Burax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yattara kolbastı oynuyor :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 mustafa sarpı gören var mı ? maç 1-0 olduktan sora falan kayboldu ahahha ulan cana gibi adamı cıkarıosun.adam ilk yarı her topa atladı.gölgelerin prensi mustafa sarp 90dakka oynuyor her maç gerçekten kamera şakası.yani inanamıyorum abi nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Masquerade said: kötü de oynasak 2 defa 1-1 şansı kaçtı, eh. güzel yenildik. alt oldu en azından das. Sarhoşmusun ya. alt oldu ne azından ne yenildik işte. 1 - 1 şansı caksın başlarım böyle salak takıma futbol cahili adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 M.Sarp ile Red'in geçmişinde bir şey var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi bi tek bana mı gozukuyor adam ? izlemiyomusunuz ya ? yani galatasarayı çökertmek için ne yaparsın deseler.direk msutafa sarpı 11 e koyarım. yemin ederim gomplocular yine mustafa sarp süper oynadı falan dicekler izleyin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sostizm said: M.Sarp ile Red'in geçmişinde bir şey var sanırım. Red her söylediginde %100 haklı mustafa sarp için sahada gezinen bir adam mac sırasında bir süre izliyorum hiç birşey yaptıgı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hadi gecmis olsun sirada bursa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 her şeye rağmen. TİTAAAAAAAAAK geçmiş olsun. 10 tane defansla sahaya çıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 İlk golden önce sag kanatta resmen sabri tek başına kaldı. sag açık bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hani top kaptırınca butun takım geriye depar atar ya.mustafa sarp tam kritik bölgede oynamasına ragmen daha geriye kostugunu adama direk daldıgını görmedim o sahada gezinip saklanıyor.top ona gelirse öyle bi pas atıyor.tertemiz futbol duran toplardan falan cık ileri.gol atar kahraman olursun mantıgıyla oynuyor bi canaya bakıosun 2 maçta direk toplara atlamaya basladı.bide sarpa bak ahaha imza toplamalıyız bence klubu taşlasak falan yeridir öyle bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Red said: hani top kaptırınca butun takım geriye depar atar ya.mustafa sarp tam kritik bölgede oynamasına ragmen daha geriye kostugunu adama direk daldıgını görmedim o sahada gezinip saklanıyor.top ona gelirse öyle bi pas atıyor.tertemiz futbol duran toplardan falan cık ileri.gol atar kahraman olursun mantıgıyla oynuyor bi canaya bakıosun 2 maçta direk toplara atlamaya basladı.bide sarpa bak ahaha imza toplamalıyız bence klubu taşlasak falan yeridir öyle bir adam abi 3 tane adam var etrafında mustafa oldugu yerde durmuş, bi sag dönüp izliyor bi sola dönüyor bi arkasını dönüyor yerinden hareket etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi Ayhan neden her topu geri pas atar onu çözmek lazım önce. Adam bizim ceza sahamız içerisindeyken bile geri pas yaptı topu kaleciye verdi göbekten be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bi tek ben gormuomusm demek ahah.aslında ben yohum dicek diye bekliyorum mustafa sarp adam hafif tempo turluyor.hani bi ter atayım formda kalayım tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Zaten başkan adam olsaydı kaç senedir bu futbolcular ile olmadıgı görürdü. aynı türk oyuncular yıllardır bir bok yok takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 jaja ne yaptı öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 zaa diyip gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 baros sezonu kapattı falan dediler galiba yanlıs anlamdıysam. boku yedik diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ne sezonu kapatması, daha geçen gün beşiktaş maçına yetişmesi zor diyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aynı yerden yine sakatlanmış 1 ay yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 e ztn 1 ay sonra antremana cıksa kapattı diyelim sezonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 erucalavera said: jaja ne yaptı öyle yahiç bişey yapmadı valla fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cana nın çıkması büyük hataydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok abi. barışlarla, emrelerle, mustafa sarplarla olucak iş değil bu. kewell yetersiz kaldı. baros, arda elono pino misimovic bunlar bir arada lazım bize. ama yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 eh seneyi bu maçla bitirdik.şampiyonluk şansımız oldukça düştü.önceden sezon başı felan diyordukta yarı biticek nerdeyse :P.10 puan fark oldu. birde bu sarp cidden antremanlarda pirlo felan kesiliyor heralde.reykard oynatıyordu hagi inatla 90 dk oynatıyor anlamıyorum aynı sarpımı izliyoruz?servettende bir an önce kurtulsak keşke adam bildiğin sattı maçı.zaten son demeçlerinden sonra kılım herife bu maçtan sonra dahada nefret etmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu maçı da td yönetimine falan yıkmak en saçma şey ama. buraya kadar abuk subuk 4 maç kaybetmişiz. sivas, bursa, karabük, ankaragücü. şu maçlardan 2 sini alsaydı takım bugun alınan maglubiyet ciddi etkilemezdi. sonuçta ligin en iyi top oynayan 2 takımından birine deplasmanda oynuyorsun, 22 puanla gitmiş olurdun ve ilerde telafisi olabilirdi. neyse, hedefi türkiye kupası yaparız heralde artık tt arenada avrupa ligi oynamak için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar