xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kılıçdaroğluna dürüst dediniz kaybettiniz güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 adamlar birbirini kolluyor aga, şurda bile ucunda şehitlik varmış gibi savunuluyor herşey, biz birbirimizi şey yaparken onlar, birlik olup bizi şey yapıyor. 2x tecavüze uğrayıp dilimizi yoruyoruz ancak burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sen bu ülkede OY atıyorsan eğer. Bir partiye neden oy attığının hesabını önce vicdanına, sonra çocuğuna, doğmamış torununa, bana, benim torunuma, hayatta yada ahirette vereceksin. Çünkü senin attığın o OY insanların aç kalıp kalmamasına, okuyup okuyamamasına, tuncay özkan gibi gazetecilerin hapise girip girmemesine, israille çıkabilecek savaş gibi binlerce insanın ölümü ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağına kadar aklına gelebilecek ve bir çoğuda tahminimce gelemeceyek probleme, soruna ve sonuca neden oluyor. O OY'u atmadan önce adam gibi düşüneceksiniz. 5Kg bulgura, 50kg. kömüre satmayacaksınız. Ben bu OY'u kullanırken... eğer ben bu partiye oy verirsem benim için daha iyi olur dememem lazım. Eğer ben bu partiye oy verirsem komşum için daha iyi olur, köydeki çiftci için daha iyi olur, sanayici için daha iyi olur, patiden Türkçeplz için daha iyi olur diyerek OY'umu kullanıcam. Kendimin değil milletin menfaatlerini gözeticem. Sizde öyle yapacaksınız. Kimi seviyorsanız sevin beni ilgilendirmez ama OY verirken adam gibi OY vereceksiniz. Adam gibi OY veremezsiniz benim gözümde istediğiniz yaftayı ağzımdan çıkmadan kendi kendinize giydirebilirsiniz. Ben CHP'li değilim ama birileri bozar birileri düzeltir. CHP'li olmadığım halde CHP'ye oy veriyorsam eğer bu senin çok sevdiğin hükümetin seçim barajını kaldırmaya yüreği yetmemesinden ve irticai faaliyetler ile yolsuzluklar yüzünden ülkenin geleceğinden endişe etmemden ötürüdürü. Ben senin gibiler yüzünden sevdiğim partiye oy veremiyorum yani anlıyormusun? Anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bence gerçekten irtica konusunda hala emekli general kitapları okuyorsun heralde. Bende diyorumki 2002 den önceki türkiyede senin oy verdiğin adamlar senin sevdiğin halkın refahını nekadar yüksek tutdu?Çok laik ve modern ülkeydikte.1999 da hangi özel hastaneye gidip atatürkü seviyorsun diye tedavi ettiler? ve evet bir gariban için kömür pirinç idoyolojiden önemli.Daha fazlası için oy verebilir.Aç karnına evde laiklik diyerek doyuramıyor ailesini insanlar.Herkesin senin gibi elitize sorunları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 İşte zaten olay orada beni hala ben Atatürk'ü seviyorum diye tedavi etmek için bekletirken senin gibilerde Akp'yi sevdiği için torpilli oluyorlar sıkıntı burada. Akp sempatizanı olman troll olduğunu gerçeğini değiştirmiyor sonuçta herkes özgürdür ama şunu da unutma biz hala refah düzeyi yüksek bir ülke değiliz ki!!! Bundan önceki hükümetler iyi veya kötü en azından milliyetçi bir kavram benimsemiş ve ona göre davranmışlardır ama onların göremedeğini Tayyep gördü bu şu idi bu milletin oyu yani ruhu satılık ve sende onlardan birisin üstüne birde trollsün ve artık çekilmiyorsun... Unutmadan Laiklik karın doyurmuyor demişsin de demokraside karın doyurmuyor bu ülkede eğer karın doyurmak istersen akp'nin köpeği olacaksın başkalarını işten çıkarıp kul hakkı yiyip köpeklerini oraya yerleştirsin ki karın doysun ama ben bu kadar şerefsiz ve onursuz değilim en azından atalarıma saygılıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kimsenin attığı oy yüzünden kimseye hesap verme gibi bir olayı yok. Adı üstünde, özgürlük bu. Adam bilinçli ya da bilinçsiz olarak istediği oyu atabilir. Eğer şikayetçiysen "sen cahilsin" demek yerine eğitmeye işi anlatmaya çalışacaksın. Adam gayet kötü emelli de oy atıyor olabilir, saçma bir istek uğruna da atıyor olabilir, onun isteği bu yöndeyse ve çoğunluk buna uyuyorsa yapacak bir şey yok. Altına, kömüre, yiyeceğe oy satılması bence de haysiyetsiz adi bir davranış. Ama o "rüşvet" sonuçta akşam eve yemek götürme derdinde olan, kışı donmadan nasıl atlatacağını düşünen adama çok şey katıyor. Adam daha kendi yaşamını kıt kanaat geçindirirken o yemeğe kömüre muhtaçken kalkıp da "ya bunlar da başa gelse şu olur"u düşünecek hali yok. Doğal olarak yaşamı için önemli/kritik olan hedefe odaklanıyor, yoksa kim başa gelmiş kim ülkeyi 10 sene ileri veya 20 sene geri götürmüş onu etkilemiyor. Ha, "benim paramla nasıl rüşvet dağıtırlar" diye dağıtan tarafa kızılması doğal, kendi paranın verginin hakkını arıyorsun çünkü. Yine yaptığı adi taktikten dolayı rüşvetçi kesime her türlü eleştiri de normal hatta olması gerekli. Ama rüşveti alana denecek çok bir şey yok. Adam hizmet için oy veriyor, onun hayatı için en önemli hizmeti de (sadece seçim dönemi de olsa) kim veriyorsa ona kayıyor. Ha tabii bu yazdıklarım hiç bir şekilde ak partisini ya da tayyibi haklı çıkarmıyor. adamlar ülkeye 8 yılda 38 senelik kzarar verdiler o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 akp'ye oy verenler dindar ya. islami kesim ya. o zaman en büyük günahında ne olduğunu onlar benden daha iyi bilirler. bende kulum. o yüzden atılan oy'un hesabı sorulmaz diye birşey yok bir gün her türlü sorulur bu hesaplar. ama burada ama orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yok öyle bişi. Adamın da senin kadar hakkı var ülke yönetiminde. İkinize de eşit şartlar sunuluyor ikinize de eşit miktarda oy hakkı veriliyor. Onların tercihler senin istediğinden fazlaysa doğal olarak o olacak. Hiçbir hak yeme yok, kimse senin oyunu yok saymıyorsa hiç kimse senin oyunu 1 onlarınkini 2 saymıyorsa ortada hak yeme falan yok. Her demokratik seçimde kaybedenin hakkı yeniyosa işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 LucifeL said: İşte zaten olay orada beni hala ben Atatürk'ü seviyorum diye tedavi etmek için bekletirken senin gibilerde Akp'yi sevdiği için torpilli oluyorlar sıkıntı burada.. Sen kimsin ki benim torpil gördüğümü idda edebiliyorsun?Neye göre bunu idda ediyorsun?Her akp yi seven torpil mi görüyor?Anca ' senin gibi ' tiplerin sözü bu. LucifeL said: Akp sempatizanı olman troll olduğunu gerçeğini değiştirmiyor sonuçta herkes özgürdür ama şunu da unutma biz hala refah düzeyi yüksek bir ülke değiliz ki!!! Bu nasıl bir cümledir.Burdaki sıkıntı bu insanların seçimleri nedeniyle suçlanmması derken.Gerçekten partizanca yaklaşayıyorsun.Yazık.. LucifeL said: Bundan önceki hükümetler iyi veya kötü en azından milliyetçi bir kavram benimsemiş ve ona göre davranmışlardır ama onların göremedeğini Tayyep gördü bu şu idi bu milletin oyu yani ruhu satılık ve sende onlardan birisin üstüne birde trollsün ve artık çekilmiyorsun...... Gerçekten acıncak haldesin.Gerçekten sizin zihniyetiniz bukadar.Sen ve senin savundukların aslan kaplan karşıtları ise gerzek. LucifeL said: Unutmadan Laiklik karın doyurmuyor demişsin de demokraside karın doyurmuyor bu ülkede eğer karın doyurmak istersen akp'nin köpeği olacaksın başkalarını işten çıkarıp kul hakkı yiyip köpeklerini oraya yerleştirsin ki karın doysun ama ben bu kadar şerefsiz ve onursuz değilim en azından atalarıma saygılıyım... Bir ailen olsun ve onların karnını doyurma derdin başlasın bakalım ozaman sen kimin köpeği olucaksın.Belliki daha hayata atılmamış toyrak bir partilisin.Büyükdükçe geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://knowyourmeme.com/i/000/052/812/original/Deal_with_it_dog_gif.gif?1275684729 demek lazım akp karşıtlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 devran döner her zaman dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 8 senede 38 senelik zarar mı? ıspatlar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 @Turkceplease Öncelikle her akp yanlısı değil ama %90'ı bu torpili çoğu alanda görüyor yaşıyoruz bunları normal hayatta bunu herkes biliyor zaten. Aile geçindirme konusuna gelince ben bunu yaklaşık 10 senedir yapıyorum zaten ayın sonunu getirememeyi 10 senedir iyi bilirim bununla ilgili bana zaten martaval okuma hiç. Bu ülkeden 2 paket makarnaya 3 kilo şekere 1 torba kömüre oyunu sattı insanlar bunuda özellikle sen ve senin gibiler iyi bilir genel başkanınız iyi yapar bu işleri bunlarıda hepimiz biliyoruz zaten hani o yüzden bir yapılanı bilmek ve görmek var birde senin gibi düşünce yoksunu insanlar var. Son olarakda seni kimse düşüncenden dolayı değil ama saçma sapan trollüğünden dolayı ayar manyağı yapıyorlar yeminle Aysun Kayacı'nın oyu ile senin oyun eşdeğer değil çünkü Aysun Kayacı haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bi biz göremedik o torpili vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 deal with it köpeği cuk oturmuş ama köpek olduğu için asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 @Lucifel Bir yerde tanıdığı olan varsa parti ile alakası yok.Senin ahbabın varsa bir yerde sana siyasi parti kimliği gerekmez.Naber ahmet diyip te başlarsın kendini kayırtmaya.Saçma sapan bir cümle kuruyorsun Senin çalıştığına ve aileni geçindirdiğine zerre de inanmıyorum.Kurduğun cümlelerden o sorumluluk noktasında olmadığın net. Dostum emin ol senin savundukların her harfine güzel cevaplar hazırlanıp ergümanlarla bir bir cevap verilirde ne yeri burası nede buna tenezzül eder insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 xlaidehlevar said: bi biz göremedik o torpili vay anasını.Ben özellikle devlet dairesinde çok yaşadım özellikle de Ssk'da karakolluk bile oldum bir tanesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Rewendor said: Altına, kömüre, yiyeceğe oy satılması bence de haysiyetsiz adi bir davranış. Ama o "rüşvet" sonuçta akşam eve yemek götürme derdinde olan, kışı donmadan nasıl atlatacağını düşünen adama çok şey katıyor. Adam daha kendi yaşamını kıt kanaat geçindirirken o yemeğe kömüre muhtaçken kalkıp da "ya bunlar da başa gelse şu olur"u düşünecek hali yok. Doğal olarak yaşamı için önemli/kritik olan hedefe odaklanıyor, yoksa kim başa gelmiş kim ülkeyi 10 sene ileri veya 20 sene geri götürmüş onu etkilemiyor. benim suna diyecek hicbirseyim yok, adam ona muhtacsa alicak tabi. adamin derdi ailesini doyurmak. bu rusveti veren adamlar, secim falan yokken yapiyo mu bu yardimi? ya da hicbir faaliyetleri var mi bu yardima muhtac insanlar icin ona bakmak lazim. neyse trkceplz, madem burda yasak, sen bana om at akpyi sevme nedenlerini ben cidden cok merak ettim. Sufi said: kendilerinin "güdülecek aptal salak cahil bilinçisiz koyunlar" olduğunu düşünmüyor izlenimi vermeleri, birçok insanın en önemli sebebi olabilir akp'yi tercih etmelerinde. sadece para gözüyle bakmıyordur belki insanlar olaylara? su cok dogru gercekten, belki chp yeni haliyle biraz degisir de en azindan adam gibi muhalefet olur diye bekliyorum. bir de, madem biseyi savunucaksiniz hem de troll denmesin istiyosunuz, o zaman sunlari yapmayin. soyliycek biseyiniz varsa soyleyin, camur atip kacmayin. bugun verdigimiz vergilerle milyon dolarlari cebine atan insanlarla gidip gecen yuzyilin berbat hukumetlerini karsilastirmayin xlaidehlevar said: kılıçdaroğluna dürüst dediniz kaybettiniz güle güle Turkceplease said: Bende diyorumki 2002 den önceki türkiyede... Pickles said: http://knowyourmeme.com/i/000/052/812/original/Deal_with_it_dog_gif.gif?1275684729 demek lazım akp karşıtlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Turkceplease said: @Lucifel Senin çalıştığına ve aileni geçindirdiğine zerre de inanmıyorum.Kurduğun cümlelerden o sorumluluk noktasında olmadığın net. Yahu birader bende senin insan olabileceğine zerre inanmıyorum kurduğun cümlelerden o sorumluluk noktasında olmadığın net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bak hala hakaret ediyorsun.Gerçekten acıncak hale bin bir kez düşüyorsun.Ve admin arkadaşlar hakaret edene müdahale etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Yine tartışmayı beceremeyen insanlar görüyorum birbirlerine sataşan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ispatını her gün ülkenin her köşesinde göremeyen adama oturup baştan benim anlatacak halim yok. Biraz çevresiyle ilgili, siyasete ve geleceğe duyarlı insan zaten kendi görür. 25 yaşında adam alkollü araba kullanıp ölünce de o yüzden üzülmem mesela. Bilinçsizlik değil bu, o yaşta adamı alıp karşına "bak evladım alkolle kullanma, ölebilirsin bile" diyecek halin yok. Bu da aynı hesap. Bazı şeyleri insanın kendisi farketmesi görmesi beklenir, göremeyen adama da oturup anlatılmaz. Torpil konusuna gelince, 1-2 ay önce başka bir konuda da yazmıştım. AKP'de torpilin şahı dönüyor. Kadrolaşmanın Allahı yapılıyor. Ha, bunlar önceden de yok muydu? Vardı, başa geçen herkes kendi eşine dostuna bi torpil geçer, bir yakınını kayırır kadroya atar. bu "çirkin" de olsa maalesef ülkemizde normal. Ama arada fark var, bundan öncekiler tamamen bilinçsizce geçici olarak kaynını hemşerisini atıyıp kadrolaştırır onlara torpil geçerlerdi. AKP bunu böyle bilinçsiz yapmıyor. Tamamen sistematik bir şekilde adım adım ve geleceğe yönelik planlı programlı kadrolaşma yapıyor. Kadrolaşmada kilit noktalara geçen adamlar, yakını hemşerisi değil "dava arkadaşı" aynı sistemin adamı, güvenilir elemanları, yani torpil amaçlı değil geleceğe yönelik kendini sağlama alma amaçlı bir kadrolaşma var. Bu da öncekilerden çok daha farklı ve bin kat daha tehlikeli bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Turkceplease said: Bak hala hakaret ediyorsun.Gerçekten acıncak hale bin bir kez düşüyorsun.Ve admin arkadaşlar hakaret edene müdahale etmiyor.Zorlama insanı sende o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Tartışma kültürün hakarete dayalıysa hiç katılma ozaman dostum.Ben dostum diyerek hitap ederken sen bana ' troll insan değilsin' diyorsun.Bir kere daha düşün hatalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ağlamaya dayalı genelde burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar