Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağdat Caddesi'nde Patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok tanınmış bir pastanede patlama olmuş. 1 ölü 1 yaralı var. Tüp patlaması deniyor ama taksimde olan patlamadan sonra kafalarda soru işareti var.
link

Edit : Suadiye Mado'da olmuş patlama.
Mesaj tarihi:
madoda oldu.baya bi itfaiye ambulans ordusu geçmişti noluyo falan derken bende gördüm.trafik falan pertti ztn

bildiğin patlamıs koca yer.ulan insan diyor yanlıslıkla falan içerde olsak nolurdu diye
Mesaj tarihi:
pisi pisine içeride ölenin allah sabır versin sevenlerine. yahu böyle pisi pisine ölünür mü.

mado ismini de her yerde afişe edin adamlar çeki düzen versin kendine. HER YER ÖYLE RERÖRE demeyin, demekki böyle bir tehlike var ve marka değerini umursuyorlarsa bundan sonra iş güvenliğine daha fazla dikkat ederler. diye umuyorum.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

9 saat sonra uplıyorum da adamın kimliği hala tespit edilememiş. Nası oluyo lan 24 saat geçti?

Abi yandığı içindir ya, tanınmaz hale gelmiş olabilir :/ dna testi yapabilirler ama ellerinde karşılaştıracak örnek olmalı ki tespit edilebilsin. Ya da diş kayıtları falan. Birkaç güne kalmaz belli olur heralde
Mesaj tarihi:
Abi adamın kül olmasından değil, çevrede oturan ailelerden yakın zamanda kaybolan adamlara bakarsın. Nitekim öyle yaparak büyük ihtimalle bulmuşlar zaten. Yaşlı bi adammış, kayıpmış adam o günden beri. Sık sık gidermiş, garsonlar o akşam adamı orda gördüklerini söylemişler.
  • Yeni Oluştur...