Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bipolar bozukluk

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

benim hiç böyle afilli hastalığım olmadı lan.

çocukken tüm arkadaşların koştururken bi yeri incinir kırılır çatlardı bende tık yok. içerlemiştim bu duruma hatta alçı sempatik gelmeye başladıydı.

derken bi gün sağ ayağı yan bastım basket oynarken aha dedim kırıldı lan bu sefer bende havalıyım artık! doktor dedi bu çatlak alçıya aldı. 2 gün temiz tatil yaptım işte okula gitmeme vs. valide kıllandı tabi ağlama yok acı sızı yok aldı götürdü bu sefer adam akıllı bi doktora.

akabinde adam röntgene baktı alçıyı açtırdı bileği eliyle yokladı bi 'hadi geçmiş olsun incinmiş sadece' dedi yolladı eve.

dünyam başıma yıkıldı o gün.

buda böyle bir anım işte
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

yok yav, bu şizofreniden hallice bişey.

bi an gaza geliyo kişi kak gidelim şeklinde yaşıyor, bi süre sonra da poh yeme otur tribinde depresif kafalar yaşıyor.

mani ve depresyon halleri arasında devamlı olarak gidip geliyolar.

ilaç tedavisi uygulanmadığında ileri safhalarda şizofreni, halusinasyon, intihar da görülebiliyor. genellikle kalıtımsal bir hastalık. bunu da eklemek de fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

benim yakın bir arkadaşım bipolar hastasıydı. Onun tedavi sürecinde bende baya birşey öğrendim. Öncelikle doktora kesinlikle başvurmalısın. Çünkü her hasta için farklı ilaç tedavileri uygulanıyor. Bazıları bir ilaca tepki verirken bazıları o ilacı içince bünyesinde değişiklikler olabiliyor. Hatta uzun süre ilaç değiştirip deneyerek bile seni tedavi edicek ilacı bulman gerekebilir. manik ve depresif dönemlerin için farklı ilaçlar kullanman gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu psikolojik rahatsızlıkları araştırarak ciddi bir şekilde ruh hastası olunabilir abi.

O değilde tarihte bir ruh hastalığı olmayan insan gösterebilir misiniz bana?

O değilde fix, sağlıklı bir ruh hali ve beyin mevcut mudur ki?

Bırakın kendinizi kendi haline
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...