di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Candy Land kismini cozene kadar epey bi ugrastim ne demek istiyor diye. =) said: ADA İletişim Formu Ad : gaye nur Telefon : E-posta : Mesaj : kendi landı bekliyoruz lütfen ben 12 yaşında kendi hayranıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kendi land diye bir tip mi var? varmış: http://img829.imageshack.us/img829/6691/kendiampyigit293183030.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://www.facebook.com/KendiLandx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oha fail oldum. Kiz dogru yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ben anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yanniz cok tatli bi hatun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 enteresan bir bayanmış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Kojiroh said: Ben anlamıyor Veletin biri bi AVM'nin iletisim form'una yazmis da bunu. Ben de Candy Land yazmak istiyor sanip konu actim, fail oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaniLLe said: yanniz cok tatli bi hatun bu. Ne iş yapar bilmem ama tipi çok itici geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evlilik tüneli gibi bi programa çıkmıştı di mi o kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sevdiklerimi ısırırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 he evet hatrladım . çok şirin bu kız hareketleri tavırları da öyle. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 GERGE said: vaniLLe said: yanniz cok tatli bi hatun bu. Ne iş yapar bilmem ama tipi çok itici geldi bana. eh zevk meselesi tabi de bana cok icten geliyor davranislari. güzel de bi kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 di said: Oha fail oldum. Kiz dogru yazmis. HAAALT! bunu unutmamaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oha fenaymış durumlar. Mesela Kendi Land nedir ben de bilmiyodum da öğrenebilirmişim aslında lsfjşsdklfjşsdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Gerçek ismi başka bişi de böyle bişi diyordu sanırım; Kendi. Pembe hastası sanırım, range roverını görmüştüm köprüde full pembeydi güzelim jipin. Ne davullar ne paralar kazanıyor yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben bu kızı yanında menejeri sandığım biriyle astoria avm ye girerken gördüm. pembe renkte bir jipi vardı. Edit: çok tipsiz ve itici bir görüntüsü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 biraz salak bu hatun gecen sene sacma bi evlilik yarısmasında ızlemıstım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bu kadınla aynı fikirdeyiz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 on numara hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Naz GüseLi Şmdi kendiye kötü yorum yapanLrın hepsni burada naPım.! hepsnn ismLerni yazamıcm ama kndiLerni bLi0Lr herLde sz aynaya bkında konuşun haTrLtırm.. Boksuz tuvaled oLmz... herşeyde bi bokLuk arayanLr anca o TuvaLedn dibine düşer.. ! Kndi içiniz fesat kıskancLık .. DSizn qbLerne yaqıŞn bbu. Lütfen hdi ama Şu kısKnÇLıktan wzqeCn sizi bşKa türLü uyrmadan bşKaLRı bu kdr ei uyarmz bLmiş Oln:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 -> Facebook'ta karşılaştığı "ŞıMaRıq UqaLaYıM İsTéİNcé LaFı qOyARıM aMMa çOq HaSsaS Vé aLıNqANıM çÖzéMéSsİN ßéNi ßéN zOr oLaNLarDanıM..xD" iletisini okumaya çalışan gencin, epilepsi krizi tetiklendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 O değilde benim kuşak Burak Kut'la müzik dünyasına giriş yaptıktan sonra ortaokulda Guns'n Roses'la çıktı, "Kendi" hayranı olmak nedir ? Wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bizim zamanimizda spice girls vardi, aahhh ahhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar