bebekk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Arkadaşlar bir adet Western Digital marka 500GB'lık harici harddisk arıyorum. Satın almak için değil, 4 senelik çalışmalarımı ve hayatıma dair her şeyi kurtarmam aynı seri, aynı üretim bir aletle mümkün olabilecek ancak. Tanıdığınız, gördüğünüz birinde varsa; mutlaka bana söyleyin. arkasındaki yazının bile bire bir aynı olması gerekiyor. Aşağıda imaj var; lütfen bana ulaşın. Diski bir yıl önce İzmir'de açılan Media Markttan almıştım, aynı dönemde dağıtımı yapılmış seriden ihtiyacım var. İçinde WD5000BEVT model hard disk var. Onun da bilgilerini vereyim: MDL: WD5000BEVT - 22ZAT0 (WD Scorpio Blue) S/N: WXH0A79N7620 R/N: 701572 WWN: 50014EE2AE048FBF DATE: 10 SEP 2009 DCM: HHCVJHBB LBA: 976773168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yanlış yerde arıyorsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kolay gelsin valla çok zor bu işler önemli olan şeyleri 2-3 yere birden hemen kaydetmek lazım da işte... zor onu da düzenli yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Alınık, satılık bir şey yok, pazar olanı olmayacak. Donanım üzerine bir tartışma konusu yok, donanım&yazılıma da açılmaz. Başka da bölüm gelmedi aklıma konu dışından daha doğru olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 donanım haber. çok aşırı önemli ise sticker'ın resmini çekip özalitçide bastırtmayı dene.. daha kolay olabilir. oha bize gelmiş! ne diyim hoş gelmiş =) bu ne için aranıyor onu anlamamışım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebekk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Power supply patlarken sağ olsun bütün her şeyi patlattı; harddiskim dahil.. içindeki bilgilere ulaşabilmem için aynı harddiskin logicboardına ihtiyacım var; bugün gidip aynı seriden zorla buldum(teşhir ürünüydü zorla aldım) ama aynı dönem dağıtımı olmadığı için kart üzerindeki geçişlerde bazı değişiklikler var. şimdi şöyle kişisel önemini açıklıyım: 4.sınıf öğrencisiyim; mezuniyet tezim, bitirme projem, şimdiye kadar yaptığım bütün her şey içinde. Oldu ki mezun olabildim; iş için başvurmak için gene projelere ihtiyacım var. oldu ki yüksek lisansa başvurdum; gene ihtiyacım var. lütfen kimse "madem o kadar önemli niye yedeklemedin kardeşim" demesin; elimin altındaki bütün bilgisayarlara format atıldığı/atılacağı için her şeyi haricide toplamıştım. power supply ın patlayıp onu patlatabileceğini de tahmin edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 direk boardu al, bi yerlerde satiliyodur kesin, en olmadi uretiiciyle iletisime gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 var bende 10bin dolara veririm bakalım hayatın kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 üretici +1 bu arada trollemeyin. adam yardım istemiş. saçmalamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Fistanda varmış ÖMden halledin. Olmadı 1 seferlik versin HDyi sana işin bitince geri yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bunun aynisini bugun burda acikladim, sypro sormustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vallahi umarım çözülür sorun, ben bile gerildim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 icindeki diskin 0 ini 80-90 liraya bulabiliyorsun bu arada, dis kasayi aramaya gerek yok. icteki diski bulsanda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sorun çözüldüyse cevap verin konu kirlenmesin de; Benim de bir adet externalım var, Samsung Story. Birşey olacak diye ödüm patlıyor. Nasıl koruruz onu en güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bi yere backup alirsin, patlayinca garantiye yollarsin. 5 sene garantisi olmasi lzm samsunglarin. hdd ler patlamak , garantileri de yenisini almak icin. baska bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 okumadım mesajları kullanıp cok memnun oldugum bir bedava yazılım var testdisk diye http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk direk içerideki herşeyi alıyorsun. Bu arada para verip daha gelişmiş programlar kullanabilirsin geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Arkadaşın problemi HDD'nin elektronik kısmından kaynaklanıyor. Veri kurtarma yazılımları HDD düzgün çalışmadığı sürece işine yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nasi bi sorunmu o yahu? organ nakli yapar gibi, doku uyusmazligimi var hardiskler arasinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oha organ talebi gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aletin aynisindan bulmana gerek yok icindeki hard diskin aynisini bulman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o değil de ben aynı anda aynı marka diskten 2 tane almıştım umarım bu iş için işime yaramaz bir diğeri bir gün.. ama iyi ki 2 tane almışım dedim şimdi. neme lazım 8-) umarım halledebilirsin üreticiyle kontakt kurmak en mantıklısı böyle saman altında toplu iğne aramak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebekk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ytse said: aletin aynisindan bulmana gerek yok icindeki hard diskin aynisini bulman yeterli içindeki diskin aynısından var; fakat başka bir hdd nin logicboard ını takınca disk dönüyor; yani sorun yüksek ihtimal board'da. içindeki diski/başlığı/motoru değiştirtmek en son deneyeceğim şey gibi gözüküyor. Çünkü onun için ışıksız/oksijensiz/tozsuz bir ortam gerekiyor ve bunu yapan firmalar milyarlar istiyor. reyou said: organ nakli yapar gibi, doku uyusmazligimi var hardiskler arasinda :D gerçekten de tam anlamıyla öyle maalesef :)her parçanın yedeğini bulmaya çalışıyoruz; zira profesyonel data recovery yapan firmalar da hemen hemen aynı yöntemi yapıyorlar. yav said: üreticiyle kontakt kurmak en mantıklısı böyle saman altında toplu iğne aramak gibi.. üreticinin direk tepkisi gönderin bakalım diyip sonra yenisini göndermek.. adamların çöplüğünde mutlaka vardır; ama o da onlar için saman altında iğne aramak olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hd'in gelecek seneye kadar garantisi varmis hala, üretici firmayla konusup kendi patladi alet önemli bilgiler var icinde vs desen? Amazon linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar