Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 boşu boşuna vize falan kasmışın olm böyle olcaksa kayığa binip kaçak gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cok kotuler ya, sadece reklam ile kalite yoentimi yapmaya calisiyorlar, sabaha kadar BIZ COK IYIYIZ diye anirsinlar dunyanin en kotu havayollarindan biri su anda apronda daha coook deve kesmeleri lazim, bide biri genelmudure en azindan ceyo filan alsin terlik, herif mavi pazar terligi ile gzio lan lol semih havayollari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 iyi de kaptanin ne sucu var ben ona takildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kaptanın suçu kıçından alevler çıkaran, yeri göğü inleten o muhteşem osuruğuyla ortalığa bi üfleyip sisi temizlememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi nedne bu kadar küfredilmiş thy yeki? adamlar sisimi temizleseydi naapsaydı. nedir bu sımarıklık yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Turkish Faillines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yatayla yaptığı açıda bir kaç derecelik artış yaptım, olacak http://img259.imageshack.us/img259/3286/picture5yx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Valla ben thy'yi bol bol kullanıyorum gayet de memnunum ya. Kesilen deve işe yaramış bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 20 saat korkunç! Delirirdim heralde, telefonunda şarşı biterdi, ne oyunla oyalanabilirsin ne müzik. OH MY F'ING GOD! THY ile henüz bir sorun yaşamadım ama böyle problemlere gebe olduğunu ve daha çok kişinin yaşadığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 londraya gitsem 20 saat sürmesine razıyım yurtdışı göremedik biz babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cuma aksamı izmirden cekimlerden dönüyordum saat 7 ucagım vardı. sisten falan filan 8 e erteledik dediler. iyi eyvallah dedik saat 8 oldu rötar yaptı bir sonraki ucaga bindiricez sizi dediler saat9 da anca bindim ucaga 10.30 da da istanbula varabildim. cıldırttılar beni izmir havaalanında. they are turkish airlines they are globally fucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 1- Koordinatör olarak Atatürk Havalimanında bahsedilen saatlerde uçaklarımızı kapatıp 1.5 saat push-back arabasında bekledik kuleden izinleri. Sebep görüş açısı yani sis. Kaptanın, yer harekatın ve kabinin elinde olan sebepler değil bunlar. Ben arabayla önümü zor gerirken canınızı zora atacak değil kimse. Havacılığın 1.kuralıdır can güvenliği. 2- Dış hatlarda Ground power( yani elektrik ) ve klima ihtiyacını körüklerden alır uçaklar. Fakat körüklerde termostat ayarları olmadığı için yani sadece sıcak ya da soğuk hava üflenildiğinden dolayı ve sizi de kaptan pişirmek ya da dondurmak istememesinden dolayı uçağın " Auxillary power unit" yani apu'sunu çalıştırmıştır ve bu meret uçağın yakıtından yiyerek çalışır. Böylece havayı sabitleyebilmiştir. Fazla benzin sarfiyatından dolayı uçuş emniyeti açısından tekrar yakıt almak istemiştir. 3- Şirket operasyonuna gelince kaptan bu son faktörde atmış olabilir. Ya da haklı olabilir . Manchester istasyonunda yer işletme memurları ve işçilerinin herhangi bir grevi de sözkonusu olabilir bu durumda uçak yanaşamaz istasyona. Ya da kaptanınız acil iniş yaptı ya da hava muhalafeti yaşandı siz farkında değildiniz ondan tam emin olamıyorum. 4- Hangi şirketle giderseniz gidin havacılıkta böyle aksiliklerin olması malesef normal. Türk Hava Yolları günden güne kendini kanıtlamış bir şirkettir. Ve hızla büyümeye devam edecek. 5- Dış hatlardan kurtulduğuna dua et bence. Şu an dış hatlarda hala hava muhalefetinden dolayı 3 gündür evlerine gidemeyen insanlar var. Sen yine iyi yırtmışsın. 6- İnsanımız " Parasını verdim yaw niye adam gibi bize hizmet verilmiyor " mantığından çıkarsa daha iyi olucak. Uçak bileti alınca oradan bir koltuk alıyorsunuz, uçağı değil. Malesef uçakta yaşayabileceğiniz aksilikleri kimse garanti edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 işte açıklama budur yahu tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 senin gibiler olduğu için böyle aptallıklar sık yaşanıyor ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Senin gibi tipleri görünce iyi ki Yolcu Hizmetleri memuru değilmişim böyle saçmasapan kişilerle muhatap olmak zorunda kalmıyorum, en azından aklı başında birileriyle muhatabım diyorum. Ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 siz böyle domaldıkça ayağını sokan çok oluyor, arada da garibim böyle aptallıklara alışık olmayanlarda yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hocam tek kelime ile malsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hakaret etmeyin birbirinize. daha hakaret eden olursa zaten yazarız 30gün konu dışından ban.. soğur o sürede, kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 HAHAHAHAHHA abi çok talihsizsin. 3.5 senedir THY ile uçmayı tercih ettiğim zamanlar oldu ama hiç bu kadarı da başıma gelmemişti. En fazla 1, 1.5 saat gecikmeli kalkmıştı. Manchester falan feciymiş. Buut, welcome to London mate. Ne zaman içiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bir de THY'ye neden bu kadar laf edilmiş falan demişsiniz de, gerçekten heriflerde bir problem var ya. Uçak içi servis kalitesinde ne kadar sınır tanımıyorlarsa uçuş saatleri ve rötar olaylarında bir o kadar kötüler. Nedenini ben de bilmiyorum. Elbette hava şartları konusunda yapabilecekleri hiç bir şey yok ama her seferinde böyle olaylar olması da normal değil. Easyjet hiç böyle değil mesela, "II ÖÖ düşer o be ben binmem" diye milyorlar veriyorsunuz THY gibi şirketlere, Easyjet hepsinden daha iyi kalkış iniş yapıyor. Hem de vaktinde. Edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ben dün karşı binayı göremiyordum sisten, uçak tabi kalkmaz. Ama gerçi aletleri vardır onların..instrumental flying demişti albay doolitle..ama neyse çok pis sis vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 özgürlüğün güzel yanı başka şirketlerle de uçabiliyor olmanız değil mi? gidin başka şirketle uçun. thy biletine vereceğiniz fazla para ile de için sıçın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ils falan olmuyo mu bilaer mfs de oluyodu gerçi bazen düşüyordu da ama tabi sorun olmuyordu o diil de sahibi gelmiş az önce, açıklamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 said: 6- İnsanımız " Parasını verdim yaw niye adam gibi bize hizmet verilmiyor " mantığından çıkarsa daha iyi olucak. Uçak bileti alınca oradan bir koltuk alıyorsunuz, uçağı değil. Malesef uçakta yaşayabileceğiniz aksilikleri kimse garanti edemez. yok ole bi dunya ucak bileti aldigin zaman limanda check-in den baslayip indigin yere kadar hizmet satin alirsin, THY bir havayolu degil ulastirma sirketidir, ucak koltugu degil ulasim hizmeti satar ucaktaki kapanmiyan tepsiden tut burnundan sumuk sarkan kabin gorevlisine akdar musterinin herseyden sikayet etme hakki vardir, dunya ustundeki hicbir sirketin "begenmiyrosan gelme" deme luksu yoktur cunki varliklarini musteriye brocludurlar, THY ile ucmak isteyen adam yoksa istiyrosa altindan ucaklari, sampanya dolu kuvetli kabinleri olsun THY de yoktur adam gibi bri dunya markasi cikaramamizin sebebide budur iste, begenmiyorsan kapa ceneni!, sana hziemt sunduk lutufta bulunduk!, parani evrdin bizi satin alamassin!, elestirinle bize zarar veriyorsu ncahilsin kapa ceneni! musteri memnuniyetinin ve marka sadakatinin en onemli konular oldugu hizmet sektorunde bu isler boyle yurumez memnun olmamis bir musteri varsa adam gibi olay anlatilir, herhangi bir zarari veya kaybi varsa telafi edilir gonlu alinir, kicikirik yemeksepeti bile 1 saat gecicek siparis icin bir sornak sipariste geciken siparis tutarinin yarisini cebinden odiyor ise b ukadar rezil bri yolculuktan sonra otobuslere tikip yollayan THY ninde musterisini geri kazanmasi lazim apronda deve kesen lastik terliklerle limanda dolasan bir genel muduru olan kismi develt kurumundan modern isletmecilikle ilgili ne bekliyrosak artik barcelonaya sponsor oldum, pahall ireklam filmleri cektik ohhh gelsin musteriler demekle olmiyor, o reklam kampanaysina vericegin apranin yarisini musteri memnuniyetine ayirsa cok daha fazla para kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar