Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL : Trabzonspor - Galatasaray / 07.11.2010 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla birlikte 108. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında bugüne dek yapılan 107 karşılaşmanın 49’unu Galatasaray, 34’ünü Trabzonspor kazanırken, 24 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan toplam 107 karşılaşmada Galatasaray 140, Trabzonspor ise 117 kez gol sevinci yaşadı.

İki ekip arasında Trabzon’da yapılan lig karşılaşmalarında ise ev sahibi Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu.
Trabzonspor, evindeki 36 maçta Galatasaray’ı 15 kez yenerken, "Cim Bom" ise bordo-mavilileri 12 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon’daki 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

baya zor maç alırsak çok iyi olur

fakat beraberlik iyi sonuçtur bence.ama salak salak maçları kaybderek hakkımızı doldurğuhumuz için 3 puan şart

Galatasaray ile Trabzonspor arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

2005-2006 Galatasaray-Trabzonspor 4-1
Trabzonspor-Galatasaray 1-1
2006-2007 Trabzonspor-Galatasaray 3-1
Galatasaray-Trabzonspor 2-1
2007-2008 Trabzonspor-Galatasaray 0-1
Galatasaray-Trabzonspor 1-0
2008-2009 Galatasaray-Trabzonspor 3-0
Trabzonspor-Galatasaray 2-2
2009-2010 Galatasaray-Trabzonspor 4-3
Trabzonspor-Galatasaray 1-0
Sosyal ağlarda paylaş

çok zorlanacağımızı sanmıyorum bu maçta. Trabzon'da ne zaman puana ihtiyacımız olsa bi şekilde kazanmasını bildik, güçsüz rakiplere kükreyip diş geçiremediklerine karşı dağılmak gibi bir huyu var bu sene TS'nin. Üstüne forvetlerini kaybettiler. Teofilo sorunlu, Umut Bulut'u sezon başı satmadılar diye küstü, Jaja hazır değil. Ha, biz de iyi durumda değiliz de, minimum beraberlikle ayrılırız gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak, yıllardır şu forumda sürekli kavga gürültü çıkartmaya çalışıyorsun, sürekli agresif mesajlar atıyorsun, insanları tahrik edip sonra da şikayet ediyorsun. Hadi az çok abartmadığın sürece tahammül ediyoruz, ama bir zahmet şu tavrı yıllardır tutarlı şekilde sürdürdükten sonra Hagi'ye ya da başkasına çirkef diyecek adam sen olma, o hakkı kendinde görme.

Bu arada Juventus Sabri'yi izlemeye geliyormuş maça :)

http://www.milliyet.com.tr/juventus-surprizi/spor/haberdetay/07.11.2010/1311244/default.htm?ref=facebookmypage
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

çok zorlanacağımızı sanmıyorum bu maçta. Trabzon'da ne zaman puana ihtiyacımız olsa bi şekilde kazanmasını bildik, güçsüz rakiplere kükreyip diş geçiremediklerine karşı dağılmak gibi bir huyu var bu sene TS'nin. Üstüne forvetlerini kaybettiler. Teofilo sorunlu, Umut Bulut'u sezon başı satmadılar diye küstü, Jaja hazır değil. Ha, biz de iyi durumda değiliz de, minimum beraberlikle ayrılırız gibi geliyor bana.

bakalim disli rakiplerle son seneki maclarda nolmus?

gs ve bjk yenildi
fener iki yenildi bir beraberlik aldi(kupa dahil)
bursa 1 beraberlik bir malubiyet aldi.(superkupa dahil)

kayseri ilede bir beraberligimi var.

dis geciremedigimiz rakipler kayseri ve bursa oluyor bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bu yüzden geçen sene değil "bu sene" dedim o mesajda :)

antalya, manisa, kayseri gibi agresif oynayan ve ileride top tutan anadolu kulüpleri genelde başarılı olmuş. Diş geçirmek dediğim daha iyi ya da kötü takım olmak değil de sindirmek ileri çıkmasını rahat ofans yapmasını engelleyebilmek anlamındaydı
Sosyal ağlarda paylaş

anlayamıyorum anlayamıcamda sanırım

mustafa sarpa bu maç yine dikkat edin.rakibin arkasına saklanıcak.ve yine gomplocular mustafa sarp muthiş oynadı dicekler.

bu arada bilmemne nine vardı.o da maçtaymış.ankaragucu maçınada gitmişti.4 yeriz yine kadında ölür

bizim fikstür fenaymış lan

trabzon manisa kayseri beşiğktaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...