Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu istifa eder mi?

speedy21

Öne çıkan mesajlar

Trias said:

@LathspeLL
Daha eline tam olanak geçmedi, Kılıçdaroğlu ssk müdürlüğü yaparken devlet hastanelerine iş yapanlara bir sormak lazım, yaptığı yolsuzlukları.
Biz Türkler olarak biraz namussuzuz.

herkesi kendiniz gibi sanmayın. sizin ve desteklediğiniz görüşteki insanların o güce ulaşınca yapacakları başka insanların da o şekilde davranacağı manasına gelmez.

adam kaç defa cevap verecek bunlara. bıkmadınız hala belirsiz iddalardan. ha beceriksiz diyin sözünde durmuyor diyin ama böyle belirsiz şeylerle saldırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün partiler ya da siyasi erkler tek tek dağıtılıyor. SP, CHP, MHP hepsi nasibini alıyo bu son yaşanan olaylardan.

türkiye'de çok vahim olaylar yaşanıyor ama insanımız bi yanımıza giren borunun nereye girdiğine değil de, borunun ucundan bakıp gördüğüne gülüyor.
ana muhalefet partisi genel başkanı referandumda oy kullanamıyor ve bu konuyla ilgili hiç bir soruşturma başlatılmıyor, 2 senedir süren ergenekon davasında hiç bir tutuklunun -varsa- suçu verilmeden hepsi tutuklu halde bekletiliyor, yaşı 80i geçmiş adamlar belli siyasi erklerin tepesine asansörle konduruluyor, bir genel başkanın sex kasedi çıkıyor hiç bir hukuki süreç başlamıyor, deniz feneri davası hala almancadan türkçeye çevrilmedi diye bekleniyor başka isimler altında "bağış" toplamaya devam ediyor.

işin en vahim yanı ise her yerde ampul gören halkımız bunların cevabını aramak yerine niye AKP'nin nesi kötü diye diğerlerine kızıyor, ve bir de üzerine kızdıkları insanların kendilerini ötekileştirdiğini zannediyor.

şöyle özetlicek olursam : birleri diğer bütün siyasi erkleri safdışı bırakarak türkiye'de tek olma yolunda ilerlerken, Türk halkını da 2'ye bölerek kendisine sigorta olarak kullanmakta.

bu arada
SSK kar zarar mantığıyla işleyen bi işletme veya özel şirket değildir. burda SSK'nın zarar etmesinin nedeni o zaman ki kanunlar ve kıyak emekliliklerdir. rica ederim lütfen biraz okuyun.

Trias said:

insanlar para kazanıncaya kadar komünist, evleninceye kadar feminist olurmuş

@trias

http://alrich.org/cresswga/junk/obvious_troll.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

birde şöyle bir hadise var sosyal güvenlik kurumları hizmet verebilmek için zarar etmek zorundadırlar bunu iktisatçı arkadaşlar daha iyi anlatır.

ağustos ayında amerikada sosyal güvenlik sistemindeki açığın azalması nedeniyle bir dünya kavga çıktı obama rapor istedi gelen raporda çarkın dönmesi ve etkin sağlık hizmeti verilebilmesi için 14 trilyon dolar civarında bir borç olması gerektiğini bu rakkamın azalması halinde sistemde sorun çıkacağını rapor ettiler,okumaya kasarsanız TyT nin rapor üzerine bir muhabbeti youtube da vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

trias, bisey biliyosan soylersin.
yok bilmiyorsan gelip de onu da bilmiyoruz kimbilir neler yapmistir ihalelerde dersen bu camur at izi kalsindir.

ayrica kendi fikrim, melih gokcekin milletin parasini cebine atmasini boyle belgelerle kovalayan canli yayinlarda yuzune vuran bi insanin gecmisinde bu tip bisey olcagini sanmiyorum.
o ara zaten neyi var neyi yok arastirmistir ulu reis gokcek.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

işinize gelmediğinde troll, veya yafta veya SİZ.
Kılıçdaroğlu müdürken kaçınız ssk ihalelerine katıldı?

arkadaşım şu laf troll değildi de neydi allah aşkına :D
Trias said:
insanlar para kazanıncaya kadar komünist, evleninceye kadar feminist olurmuş

ssk dönemini mesleğim dolayısıyla okuyan biriyim, ihaleye fesat karıştırma olayını duymadım kılıçdaroğlu'nun varsa seve seve öğrenmek isterim. sonuçta kimsenin avukatı değilim ama ssk tahmin ettiğinden çok daha derin hesapların döndüğü bi kurum, düşün yabancı ilaç firmaları bile ssk'nın kapanmasını istiyordu. ama eğer bi kaynak varsa dediğin şeyi savunan okumak isterim, yoksa sırf laf olsun diye laf etmek hoş değil.

birileri bütün güçleriyle diğer bütün muhalefet paritlerinin üzerine giderek kendini tek erk haline getirmesine ve kimsenin de kalkıp akp'nin yaptığı yanlışları sorgulayamamasına kızıyorum. türkiye'de hukuk'un olmaması hayır hiç hoşuma gitmiyor! bunlara ses çıkarmayıp da demokrasiyi savunmak saçma...
Trias said:

işinize gelmediğinde troll, veya yafta veya SİZ.

hala insanların "siz"i ayırdığını zannediyorsun ama oyle bi ayırım yok. bunu bilinaçltınıza işiliyorlar ilerde kendilerine sigorta olarak kullanmak için. ama bunu akp savunanlar sürekli sen şucusun bucusun diyolar. gerçekten ironi.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyi hükümete bağlama bandwagonuna hoşgeldiniz.
Önder Sav AKP daha vitaminken CHP'de ipleri elinde kuklaları oynatıyordu.
Destek vermeseydi KK aday/başkan olamazdı çok büyük ihtimalle.

Sav ipleri elinden bırakmak istemedi, aslında bu olayınca öncesinde Gürsel Tekin yüzünden sürtüşmeler başlamıştı. Şimdi de koptu işte.

Adam istediği görevi alamayınca size artık genel başkan demiyorum demiş lol.

Bütün bu olayların üzerine türkiyede muhalefet partilerinin altı oyuluyor, nifak tohumları ekiliyor derseniz gülerler. Özellikle CHP gibi hizipler içeren bir partide böyle ayrışmalar için parti dışı tahriğe pek gerek yok. Kendi kendilerine yetiyorlar zaten.

P.S: Kimsenin ardından ağlayacağını da sanmıyorum Sav'ın. Bakalım KK gerçekten samimi mi, o istediği atılımları yapabilecek mi göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bir kere körü körüne parti savunmak yanlış.
Bazı arkadaşlar gerçekten takım tutar gibi parti tutuyor.Bilimsel sözleri ilede söylemlerini süsleyip kendilerini haklı sanıp karşı tarafıda ne biliyorsun embesil muamelesi gibi hareketleride kınıyorum.

Kılıçdaroğlu mesela kendi torununa sigortalatmıştı.Etik değil evet ama torunumu sevme hakkımı elimden alamaz diye saçma sapan cevaplar verdi.

Bu harekette onunda dalavere yapabileceği ve pişkince bunu örtbas edebileceğini gösterdi.

olay 2:

adalet ve kalkınma partili milletvekillerinin açıklarını kovalarken tv tv gezip dürüst adam takliti yaparken kendi partisindeki elemanlar arazileri ve paraları götürdü.Dürüst insan hepsine karşı durur.

Velasıl kelam kılıçdaroğlu iyilerin dostu kötülerin düşmanı değil.Burda ilk başta dediğim gibi direk takım tutar gibi parti tutup akp lilere söylediklerinizi ve düşündüklerinizi karşı taraftan esirgemeyin.Düşüncelerinizin antisini bulmaya çalışan yada söylemeye çalışanlarıda troll diyip durmayın derim.Şahsen küçümseme tavırları en aciz tavırlardır.

sonuç: kılıçdaroğlunun 10 fırın ekmek yemesi gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu topikteki yorumları okudukça ürperiyorum. Herkesin genel görüşü "Kılıçdaroğlu'na kaldı parti, dinazorlar gitti, CHP'nin yolu açık" şeklinde ama durum aksine CHP'yi yok edecek.

Sanki ülkemiz gayet demokratik, toplum gayet bilinçli. Adamların amacı demokrasi fasa fiso değil, doğrudan bir hesaplaşma rejimle. CHP'de en azından o dinazorlar, bunun farkında olup, birşeyler yapmaya çabalıyordu.

Şimdi kendi yapamadıklarını, Kılıçdaroğlu'na bak halk bunu istiyor diye kakalıcaklar, KK'de halk adamı ya, resmen adamların himayesi altına girecek.

Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

@turkceplease
evet, o torun olayini hatirliyorum, kilicdaroglu melih gokcekin yok ettigi paralarin hesabini cikarinca, aa bakin neler yapmis kilicdaroglu torununu sigortalattirmis diye cikartmislardi.

tamam dogru degil yaptigi ama, sunu bakin o da soymus milleti diye bunu cikarmak komik.

olay 2 dedigin nedir? chpden birileri biseyler yapmis ama kilicdaroglu onlari ortaya cikarmamis onun yerine akpdekilerin yolsuzluklarini cikarmis. bu mu?

takim tutar gibi parti tutmak derken, bariz sekilde durust bi adami boyle suclamaya kalkmak cok komik.

tayyipin milyon dolarlik villalari ortaya cikinca yine boyle sacmalamisti "takim tutar gibi parti tutmayan arkadaslar"
once bi kere o onun villasi degil, kirada oturuyo dendi, ertesi gun evsahibi oglu, kendisi kirada, ayni villadan 5 tane daha yanyana tum sulalesinin oldugu ortaya cikti, pesinden de kilicdaroglunun da var bakin dendi, adamin total degeri 140bin mi ne olan kooperatife girdigi, odemeleri yeni biten evini milyon dolarlik villalarla karsilastirip bok attilar adama.

acaip acaip tiplerle ugrasiyoruz ya, hayir su adamlari savunmak icin cebinize para falan giriyo olmasi lazim baska mantikli bi aciklamasi yok.

bu arada itiraf edeyim: takim tutar gibi parti tutuyorum. akpye milletin yakasini biraktiracak hangi parti varsa onu tutuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi niye celallendin anlamadım.

Ben akp ye laf sölemeyin demedimki.Benim dediğim kardeşim bu adamı siz dürüst ve dürüstlüğün sembolüymüş gibi omuzlarınıza çıkartıyorsunuz ama adam sadece akp ninkilerle uğraşırken kendi partisindekileri görmezden geldi.Buda adamın amacı rant elde etmek yoksa dürüstlükle alakalı değil.

Hem vatandaş sen gelip burda kılıçdaroğlu abin amcan mış gibi sahiplenirken benim laf söylememe izin verme ama bir x kişide çıkıp akp yada rte ye sahip çıkmasına hede hödö yap.

yanlış.

edit: k.bakma ama 80 sene hangi türkiyede yaşıyordun?ayda 2milyar para kazanıp özel hastanelerde tedavimi görebiliyordunda.şimdi beğenmiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

abi şimdi niye celallendin anlamadım.

Ben akp ye laf sölemeyin demedimki.Benim dediğim kardeşim bu adamı siz dürüst ve dürüstlüğün sembolüymüş gibi omuzlarınıza çıkartıyorsunuz ama adam sadece akp ninkilerle uğraşırken kendi partisindekileri görmezden geldi.Buda adamın amacı rant elde etmek yoksa dürüstlükle alakalı değil.

Hem vatandaş sen gelip burda kılıçdaroğlu abin amcan mış gibi sahiplenirken benim laf söylememe izin verme ama bir x kişide çıkıp akp yada rte ye sahip çıkmasına hede hödö yap.

yanlış.

edit: k.bakma ama 80 sene hangi türkiyede yaşıyordun?ayda 2milyar para kazanıp özel hastanelerde tedavimi görebiliyordunda.şimdi beğenmiyorsun.
akp ile uğraşmak chp tabanıyla uğraşmaktan çok daha kolay.rantla alakası yok önder sav gibi adamlara öyle bok atmak kolay değil bir güne bitirirler adamın siyaset hayatını

bknz baykal
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Mighty_THoR said:

hangi arazi hangi paralar birde onları yazsan

sallayan sallayana

+1

dasaaa said:

çok komik lan. çamur at izi kalsından ileri gidemeyen bir "bilmem kim öyleymiş"çi yaklaşım.

adam yazmaya utanır.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24938722/
http://www.porttakal.com/haber-chp-yolsuzlugu-resmi-gazete-de-23109.htm

hep birlikte sallanın
Sosyal ağlarda paylaş

ne koseye sikismasi yahu? ne dedin ki koseye sikisayim?

1 milleti soyup milyon dolarlik villalar alan, cocuguna gemicik alan, cocugunu 15 sirkete ceo yapan bi adam var.
bunlar ortaya cikinca insanlarin yuzune baka baka yalan soyleyen " villalar onun degil, kirada lol""oglu kendi calisti kazandi gemicigi sdf" bi adami savunup, karisindaki en buyuk yolsuzlugu torununu sigortalatmak olan adama NEDEN CHPLILERIN YOLSUZLUKLARINI ORTAYA CIKARMADI diye abuk subuk bi sekilde bok atan bi insansin.
ya boyle abuk subuk savunmak icin para aliyosun, ya da cok egleniyo olman lazim bununla. umarim 1.sidir.
Sosyal ağlarda paylaş

LOLLLLLLLLLL

Habere girip okudunmu türkçe plz???

1. İstanbul’da bir arsanın satışına aracılık ettiği ve kâr sözleşmesi imzaladığı yönünde iddialar ortaya atılan CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen düzenlediği basın toplantısında partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

2. CHP’nin İstanbul adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “gereğini yapsın” derken; milletvekilleri Ali Topuz, Yaşar Ağyüz ve Atilla Kart da Mehmet Sevigen ile ilgili iddialar için “etik ihlali” olduğunu belirterek, partideki görevlerinden ayrılmasını istemişti.

3. Şubat. 2009 Cuma

Şimdi türkçe plz sana şunu soruyorum. Hakkında iddaalar ortaya atılmış biri ortada herhangi mahkeme kararı yokken, ortada herhangi belge, kayıt yokken istifa etme erdemini gösteriyorken. Bir parti hakkında kesin hüküm olmaması halinde sırf adı geçiyor diye bir üyesini istifaya zorlayıp, sahip çıkmıyorken... AK PARTİ neden hakkında mahkeme kararları olan belediye başkanlarına, millet vekillerine sahip çıkıyor. Neden onların hapis yatmaması için görevi kötüye kullanmanın süresini 2 seneye indiriyor, neden her dava da takipsizlik kararı çıkıyor?

Sen önce bunlara bir cevap ver bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...