Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Kutu fabrikası görünümü verilmiş işyerinden tünel kazan zanlıların, NATO boru hattından 30 bin litre jet yakıtı çaldıkları belirlendi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25148958/ abi ahahahaha
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aahaha tam filmlik. ladykillers tadında
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi başlıkta 3 bin litre haberde 30 bin litre. gene de 30m^3 bişi yani en faza :p
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 30 u calmısiar, gidildiginde 3 bulunmus galiba
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 jet yakıtını kime sattıklarını merak ediyorum ben. arabaya koysan, motoru eritir herhalde.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 müttefiklerimize karşı çok ayıp olmuş
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 huun said: jet yakıtını kime sattıklarını merak ediyorum ben. arabaya koysan, motoru eritir herhalde. satarlar pegasus'a thye falan
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 öyle diyorsunuz da, her sene en az 2-3 tane haber çıkıyor böyle. nato yakıt hatlarına bariz bir talep var bu konuda. bişe yapıyorlar bu yakıtı da ne yapıyorlar, onu merak ediyorum? jeti olan bir kimseye kaçak yakıt satılamayacağına göre kime satıyor bu adamlar bunu?
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi neden satılmasınki, satarsın sağa sola. cine falan satarsın ne biliyim. hani 30k litre cinin nesine yeticek tabiki ama işte, koreye satarsın kırgızistana satarsın bilmemkime satarsın.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi elimde jet gibi bir yakıt var koy arabana şahin bile olsa uçurur seni :D:D:D
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 arabaya koysan nasıl gider var ya vuuvv Biraz gazlı kalkınca olduğu yerde takla da atabilir tabi...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cuce said: abi neden satılmasınki, satarsın sağa sola. cine falan satarsın ne biliyim. hani 30k litre cinin nesine yeticek tabiki ama işte, koreye satarsın kırgızistana satarsın bilmemkime satarsın. gumrukten elini kolunu salliyarak jet yakitini cikariyorlarya -selam kagitlarinizi gorelim, ne var bunun icinde -jet yakiti -buyrun gecebilirsiniz...
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 onlar alıcısını da ayarlamışlardır takmayın kafaya
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Viktor said: Cuce said: abi neden satılmasınki, satarsın sağa sola. cine falan satarsın ne biliyim. hani 30k litre cinin nesine yeticek tabiki ama işte, koreye satarsın kırgızistana satarsın bilmemkime satarsın. gumrukten elini kolunu salliyarak jet yakitini cikariyorlarya -selam kagitlarinizi gorelim, ne var bunun icinde -jet yakiti -buyrun gecebilirsiniz... natodan çalan adam pet şişeye koyar gene çıkarır gümrükten.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 jet yakıtı öle çok geliştirilmiş bi yakıt değil ki içine katkı koyup 1tondan 3ton motorin yapıp satıyorlar. çine değil traktöre falan gidiyor yani. lol
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Speederbike süre stormtrooperlardan bence. Ewoklara eziyet edenlerden.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 jet yakıtı dediğin şey ham petrol distilasyonunda benzinden daha ağırdır, motorine (motorin demeyim de distilasyon dizeline) yakındır, öyle ahım şahım bi özelliği yok yani. evde ısınmak için kullanırdık eskiden, bildiğin gazyağı.
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bi kere de ziraat bankasını mı ne soymuşlardı tünel kazıp kanalın yanından yakalanamamışlardı haber de unutulup gitti. çok takdir ediyorum böyle hırsızları
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Aket-Atum said: Speederbike süre stormtrooperlardan bence. Ewoklara eziyet edenlerden. scout trooper
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 suçu ve suçluyu övme suçu işliyorsunuz beyler.
Öne çıkan mesajlar