Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 çok hoşuma gidiyor sesi, zaten eskiden okullarda flut yerine mandolin çalarlarmış ne güzelmiş adam gibi türkçe bilgi bulamadım. çalan eden var mı? zor mudur acep çalması orta seviye bas gitaristim sanırım bu bi artı sağlar çok güzel sesi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Kolay kolay, nota biliyorsan metot al bir tane gir direkt. Nota bilmiyorsan kulaktan da çalınıyor çok rahat =P Çok ince pena al yalnız, kalınla sıkıntı olur. Söylerler gerçi. Bir de bas çalıyorsan bütün klavyeye hakimsin gibi bir şey, perdeler çok ufak ufak çünkü. Ki diğer yandan ona da alışman zor olabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bass gitar hiç artı sağlamaz, elektro sağlardı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 parmak hızı açısından yine sağlar bence ya. o kadar zor bi şey değil ben ultimayı çalmıştım hemen sfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 uo introsunu dinledim fena oldum be :( stones http://www.youtube.com/watch?v=qHRhq8bc-58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fena nostalji oldum :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 su stonesi her dinleyince niye icimbi garip oluyor yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Oooofffff Stones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar