Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Başlık ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum ama, daha önceden normalde divx formatında izlediğim "Planet Earth" ve "Life" gibi belgeselleri 720p formatında malum platformlardan çekince "yazık etmişim adamların emeklerine, yuh artık o balık ne lan höh, o ne biçim gökkuşağı içinden geçmek istiyorum" modunda aralıksız seyrettim hepsini. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorumda, İşte sadece doğayla alakalı olsun demiyorum, bu şekilde yüksek kalitede bulabilceğimiz izlenmesi gerekenleri,(film,konser,dizi dışında) işte şehir yaşantısıdır, ormandır, ottur böcektir seyredilmesi gereken prodüksiyonları yazarsanız sevinirim. Birde anladığım kadarıyla bu işi BBC canavar gibi yapıyor. Her türlü BBC ürünü makbuldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 An Idiot Abroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Uzay, madde, vs bunlarla ilgili olursa da izlerim dersen yakın zamanda nedanko'nun söyledii bi seri vardı Through The Wormhole diye, 720p izledim çok iyiydi gerçekten. Morgan Freeman anlatıyo falan. Eğer önceden Carl Sagan's Cosmos'u izlediysen bunu onun kapsamı biraz daha azaltılmış ama içeriği yenilenmiş hali gibi düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 BBC Coast var. fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 - Into the Universe with Stephen Hawking Kesinlikle izleyin 3 bolum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 koji senin dediğini aldım listeye. zaten bruce almightyden beri morgan freeman tanrı imajı kaldı gözümde, bi de narrator olunca "valla yarattık işte bi şekilde, ben de anlamadım" gibi duruyodu ekran görüntüleri eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 o through the wormhole bu aralar var tvde ama türkçe dublaj sanırım. bi de utanmadan morgan freeman'ın seslendirmesiyle falan diyolar reklamında sdfghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ng hd ganji nehrinin belgeselini vermisti, babamla kitlenip kaldiyidk guzeldi bayagi history channel'in universe serisi var, efsane otesi bisi, isiklari kapatip seyredince feci atmosferik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu belgesellerden mikro ölçekte olanlar daha ilgimi çekiyo benim. makroya geçince wormhole, supernova filan derken ölçeklerim kayıyo. börtü böceğe kuşa balığa bakmak çok güzel oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ehe verilen birimler harika zaten iste gunesin cekirdegindeki basinci hayal etmek isin topuklu ayakkabi giymis bir fil dusunun, sonra o filin ustunde 10bintane daha fil oldugunu dusunun. iste gunesin cekirdegindeki basinc o topuklu ayakkabinin sivri topugu kadardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 işte kafam almıyo benim onu. salağım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 estafurullah soyleyen bile anlamiyor ki soylerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Aluriel said: o through the wormhole bu aralar var tvde ama türkçe dublaj sanırım. bi de utanmadan morgan freeman'ın seslendirmesiyle falan diyolar reklamında sdfghsd Morgan Freeman'ı seslendiren adam seslendiriyor işte, daha ne istiyorsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 suyunun suyu diyorsun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Trias said: Belgesel ve dalış meraklıları kaçırmasın. 10/10 1080 p si var, ama konuşma yok gibi birşey. Bilgi veren belgesellerden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar