sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 boyle zamana karsi asiri hizli bisiydi. degisiyodu paso birininde yaninca ya da bitirince. neydi ismi?
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ne kadar eski abi az bilgi ver bu ne
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi yok bildigin flash oyun. ne kadar eski oldugunu bilmiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 haaa anladım ben.. bak te orada işte. bu kadar bilgiye bu kadar cevap
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bana da yardım bi oyun vardı eskiden adını hatırlayamadım.silah filan vardı böle araba vardı
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Osuran_boğa said: bana da yardım bi oyun vardı eskiden adını hatırlayamadım.silah filan vardı böle araba vardı gta 2
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Hani yılanlı kuşlu bir oyun ? Bildim mi ?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 anlik gereken bisiydi gerek kalmadi. tesekkurler yine de
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dur dur ben biliyorum. bulucam şimdi. valla. ismini hatırlayamadım ama aramalarım sürüyor. her bölümde farklı bir görevimsi vardı. 4 saniyede bir bölüm değişiyordu. görevler de "kırmızı düğmeye bas!" / "ekrandaki çiçeklere tıkla!" / "ateş toplarından kaç!" falan gibi küçük küçük şeylerdi ama hızlı olduğu için heyecan fırtınası bi' şeydi. 4 saniye dedim de aklıma geldi: http://www.addictinggames.com/4secondfrenzy.html
Öne çıkan mesajlar