fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya tamam besiktas cok iyi. en iyi besiktas. katagogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 offf abi neden kızıyosun? celiski diil mi yani,uyum sorunu olusuyor.gs de avrupa da esip gürlerken ligde sacma sapan sonuclar alıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Geçen sene bjk manchester'ı yendi o zaman geçen sene bjk çok süper takımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vivavale said: gördük 2 tane aptalca gol yendi bi de portodaki maca yarım kadro dedn ya porto ya ne diim,cevir cümleyi ilk macta ne guti vardı ne q7 kasimpasa macinda vardi onlar da noldu? bi olaylari yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Beşiktaş o zaman tam kadro muydu peki ? Ayrıca kimse burada Beşiktaş şöyle iyi böyle iyi muhabbeti yapmadı - şu an için konuşuyorum. 1 kere mi ne gösterdi ofsayt kamerasından ligtv onda ben kaçırdım, geri kalan tekrarları hep spastik gibi kale arkasından gösterdi onda da bir nane belli olmuyor. Dartanian ss i koymuş onu gören kimse de ofsayt değil demez. 2 tane örnekten beşiktaşlılar futbol bilmiyora tümevarım şahaneymiş Fizbancım tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PZero said: bu takım bu sene fenerbahcenin 10 puan ününde şampiyon olur olamasada fenerbahcenin 10 puan önünde ligi bitirirsonra da pzero ps3'u kapayip yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Dartanian said: http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg Buz gibi gol? nagbasngmai Tenekeadam said: o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Tunch,mayhem,sen ve pzero o kadar kesin ve net bi şekilde ofsayt değil diyosunuz ki, hatta ofsayt diyenlere de karşı çıkıyosunuz. Demekki neymiş pozisyonu incelemeden bu kadar öfkeyle hakeme yüklenmek hataymış :) Normal bi şekilde ''tekrarını izlemedim ama ben ofsayt falan görmedim'' deseniz kimse bişey demez ama atılan postlar ağır fail durumu yaratıyo ve laflara maruz kalıyosunuz.... tunch said: fifa kokartlı , size göre muhteşem olan hakeminiz. buyrun , afiyet olsun :) Mayhem said: Wispy said: Golu niye vermedi biri açıklasın. hiçkimse anlam veremedi zaten. faul yok, ofsayt yok. golü vermedi. böyle hakemin ben./ Wispy said: Odeon said: Wispy said: Golu niye vermedi biri açıklasın. ofsayit Yok öyle birşey PZero said: bu hakemlerin her zaman yaptığı şey allahından bulsun 3 puanımızı çaldılar gene buz gibi golümüzü vermedi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 valla bursa bizim fikstürü takip ettiği için sırasıyla trabzon manisa kayseri beşitaşla oynicak onumuzdeki haftalar cok kritik şuan en kötüleri gs ve beşiktaş.fenerde çok iyi değil ama en azından kazanmasını biliyor. kayseri ve bursanın çok fazla goturebilceğini sanmıyorum.bursa şl maçları falan derken iyice düşüşe geçti bence mallık yapmazsa trabzon götürür bu snee ama 1-2 maç kaybedip taraftar rororo yapar içten içe bitirirlerse kendilerini bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben yine trabzon kayseri bursa'dan biri sampiyon olsun istiyorum. ama bursa ali tandogan'in yoklugunda ve cl'den 0 cekmenin uzuntusu icinde dagilir, kayseride forvetlerin eksikligi son 2 haftadir bayagi hissediliyor, trabzonspor da ligde bir ara trabzonspor ile mac yapar ve kaybeder, dususe gecer.. trabzon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Fatma nineden sonra Iverson demiştir bu adam kendi kendine nedirsunnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Schuster said: Maçın ikinci yarısında sahada yer almayan Aurelio'nun devre arasında rahatsızlık hissettiğini anlatan Schuster, bu nedenle ikinci yarıda bu oyuncuyu riske etmek istemediklerini dile getirdi. Auerilo'nun devre arasında fiziki sorunları olduğuna dikkat çeken siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, ''İlk yarının sonunda devre arasında şikayeti oldu. Rahatsızlık hissetti. Biz de riske etmek istemedik'' dedi. Zaten Aurelio çıktı o yüzden puan kaybettik. Nolur riske et. P.S. Bursa ve GS maçları çok kritik. Onlar giderse zaten Yattara bu sezon. 2. yarı derbiler evimizde ama retard style puanlar kaybetmeye devam edersek sezon sonuna doğru Schuster nach Hause sesleri yükselir. Gelecek sezon başında da Kopf ab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yemin ederim futboldan bu forumda anlayan 3-5 kişi var maksimum gerisinin yazdıklarını okumak insana zaman kaybından başka birşey değil. admininden yazarına kadar herkes köy kahvesi yorumlarıyla atıyor tutuyor. birileride çıkmış yazık cevap vermeye çalışıyor. bırakın zaten ilgilenmeyince susuyor futbol noobları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Dartanian said: Tunch,mayhem,sen ve pzero o kadar kesin ve net bi şekilde ofsayt değil diyosunuz ki, hatta ofsayt diyenlere de karşı çıkıyosunuz. tunch said: fifa kokartlı , size göre muhteşem olan hakeminiz. buyrun , afiyet olsun :) yorum dakikasına bakarsan , hangi pozisyon için yazdığımı da görürsün. yorumum , iptal ettiği golün ardından tereddütsüz verdiği penaltı üzerineydi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 besiktas yazarları kimler bilmiyorum da, yok mu soyle ercan saatci'nin falan dengi bir adam, onu okuyun yahu daha rahat oylesi. ya da pzero yazsın onu okusun herkes, sezon sonu hedeflerine kıtalararası kupayı falan da koyar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tunch said: Dartanian said: Tunch,mayhem,sen ve pzero o kadar kesin ve net bi şekilde ofsayt değil diyosunuz ki, hatta ofsayt diyenlere de karşı çıkıyosunuz. tunch said: fifa kokartlı , size göre muhteşem olan hakeminiz. buyrun , afiyet olsun :) yorum dakikasına bakarsan , hangi pozisyon için yazdığımı da görürsün. yorumum , iptal ettiği golün ardından tereddütsüz verdiği penaltı üzerineydi. saygılar. Özür dilerim geç yazılmış bi mesaj olarak düşündüm iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fizban cok basarisiz bi trollsun biliosun dimi ??? 12 sayfa oku bakiym 1 tane adam cıkıp off abi süper oynadk ezik ama hakemden yenildk demis mi ?? Herkes zaten kötü oynadgmizi hak etmedgmizi fln filan söyluyor.. kaldiki o karambolde macin heyecani icinde ilk 2-3 izlemede pozisyonu göremiosun bundan daha dogal bisey yok... bende ana avrat bırakmadm stadda hakemde. eve gelip izleynce evet ya haklymis dedim.. yorumlarin o kadar cocukcaki gercekten ciddiye alınmakdan cok ama cok uzak.. guti ve q7 ne kadar aggro cekms böyle arkadas ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fos galaktikos bjk. ayrıca; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 onetimebaby said: yarim kadro porto. o porto geldi burda bjk'yi napti hepimiz gorduk tam kadroyken. ahahahaha bak buna cidden sesli güldüm.. yarim kadro porto... fanatik fln okuyup okuyup buraya bunlari yaziosnz ya cidden komik oluyorsunz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fizban said: Dartanian said: http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg Buz gibi gol? nagbasngmai Tenekeadam said: o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim. kusura bakma ama insanlara bok atmak icin yer arıyorsun.. üsenmeden 2 sayfa geri gitte yorumlarin postlarin dakikalarina bak... 2 postta 10geçe atılmis... neyse successful troll is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 less qq more peaw peaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://www.holigan.com.tr/images/2010_04_28/yilmaz-vural-hararetini-lipton-ice-tea-ile-dusurecek-2010-04-28_m.jpg icetea icin beyler, siniriniz gecer dsfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 noldu lan, pasha uzdu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 son 4-5 sayfayı okudu kacınız macı tamamen izledi merak ediyorum... Beşiktaş resmen bu kadar kapalı savunma yapan takıma karşı ne yapacagını bilemedignden berabere kaldı... Kotu oynadı diyemem kotu oynuyan bir oyuncu yada dusuk performans gosteren bir oyuncu yokdu hepsi normal oynadı ama adamlar ne yapıcagını nasıl kasımpasayı cozebileceklerini bilmiyordu bu mac için bu sezon ilk defa schusteri sucluyorum... İnşallah bunların arkası gelmez ve o ofansif futboluyla övünen schuster asıl ofansif olup, bol gol atması gerekn maçlarda oyunculara neler yapıcagını ogretir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bunlar her maça ofansif çıkıyor biz tedbirli çıkalım gol yemeyelim nasıl olsa bikaç tane atarız bunların boşluklarından diye düşündü adam tabii. kasım kasım kastıran bi defans futboluyla karşılaştı, nasıl olsa belli bir dakikada ofansif oynamaya başlarlar dedi. sonra golü yedi. bjk son 5 dakikadaki futbolunu son 15 dakikada oynasa bol gollü bir maç olacaktı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar