Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 11.hafta : Beşiktaş jk- Kasımpaşa 08.11.2010 - 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

açık açık yazıyorum abi bizden cacık bile olmaz. sezon sonu schuster q7 guti üçlüsü el ele gider. şifo mehmet gelir 6 ay sonra kovulur demiörene küfürler başlar.

kötümser oldu evet ama ciddi ciddi bu gidişatı ön görüyorum.umarım yanılırım.

eskiden bari kötü sonuçtan sonra büyük başkanın küfür yemesinin keyfini çıkarıyorduk o zevkimizde kalmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. Neyse artık avrupaya bakarız belki 1-3 tur geçeriz.

Ayrıca nedir bu kalecilerden çektiğimiz arkadaş. Nasıl bir gol o. Mal rüştü mal.

çünkü pozisyon net ofsayt. ofsayt kuralını bilmiosanız ogrenin beyler. bole bilgisiz bilgisiz yazıosunuz buraya sora bole pozisyonlar olunca anlamadan bilmeden ahkam kesiosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi screenshotını koydum izlemeden tekrarını reröre diyosunuz ama karar doğru.

Zaten kasımpaşa gibi lig sonuncusu 11maçta 3 puanı olan ve 29 gol yemiş bi takıma son dakikalarda golümüz verilmedi puanımızı yendi şeklinde ağlamayın bi zahmet.Bu raddeye geldiyse maç , takıma laf söyleyin hakemlere değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi necip gibi bir oyuncuyu neden kulubede oturtur bir teknik direktor anlamiyorum sanki tabata aorelio nihat cok uber oynuyor da kesiyor adamı oyle bir sey de yok-herhangi paralel bir evrende de olmasi muhtemel degil zaten-haftaya istanbula gidip kulup binasını basicam valla jcb ile yetti ulan adam gibi kadro cikarsin yenilsin takım hic sorun degil ama beyfendiye fısıldamislar puan kaybedince hakemler tu kaka diye demec ver diye cok ayıp ben bir besiktas taraftarı olarak utandım valla
sonuc : bu yonetimin abv
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

hanş fenerbahçeye bakıyorum beşiktaşla arasında 4 puan var sadece. beşiktaşla galatasarayın arasında ise 1 puan fark var.

fener çok formda, kartal kanadını kaldıramıyor, galatasaray ise tarihin en fail sezonunda.

Beşiktaş şampiyon olduğunda da demiştik Fenerle biz çok kötüydük ondan diye, bırakmak gerek şu edebiyatı artık. Fenerbahçe ile büyük bir puan farkı yok ama önemli maçlarının hepsini bitirdiler, ayrıca Kasımpaşa,Sivas,Eskişehir gibi tırt takımlara puan kaybetmeleri oyun tarzları sebebiyle imkansız. Şu an en doğru yolda takım Fenerbahçe (3 büyükler arasında)
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce cok formda falan degil. fenerbahce de ayrı bir sacmalıkta.

ama fenerbahce cıkıp da OOO BABA COK IYIYIZ falan demiyor hic. belli hatalarimiz. belli eksiklerimiz iste. galatasaraylilar zaten artik herseyin farkindalar, koyverip gitmisler.

ama besiktaslilar, su rezil takima ragmen, sene basindan beri 2 -iki- puan toplayabilmis takima bala atilan bir golle beraberligi kurtarmis olmalarina ragmen hala cok iyi olduklarini saniyolar.

schuster'in mac sonu aciklamalari da ayri bi kral. oyle bir ofansif takim ki, kasimpasa'ya bala bir gol atiyor 82'de. ayni kasimpasa trabzon'dan 7 yemisti, mac sonrasinda yilmaz vural daha cok atmayip centilmen davrandiklari icin tesekkur etmisti trabzonlulara.

bu arada robbie keane'i tanimayan sozde fanatik futbolsever de besiktasliydi, bu gole, tekrarini izleyip "ofsayt yok buz gibi gol" diyen de besiktasli. futbol bilmiyorsaniz size hayat besiktas aga.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...