü o tarz oyunlar sağlam refleks+hızlı düşünme+aim +pratik ister. BC2 tarzı oyunları da tam olarak senin kafandaki insanlar için yapıyorlar zaten. HL de çok iyi oynayan bir adam ortalığı silip süpürür, kötü oynayan ezilir de ezilir ama yeni tarz oyunlarda örneğin bc2 en ezik adamın bile bişiler yapması amaçlanıyor ki oyunu birileri alsın. dolayısıyla iyi oynayanla kötü oynayan arasındaki fark azaltılıyor. ebleh de olsan bc2 gibi bir oyunda adam vurabilirsin.

not: adam akıllı hiçbir oyunda düşmanın görüş alanında spawn olduğunu görmezsin, bc2de bunu görüyorsun bahsettiğim enayilik de oydu.

hatta şruda bi dursun editlersin fln
Sosyal ağlarda paylaş

Sana moron demedim bu kafayla oynayamazsın dedim. Hızlı oyunu hızlı oynamazsan karambol gibi gelir adamın nerden vurdugunu göremezsin, oyuna ayak uydurursan öyle olmadığını görürsün. Nerdrage falan yapmadım, sana hakaret de etmedim ama nedense karşıdakini mevcut kalıplara uydurma uğraşısı içerisindesiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela cs karambol değil dedin güze lbir örnek.round sistemi olan 5v5 oynana ve öldükten sonra spawn olamdıgın oyuna karambol değil şeklinde örnek vermen muthişmiş.tabiki karambol değil

cod da mohta karambol olmayan modlar olsada genelde tdm ve ffa daha çok oynandıgı için bu modlardan bahsediyorum.ve öldükten sora ufacık maplerde saniyesinde spawn olunan ve anında çatışmaya girdiğin oyunlar karambol değil yani ?

hl de karambol oyunu.her oyunda iyi oynayan kötü oynayan vardır.bunun bfc2 si codu hlsi falan şaka gibi şeyler yazmışsın

yok ezikler adam öldürsün diye falan.degişik yani

amma ciddiye almışsın bu oyunları ben anlamadım.cevap verdiğim için üzülüyorum gerçekten.bide nerdrage değil hakaret etmedim falan diyosun yazdıklarını birdaha oku

uzaktan uzkatan ölmüşsün işte sevmemişsin oyunu bariz açık

bir oyunda ölmeyi bu kadar ciddiye almamak lazm.dediğim gibi sen keyif almayı becerememişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...