Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alemin Lideri Recep Tayyip Erdoğan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam yalan söylemiyo forumda akp severler tüm hakaretleri topluyor antiakpciler repleri topluyor. e sen daha forumda böyle davranırsan dışarda nasıl farklı birşey beklersin
Mesaj tarihi:
siz neden paticik'i sizi hayata hazırlama forumu zanettiniz ki? bu forumda herkesin kendine has bi görüşü olabilir... feto parlak öğrencilerini pati yönetimde kadrolaştırsın, burası da istediğiniz gibi olur :D

Allah Allah ya, baskıdan yakınan adamlara bakar mısın, akp'yi sevenlere niye rep yok diyor haha
Mesaj tarihi:
yakaladın sherlock holmes. ne yapsam da dalga geçsem diye düşündüm.
bu kadar bariz bi tezatı farketmek için kassacak bişi yok. zaten ilk mesajımda da dedim "kusura bakmayın" diye, ama niye alınganlaşıyorsun onu anlamadım?

bak kendin bile ifade ediyorsun akp'yi eleştirince işin ucunda içeri atılamk var diye :P sonra da mahalle baskısı altındayız böhühü diyosun. iyimiş...
Mesaj tarihi:
mardox said:

bu kadar bariz bi tezatı farketmek için kassacak bişi yok. zaten ilk mesajımda da dedim "kusura bakmayın" diye, ama niye alınganlaşıyorsun onu anlamadım?

bak kendin bile ifade ediyorsun akp'yi eleştirince işin ucunda içeri atılamk var diye :P sonra da mahalle baskısı altındayız böhühü diyosun. iyimiş...

anlatmak istediğim sen bunu forumda yapıyosan onlar dışarda yaptığında laf etmemelisin. Ben demişim ki adam haklı forumda akpliler her türlü hakareti yiyor. Benim umrumda değil ki hakaret edilip edilmemesi. Sadece doğruyu söylemiş. E sen burda onu yaparken dışarda sana aynısını niye yapmasınlar. özgürlükmüş bilmemneymiş geçiniz arkadaş bunları. Sen burda istediğin kadar saydır. Beni geren birşey yok
Mesaj tarihi:
Bu taktik en güzel şekilde işe yaramıştı geçmişte ve tayyipland i kurarken de maksimum şekilde yararlandınız ama artık işlemiyor çünkü maksimum doyuma ulaştı.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

mardox said:

anlatmak istediğim sen bunu forumda yapıyosan onlar dışarda yaptığında laf etmemelisin. Ben demişim ki adam haklı forumda akpliler her türlü hakareti yiyor. Benim umrumda değil ki hakaret edilip edilmemesi. Sadece doğruyu söylemiş. E sen burda onu yaparken dışarda sana aynısını niye yapmasınlar. özgürlükmüş bilmemneymiş geçiniz arkadaş bunları. Sen burda istediğin kadar saydır. Beni geren birşey yok

iyide biri hakaret ediyo yada dalga geciyo o kadar yani. ama disardakilerin direk olarak yaptirimlari oluyor.
anamiz agliyor :)
Mesaj tarihi:
bülent arınc aglar
rte aglar
karısı aglar
bakanlar aglar
feto aglar
cb gül aglar
h.gül aglar

turk milletinin malesef gazla calısan ve her zaman ezilene karşı sempati besledigini cözen bu cok sevgili ekibi tebrik ediyorum,muhalif medyanın yarısından cogu iceride,mustafa balbay diye bi adam var 2 sene olacak neyle suclandıgı belli degil daha dogmus cocugunu goremedi o aglamıyo bu adamlara noluyo cozmus degilim,ne madurmussunuz arkadas
Mesaj tarihi:
kusura bakmayında, akp bence gayet güzel yönetiyor üülkeyi. En azındna okulda görüyoruz yabancı hocalardan. Hepsi ekonominin daha iyi olamayacağından bahsediyor. Yapılan sosyal reformlarından geçmiştekilerle kıyaslanınca ne kadar yol kat ettiğimizden söz ediyorlar ki öyle.
ama nedense akp ye karşı anlamsız bir antipati var çözemediğim. Çok gaza geliyorsunuz bence. Gerçeklerden de bir o kadar uzaksınız. Medya ile takip edilcek şeyler değil bunlar. Bir de bir arkadaşa nurcu diye yazmışsın? sanane ne olursa olur. İSter rockçı olur ister nurcu ister solcu ister kominist. Senin dinlediğin şarkıclarından yarısı homo yarısı anarşist ama dinliyorsun. tekrar,sanane?

Neyse umrumda değil zaten herkese saygım sonsuz düşüncesine
Mesaj tarihi:
özbekistanda türkiyedekinden daha çok irticai faatliyet gösteren şeriat yanlısı kesim var her 10 yılda bir ayaklanma çıkartmaya filan çalışıyorlar fakat sscb eskisi özbekler bu konuda biraz katılar en son yüzbinlerce kişi yürüyüş yaptığında üzerinde makinalı tüfek olan jipleri kalabalığın önünde 360 derece döndürüp kalabalığı taradılar, daha öncede helikopterlerin havalanıp taradığı olmuştu. özbekistan polis devleti türkiye ise özgürlükler ülkesi nur yüzlü amerikalı hocam bunun değerini iyi bilir...
Mesaj tarihi:
mardox said:

Arkadaşım şu forumda adalet ve kalkınma partisine yada reccep tayyip erdoğan hakkında pozitif bir yazana ' TROLL ' denmediği bir gün gördünmü?
Demek istediğim; şurda bile insanlar rahatça söleyemiyor özgürce ak partiliyim yada rte yi seviyorum diye.Sürekli ' Cahil,Bilgisiz,Körükörüne partici,Yobaz' diye bi yafta yada yakıştırma yapılıyor.Oysaki bu adamı seven milyonlarca insan var.Var abi bu adam kadar türkiyede sevilen lider yok.Yok yere gerçekle sırf idoyolojimiz uğruna çelişmeye lüzum yok.Ama insanlar işte belli kitlelerin baskısından çekiniyor.

örn:
Sezen Aksu evet dicem diyince mahallesinden bile dışlanmadımı?

Şu forumda chp kimliği taşımak serbest ve ama ak parti kimliği yasak abi.Bunu bedavadan inkar etmeyelim.
Mesaj tarihi:
adalet ve kalkınma partisi diyorsun birtek kendilerini kalkındırıyorlar. adalet diyorsun adaletin terazisine kendilerine göre ayar yapıyorlar. milyonlarca insan seviyorsun diyorsun bende diyorum ki milyonlarca saf koyun var yalana dolana kanan işte bu yüzden biri ben akpliyim diyince bende saf, koyun izlenimi yaratıyor.
çünkü sizi kandırıyorlar sizde kanıyorsunuz. sonrada aa bize niye böyle bir bakış açısı var diye millete bakınıyorsunuz. gidin kendinize bakın önce. siyaset takip etmiyorsunuz, tarih bilmiyorsunuz, gazete okumuyorsunuz ve en önemliside sorgulamıyorsunuz.
bu parti bu milleti, sizi, bizi, beni çok seviyorsa eğer neden benim ödediğim vergileri indiregandi yapma derdine düşüyor. neden sabah-atv ihalesi cepten 5 kuruş çıkmadan damat beye ve yandaşlara geçiyor. neden bu sabah-atv bana satılmadı da onlara satıldı? onlarında cebinden kuruş çıkmadı. benden de çıkmayacaktı. ben alsaydım o zaman?
etnik ayrımı ağızlarına alırlar, kürt sorununu ağızlarına alırlar, bu ülkede kimse sünni alevi demiyordu gündeme onlar getirdi, bu ülkede herkez özgürce türbanda takıyor, mini etekde giyiyor kimseyede birşey denmiyor ama akp hep bunları milletin sorunuymuş gibi gündeme getiriyor gündem bunlarla meşgülkende altta cepler doluyor. bu ülkede türban sorunu diye bir sorun yok. kürt sorunu diye bir sorun yok. senin ülkeni yıllarca has kürt turgut özal yönetti. ne kürt sorunundan bahsediyorsunuz? hangi kürtün öğretmen olması, polis olması, bakan olması engellenmiş? hangi kürtün bir hakkı yenmiş? hangi mahkeme sen kürtsün diyip türke gösterdiğinden farklı bir karar vermiş? türbanla kamu binasına giremezsin. ama sadece türban değil motorsiklet kaskıylada giremezsin. avrupada da giremezsin. amerikada da giremezsin. insanları tv ekranlarında kandırıyorlar. giremezsin! sen bu ülkende hayırlı bir vatandaş mı olmak istiyorsun? biraz atanı örnek al başka birşey yapma. Atatürk gemiye binerken bile şapkasını çıkartırda binerdi. Bir kapalı alana girerken başın açık girersin. yada girmezsin.
Şimdi bu kandırmaca ve yalanlara haps olmuşsunuz kendinizi kurtarmaya çalışmıyorsunuz da size bakıpta sizi komik bulan, saf diye iç geçiren insanlara mı soruyorsunuz nie bize böyle diyorsunuz diye????
Mesaj tarihi:
Ben ne diyorum arkadaş ne diyo.Arkadaşım adalet ve kalkınma partisini işleyişi yada yaptıkları hakkında bir cümle kurdummu.İnsanların birşeyi sevmesi içinde elle tutulur birşey olmasına gerek yok.İsmi yüzünden sevebilirde.Sevme kriterlerini sana sorcak değil kimse.

Sen neden seviyorsan x partisini bu insanlarda bu partiyi aynı sebeplerle seviyordur yada başka birşey.

Benim dediğim insanlar sevdiği yada takdir ettiği için aşalanıyor ve hor görülüyor.bana göerede chp dinazor bir parti.80 sene hiç bir icraatı olmayan sadece atatürk ve laikliten başka birşeyden pirim yapamamış bir parti.hatta insanların (dindarların) atatürkten uzaklaşmasına sebep parti.

parti konuları ayrı birşey.sevdiğini söleyememek yada sölediğinde aptal salak muamelesi görmek ayrı birşey.Senin koyun gördüğün insanlara göre sende ayrı bir koyun sun chp nin koyunu
Mesaj tarihi:
RRa said:

özbekistanda türkiyedekinden daha çok irticai faatliyet gösteren şeriat yanlısı kesim var her 10 yılda bir ayaklanma çıkartmaya filan çalışıyorlar fakat sscb eskisi özbekler bu konuda biraz katılar en son yüzbinlerce kişi yürüyüş yaptığında üzerinde makinalı tüfek olan jipleri kalabalığın önünde 360 derece döndürüp kalabalığı taradılar, daha öncede helikopterlerin havalanıp taradığı olmuştu. özbekistan polis devleti türkiye ise özgürlükler ülkesi nur yüzlü amerikalı hocam bunun değerini iyi bilir...

ozbekistan polis devleti evet. yalniz o isyan cikaranlarin tam amacini bilmiyorum, tvde falan bunlarin haberleri cikmiyo anca kulaktan kulaga dagiliyo bu gibi haberler burda. yuzbin degil de yuzlerce kisiyi taradilar o en son olayda. eger seriat yanlisi kesim varsa burda, isleri cok zor acikcasi. dinci bir yabanciysan ilk yanlis hareketinde deport oluyosun. dinci bi yerliysen bi daha haber alinamaz heralde. anca kazakistandaki gibi disardan destekli biseyler olursa olur.

ha bu arada ozgurlukler ulkesi turkiye de anca ozbekistanla karsilastirdiginda ozgurlukler ulkesi. olmak istedigimiz gelismis ulkelerle karsilastirinca pek oyle olmuyo.
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

Ben ne diyorum arkadaş ne diyo.Arkadaşım adalet ve kalkınma partisini işleyişi yada yaptıkları hakkında bir cümle kurdummu.İnsanların birşeyi sevmesi içinde elle tutulur birşey olmasına gerek yok.İsmi yüzünden sevebilirde.Sevme kriterlerini sana sorcak değil kimse.

Sen neden seviyorsan x partisini bu insanlarda bu partiyi aynı sebeplerle seviyordur yada başka birşey.

Benim dediğim insanlar sevdiği yada takdir ettiği için aşalanıyor ve hor görülüyor.bana göerede chp dinazor bir parti.80 sene hiç bir icraatı olmayan sadece atatürk ve laikliten başka birşeyden pirim yapamamış bir parti.hatta insanların (dindarların) atatürkten uzaklaşmasına sebep parti.

parti konuları ayrı birşey.sevdiğini söleyememek yada sölediğinde aptal salak muamelesi görmek ayrı birşey.Senin koyun gördüğün insanlara göre sende ayrı bir koyun sun chp nin koyunu

akpyi sevme kriterlerini merak ettim.
milleti donuna kadar soyan, yuzune karsi utanmadan yalan soyliyen, hizmet etmesi gereken insanlara hakaret edip, kendini kral olarak goren insanlari seviyorum dedigin zaman sana troll denmesi mantiksiz mi?

bu arada ben chpli falan degilim, her akpye laf atana chpli sanmayin. kilicdaroglundan sonra iyi giderse chpye oy verebilirim ama gidip de adi chp diye sevmiyorum chpyi, adam durust bi imaj sergiledigi icin ona oy vermeyi dusunuyorum. bugun dediklerini yarin obur gun, ben oyle seyler soylemedim diyip cark ederse onun hakkinda da ayni secilmeden once dokunulmazliklar diye agliyip simdi oyle bisey demedim diyenler hakkinda konustugum gibi konusurum.
Mesaj tarihi:
benim sevme kriterlerimi birileriniz tarafından tastikletmek zorundamıyım yada herhangi bir insan zorundamı.herzamanki sığ insan yorumu ' cahil olduğundan seviyor '.Hocam bana göre 80 sene ülkeye ağaç dikmemiş bir partiyi yada onun idoyolojisini savunmak cahillikten dahada öte birşeydir.

80 sen bu iktidar yoktu.80 sene şuankinden binbir kat rezil binbir kat rüsva olmuş ve binbir kat dolandırıcılığın ve kalpazanlığın yapıldığı bir ülke vardı.

Şimdide yapılyordur ama en azından ' sağlık ' ve devlet imkanı konusunda şuanda çok daha iyiyiz.
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

şurda bile insanlar rahatça söleyemiyor özgürce ak partiliyim yada rte yi seviyorum diye.Sürekli ' Cahil,Bilgisiz,Körükörüne partici,Yobaz' diye bi yafta yada yakıştırma yapılıyor.

Turkceplease said:
Arkadaşım adalet ve kalkınma partisini işleyişi yada yaptıkları hakkında bir cümle kurdummu.İnsanların birşeyi sevmesi içinde elle tutulur birşey olmasına gerek yok.İsmi yüzünden sevebilirde.Sevme kriterlerini sana sorcak değil kimse.

bunun icin sordum neden sevdigini ben de. ogreniyim de cahil, troll falan demiyim diye.

yoksa ben de, kendimi akpyi savunurken dusunuyorum. mantikli bi sebep olarak anca cebime para girmesi geliyo.
Mesaj tarihi:
kendilerinin "güdülecek aptal salak cahil bilinçisiz koyunlar" olduğunu düşünmüyor izlenimi vermeleri, birçok insanın en önemli sebebi olabilir akp'yi tercih etmelerinde. sadece para gözüyle bakmıyordur belki insanlar olaylara?
  • Yeni Oluştur...