Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL : Trabzonspor - Galatasaray / 07.11.2010 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

mustafa sarpı gören var mı ?

maç 1-0 olduktan sora falan kayboldu ahahha

ulan cana gibi adamı cıkarıosun.adam ilk yarı her topa atladı.gölgelerin prensi mustafa sarp 90dakka oynuyor her maç

gerçekten kamera şakası.yani inanamıyorum abi nasıl ya
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi tek bana mı gozukuyor adam ?

izlemiyomusunuz ya ?

yani galatasarayı çökertmek için ne yaparsın deseler.direk msutafa sarpı 11 e koyarım.

yemin ederim gomplocular yine mustafa sarp süper oynadı falan dicekler izleyin ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

hani top kaptırınca butun takım geriye depar atar ya.mustafa sarp tam kritik bölgede oynamasına ragmen daha geriye kostugunu adama direk daldıgını görmedim

o sahada gezinip saklanıyor.top ona gelirse öyle bi pas atıyor.tertemiz futbol

duran toplardan falan cık ileri.gol atar kahraman olursun mantıgıyla oynuyor

bi canaya bakıosun 2 maçta direk toplara atlamaya basladı.bide sarpa bak ahaha

imza toplamalıyız bence klubu taşlasak falan yeridir öyle bir adam
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hani top kaptırınca butun takım geriye depar atar ya.mustafa sarp tam kritik bölgede oynamasına ragmen daha geriye kostugunu adama direk daldıgını görmedim

o sahada gezinip saklanıyor.top ona gelirse öyle bi pas atıyor.tertemiz futbol

duran toplardan falan cık ileri.gol atar kahraman olursun mantıgıyla oynuyor

bi canaya bakıosun 2 maçta direk toplara atlamaya basladı.bide sarpa bak ahaha

imza toplamalıyız bence klubu taşlasak falan yeridir öyle bir adam

abi 3 tane adam var etrafında mustafa oldugu yerde durmuş, bi sag dönüp izliyor bi sola dönüyor bi arkasını dönüyor yerinden hareket etmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

eh seneyi bu maçla bitirdik.şampiyonluk şansımız oldukça düştü.önceden sezon başı felan diyordukta yarı biticek nerdeyse :P.10 puan fark oldu.
birde bu sarp cidden antremanlarda pirlo felan kesiliyor heralde.reykard oynatıyordu hagi inatla 90 dk oynatıyor anlamıyorum aynı sarpımı izliyoruz?servettende bir an önce kurtulsak keşke adam bildiğin sattı maçı.zaten son demeçlerinden sonra kılım herife bu maçtan sonra dahada nefret etmeye başladım
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçı da td yönetimine falan yıkmak en saçma şey ama.

buraya kadar abuk subuk 4 maç kaybetmişiz.

sivas, bursa, karabük, ankaragücü. şu maçlardan 2 sini alsaydı takım bugun alınan maglubiyet ciddi etkilemezdi. sonuçta ligin en iyi top oynayan 2 takımından birine deplasmanda oynuyorsun, 22 puanla gitmiş olurdun ve ilerde telafisi olabilirdi.

neyse, hedefi türkiye kupası yaparız heralde artık tt arenada avrupa ligi oynamak için. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...