Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

We Are Turkish Airlines!

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

dasaa allah askina kufur iceren mesaj aynen orda durur iken hangi samimiyete inanicam asdf

topigi ilk defa okuyan adam goruyormu onu?
goruyor

iyi bende saglamindan kufur ediyim birine, banlaniyim ama o kufur orda tabela gibi kalsin, guzel is valla :D

hatat basbakana ediyim etmisken altinada dasaa ettirdi bana yaziyim kalsin orda, sonra:

http://img257.imageshack.us/img257/6210/penguenkapak424.jpg

forgiver said:

diğer hizmet sunan devlet kurumları thy kadar olsa epey farkederdi

diger hzimet sunan develt kurumlari THY nin onda biri kadar odenegi alsaydi cok daha farkederdi

aylik odenek olarak 800 lira gonderilen muze var bu ulkede, 1000 lira gonderilmeyen birsuru okul var
Sosyal ağlarda paylaş

Topiği takip ediyorum açıkcası Thynin überales bir şirket olduğunu düşünüyordum (gerçi düşünsem ne olacak hayatımda hiç uçağa binmedim). Ancak balonun lelölölö şeklinde konuşmaları soğuttu.Şimdi size cahilliğimden bir soru soracam.Bahsettiğiniz hatlar genelde yoğun olan hatlar peki uzakdoğu japonyaya gitmek için hangi şirketi önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

şurada canla başla bişeyleri savunup gizli bölümlerde troll face koyan arkadaşlar var bi de. onlar da süper. balon işinden falan olursa başardık süper trolüz falan da derler.

neyse şu forumda kimseyle tartışmayın arkadaşlar, insanları sinirlendirmekten, onların banlanmasını izlemekten falan zevk alan insanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

thy bok gibi denmiş, lütfen klm air france british airways yada iberia bunlardan herhangi birine binin koşa koşa dönersiniz thy'na.

britis ile yeni uctum, hicbi problem goremedim. iron man 2 yi gosteriyolardı bizim bulundugumuz 3lu sıranın kulaklık cıkısları bozuldu. yanımdaki herif baska koltuga gecti, benim filme hic ilgim olmadıgı icin kaldım yerimde. tek sorun buydu yani, onun dısında gayet guzel british.

ya herseyden once sunu dusunuyorum ben zaten, bindin ucakta ne kadar az turk varsa o kadar konforlusun. o yuzden easyjet bile mukemmel bir havayolu sirketi benim icin. budget airlines olmasına ragmen, koltuk numarası olmamasına ragmen :)
Sosyal ağlarda paylaş

hizmet sunandan kastım
devletin sermaye olarak verdiği parayla iş yapıp, kar etmesi öngörülen kuruluşlar

thy ve ödenek ilişkisi diye bir şeyden bahsetmen çok alakasız.
bu tip kurumların amacı devlete muhtaç olmadan, devlete para kazandırmak

iyi yönetilir ve doğru yatırımlar yapılınca de çok rahat yapıyorlar bu işi

telekomla kıyasla mesela, tekel olmasının avantajı, özelleştirilmeden önce bile para kazanıyordu, şu anki hali bile bişeye benzemiyor ama, o kadar kaynağı olan bir kurum mevcut vizyonun dışında, zamanının ötesinde yönetilse bambaşka olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

şurada canla başla bişeyleri savunup gizli bölümlerde troll face koyan arkadaşlar var bi de. onlar da süper. balon işinden falan olursa başardık süper trolüz falan da derler.

neyse şu forumda kimseyle tartışmayın arkadaşlar, insanları sinirlendirmekten, onların banlanmasını izlemekten falan zevk alan insanlar var.

http://img574.imageshack.us/img574/7486/lulz.png

utanma duygun varsa bir daha konusma, gozukme buralarda

camur at izi kalsin direk
Sosyal ağlarda paylaş

hmm

küçükler ve büyüyememişler için paticik-101

1.ünlemi kullanın. keza moderasyon allahın her mesajını satır satır aranıp nerede sorun var bakmayabilir. bu adamların da kendi işleri güçleri var. ve genel kanının aksine bilgisayar başında vakit geçiriyor olmaları "yihu net geziyorum!" anlamına gelmiyor. ünleme tıkladıktan sonra çıkan kutucuğa şikayet sebebinizi yazmanız işleri daha da kolaylaştırmakta ve sonuç almanızı hızlandırmaktadır.
2. özel mesaj atabilmek bir ayrıcalık değildir. kolayca yollanır ve genel inancın aksine paticik bu mesajlardan ücret talep etmez. şikayet ettiğiniz şey önemli ise ve hey, mail'a bakılmadığını düşünürseniz öm yollayabilirsiniz. ki öm kutusu dolu değilse kendisine bu mesaj kesinlikle ulaşacaktır! ne kadar şaşırtıcı, öyle değil mi?
3. konu dışı dasaaa'nın babasının malı değildir. sorumluluğu +2 kişi ile paylaşmaktadır ki adminler bu sayıya dahil değil. dasaaa kafasına eseni yapma lüksüne sahip değildir hani.

sonuç olarak şikayet yapıldı mı? hayır.. bakıyorum gelen şikayetlere, bunların içinde benim deneme için yaptığım şikayet bile var.. seninkisi yok. oradan sadece senin mesajı gördüm, adamı uyardım, öm attım, arkadaşı not aldım kenara. o kadar önem verdiğin, alındığın, hazmedemediğin bir şey ise ünleme basıp yerini göstermiş oluyorsun. ben de hallediyorum.

ne kadar basit huh?

yani "bana bunu dedi" kısımları için ünlemi tıklıyoruz. teeee o olaydan sonra da dediğimi hatırladığım gibi "şikayet çalışıyor. spekülasyon yapmayın çalışmıyor diye" ve kullanın.

ha birisi troll olyından bahsetmiş, %100 değil ama bi nebze haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

abi butthurt dediğiniz kuyruk acısı değil mi
neyine üzüldünüz bu kadar yahu, en fazla sinir bozar biraz.

insanin peline velet diyip konu disindan 1ay banlandigi icin forumu birakan postlarina deger verdigi bi arkadasi olunca ve adami tam ikna etmisken aylar sonra hadi post atam diye girdiginde hala banli oldugunu gorup "girmiom aga salla" dediginde inanki koyuyor

dasaaa said:

hmm

küçükler ve büyüyememişler için paticik-101

1.ünlemi kullanın. keza moderasyon allahın her mesajını satır satır aranıp nerede sorun var bakmayabilir. bu adamların da kendi işleri güçleri var. ve genel kanının aksine bilgisayar başında vakit geçiriyor olmaları "yihu net geziyorum!" anlamına gelmiyor. ünleme tıkladıktan sonra çıkan kutucuğa şikayet sebebinizi yazmanız işleri daha da kolaylaştırmakta ve sonuç almanızı hızlandırmaktadır.
2. özel mesaj atabilmek bir ayrıcalık değildir. kolayca yollanır ve genel inancın aksine paticik bu mesajlardan ücret talep etmez. şikayet ettiğiniz şey önemli ise ve hey, mail'a bakılmadığını düşünürseniz öm yollayabilirsiniz. ki öm kutusu dolu değilse kendisine bu mesaj kesinlikle ulaşacaktır! ne kadar şaşırtıcı, öyle değil mi?
3. konu dışı dasaaa'nın babasının malı değildir. sorumluluğu +2 kişi ile paylaşmaktadır ki adminler bu sayıya dahil değil. dasaaa kafasına eseni yapma lüksüne sahip değildir hani.

sonuç olarak şikayet yapıldı mı? hayır.. bakıyorum gelen şikayetlere, bunların içinde benim deneme için yaptığım şikayet bile var.. seninkisi yok. oradan sadece senin mesajı gördüm, adamı uyardım, öm attım, arkadaşı not aldım kenara. o kadar önem verdiğin, alındığın, hazmedemediğin bir şey ise ünleme basıp yerini göstermiş oluyorsun. ben de hallediyorum.

ne kadar basit huh?

yani "bana bunu dedi" kısımları için ünlemi tıklıyoruz. teeee o olaydan sonra da dediğimi hatırladığım gibi "şikayet çalışıyor. spekülasyon yapmayın çalışmıyor diye" ve kullanın.

ha birisi troll olyından bahsetmiş, %100 değil ama bi nebze haklı.

sikayet yaparken dilekce + ikametgah ilmuhaberi + vukuatli nufus sureti ile 2 adette foto getirmeme gerek varmi?

gayette satir satir okuyup takip edip katildigin bir topic iste, isine gelmeyince troll rorororo ama

allahtan hicbi yakin tandigim gelip bu topige yazmamis, kapi gibi "gzili bolumde troll organzie ediyorlaarrrr" a kanit gostericegim SS var, troll topiclerini bizzat kapattigima ve sildigime sahidim varda rahatim o konuda

isinize gelmeye nehrsey troll zaten, benim THY ile ilgili goruslerim gayet sabit, acin 2001 den beri bakin thy ile ilgili olumlu tek bir cumle etmismiyim asfasdf

yok ama, kesin viktor trolliyor topigi, karsit gorus belirtiyor reroro daha kolay boylesi tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Suark said:

haa viktorun butthurtu varmış :)

bende diyorum neden güzelim havayollarına bu kadar bot atıyor,

BEYLER BİZ TÜRKÜZ BİZ HER ZAMAN EN KÖTÜSÜNÜ YAPARIZ

kişisel tecrübelerden yola çıktığımızda, bana göre iyi olan sana göre kötü olabiliyor maalesef.

sikayet sistemi calismiyor ama mod efendi sunu goruyorsa mudehale etsin plox, butthurt filan kalite doruk noktada tebrikler (tu)

su postu okuyorsun, hayir sikayet siatemi calisiyor diye cevap yaziyorsun, sonra burda bana her postu okumuyorum gormedim sikayet etseydin diyorsun

valla mukemmelsin, siyasete atilmayi filan dusun bence, saglam potasiyel var
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm postları okumadım sadece girişi vs okudum...Öncelikle üzüldüm durumuna ancak bunlar başa gelebiliyor,4 saat olmasa bile,yaklaşık 2-2,5 saat uçakta beklediğimi bilirim..Evet THY...
Genel olarak yazarsam THY gerçekten çok büyüdü,ancak büyüdükçe bu yükü kaldıramıyor bazen..Mesela son birkaç yıldır,rötarsız THY uçaklarına binen var mı?...Rötarsız derken ekranda yazan rötar anlamında değil,vaktinde kalkan anlamında...Bunun en büyük nedenlerinden biri sanırım İstanbul'u bir hub olarak kullanmaları...Avrupa'nın bir sürü yerinden yolcu alıp,onları Doğu'ya ve Afrika'ya taşıyorlar,yolcular transit olarak geçiyorlar en son varış noktasına...(Tersi de geçerli Doğudan Batıya)..Zaten dikkat ederseniz dolu uçaktan inince bavulda bekleyen pek kimse olmuyor,eğer İstabul'a indiyseniz...Haliyle bu zincilerleme uçak trafiği,en ufak gecikmede kar topu gibi büyüyen gecikmeleri beraberinde getiriyor..
Ayrıca hosteslerin vs,güler yüzlü olmadıklarını düşünüyorum genel olarak...Hatta 2 yıl önce bindiğim British Airways'te o kadar iyi hostesler vardı ki,çok şaşırmıştım demekki uzun zamandır görememişim THY'de öyle ilgi..Bu her zaman mı böyle,yoksa bana mı şans oldu bilmiyorum...
Dediğim gibi THY'nin bu uçak içinde bekletmeleri çok yaygın,4 saat biraz ekstrem de olsa,zaten 1 saate yakın bekliyorum ben her seferinde neredeyse son senelerde...
Son olarak ekleyeyim,orada hava koşulları devreye girmiş,o noktada heralde başta kalkabilir onayı aldıktan sonra,veya-her an kalkabilirsiniz- dendiyse uçak içine almış olabilirler sizi çünkü sonuçta Londra gibi bir havaalanına belki yüzlerce uçak iniyor,ve hepsinin bir sırası var,THY'de o sırayı kaybetmemek istemiş olabilir,bu nedenle hemen uçağa alalım her an kalkabiliriz diye düşünmüş olabilirler,ama belli ki hava durumu düzelmemiş,eminim Londra'ya inemeyen tek uçak siz olmamışsınızdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...