odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu dertten muzdarip olan var mı ? tedavi görüyor musunuz ? ne süredir ? hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? nasıl bir duygu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 PMS değil mi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dayıyorum cukulatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çok agresif oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok yav, bu şizofreniden hallice bişey. bi an gaza geliyo kişi kak gidelim şeklinde yaşıyor, bi süre sonra da poh yeme otur tribinde depresif kafalar yaşıyor. mani ve depresyon halleri arasında devamlı olarak gidip geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 zaten kadınlar da bunu yapmıyor mu. Hem de her zaman !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Yaşlılıktandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 odul var mi soruya? bi de ´hassikelanj bende bi problem var lan bi gun moralli bi gun malim´ diyerekten gugila bakip ´bi-pooo-lar bozukluk AHA EVET BU BEN BUYUM HASTAYIM BEN LAN BUYUM´ dediysen, git bakkaldan vivident al cigne, geciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 roket adamdan roket gibi bir cevap geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bi yanıyom bi donuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hastayı kuzey güney doğrultusunda yatırıp sertçe çekiçleyerek tedavi edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 montla sicarken format at bilgisayarina kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hastanın etrafına bobin sarıp elentrik verince de sorunun çözülmesi lazım.. induksiyon işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 benim hiç böyle afilli hastalığım olmadı lan. çocukken tüm arkadaşların koştururken bi yeri incinir kırılır çatlardı bende tık yok. içerlemiştim bu duruma hatta alçı sempatik gelmeye başladıydı. derken bi gün sağ ayağı yan bastım basket oynarken aha dedim kırıldı lan bu sefer bende havalıyım artık! doktor dedi bu çatlak alçıya aldı. 2 gün temiz tatil yaptım işte okula gitmeme vs. valide kıllandı tabi ağlama yok acı sızı yok aldı götürdü bu sefer adam akıllı bi doktora. akabinde adam röntgene baktı alçıyı açtırdı bileği eliyle yokladı bi 'hadi geçmiş olsun incinmiş sadece' dedi yolladı eve. dünyam başıma yıkıldı o gün. buda böyle bir anım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kendisi ya da bir yakını durumdan muzdarip olan var mı diye merak etmiştim ama mesajlardan gördüğüm kadarıyla çok daha ciddi hastalık sahibi olanlar varmış. geçmiş olsun kafanız güzelmiş güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 stimpak said: yok yav, bu şizofreniden hallice bişey. bi an gaza geliyo kişi kak gidelim şeklinde yaşıyor, bi süre sonra da poh yeme otur tribinde depresif kafalar yaşıyor. mani ve depresyon halleri arasında devamlı olarak gidip geliyolar. ilaç tedavisi uygulanmadığında ileri safhalarda şizofreni, halusinasyon, intihar da görülebiliyor. genellikle kalıtımsal bir hastalık. bunu da eklemek de fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 pipolar bozuk diye okudum başlığı. tam pipocuya git diyecektim ki aslında bipolar bozukluk adındaki bir hastalıktan bahsedilmekteymiş. geçmiş olsun kardeş, allah yar ve yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hasstalık stimpakın dediği gibiyse benimde bipolar kırılmış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 var bende (teşhisi kredi doldurmak için psikoloji dersi alınca kendim koymuştum) çok gereksiz bişey bayadırda var tedavi olmak lazımda üşeniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 benim yakın bir arkadaşım bipolar hastasıydı. Onun tedavi sürecinde bende baya birşey öğrendim. Öncelikle doktora kesinlikle başvurmalısın. Çünkü her hasta için farklı ilaç tedavileri uygulanıyor. Bazıları bir ilaca tepki verirken bazıları o ilacı içince bünyesinde değişiklikler olabiliyor. Hatta uzun süre ilaç değiştirip deneyerek bile seni tedavi edicek ilacı bulman gerekebilir. manik ve depresif dönemlerin için farklı ilaçlar kullanman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Şu psikolojik rahatsızlıkları araştırarak ciddi bir şekilde ruh hastası olunabilir abi. O değilde tarihte bir ruh hastalığı olmayan insan gösterebilir misiniz bana? O değilde fix, sağlıklı bir ruh hali ve beyin mevcut mudur ki? Bırakın kendinizi kendi haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar