DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 şöyle de bir şey var; kimse o sığırları yemezse, kimse de kalkıp beslemez, veterinerine binlerce lira dökmez, ölür hayvanlar. belki 100 yıla dünya üzerinde sığır kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tabi tabi ben bunu niye düşünemedim yiyerek onların neslinin devamlılığını sağlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Şu topiki de konu dışına atın. O kadar tartıştık post sayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu arada inek gayet evrimini mis gibi tamamalamis abi butun canlilarin amacinin yasamak ve uremek oldugu dusunulrs ekmek elden su golen yasayip uruyo hayvannar biraz erken oluyolar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O6Bqf23u-40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cons said: hayır bide bunu diyip vitaminsiz vitaminsiz gezmekte ayrı bişey ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olitere said: abi kusura bakma da bunların hepsi bahane geliyor bana sen kendini hayvansal gıdasız yaşanamıyacağına ikna etmek için her türlü problem çıkartabilirsin diete.Süt süt diyorsun da bir hayvanın kendi yavrularını beslemek için ürettiği şeyi gaspediyorsun.Senin kendi türün zaten sen küçükken ihtiyacın olanı sağlıyacak kendi sütünü veriyor.İnsan etobur da evrimleşmemiştir dişlerimiz bile parçalamaya değil çiğnemeye daya yatkın doğada ki diğer etoburlarla karşılaştırdığımızda abi bi memeli olarak beni üzmeye hakkın yok o zaman algılarımla oynama tamammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 BonePART said: bu arada inek gayet evrimini mis gibi tamamalamis abi butun canlilarin amacinin yasamak ve uremek oldugu dusunulrs ekmek elden su golen yasayip uruyo hayvannar biraz erken oluyolar sadeceevrim tamamlanmaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bide Allah bizim için yaratmış yiyecez tabi diyenleri bekliyordum onlar çıkmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fede said: doğal seleksiyonun ekmeğini yiyip ona ihanet eden doğal seleksiyondan kurşunu da yerAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 otlar da canlı, onları da öldürmeyelim yazık diyen çıktı mı peki? okumadım topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 otların algısı yokmuş..nerden biliyosun ot musun sen belki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 balıklar da acı çekmiyormuş onları niye yiyemiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Masquerade said: otlar da canlı, onları da öldürmeyelim yazık diyen çıktı mı peki? okumadım topici.hayvanlar canlıysa ağaçlarca canlı diyen çıktı galiba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 neyin canlı olduğuna sen mi karar veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 canlı listeni öğrenelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cons said: seni kim yiycek sende baya zayıfsın? ahahahhaahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 uzun baldırlılar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi mineran akimini hevesle bekliyorum otta yemicekler sadece su tuz felan eaeahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 selam topiği okumadım hayatta kalkmak, sonrasında da zevk için kendi türümden olmayan her şeyi yiyebilirim. kaçıyorum bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 pizza dediğinin içinde et olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dur abi gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 mesele hayatta kalmaksa kendi türümü bile yerim.. ben de okumadım ama dyun'unu bi böle öküzcan medium rare biftek yemmeee çağırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o değil de bi zamanlar ben bundan istiyorum bana alın gibi bir topik vardı 20 üzeri bir sayfa sayısıyla okumuştuk nedense artık zor geliyor okusam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar