Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu istifa eder mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olayları, söylemleri, hatta ve hatta kişilerin işe geldiği gibi çarpıtılması durumu, versiyon bilmem kaç.

Bu tip konular ve çarpıtmalar ile insanların zeka seviyesine hakaret eden bu tip çarpıtmalar hoş da değil, komik de.

Eğer Kılıçdaroğlu gelecek seçimlerde milletvekili adaylarının parti içi ön seçim ile belirlenmesini becerirse, sadece bu bile diğer bütün parti başkanlarına fark atmasını sağlar.

En başarılı ve ilkeli siyasetçiler konusunda ise Özdil'in bugünkü yazısı bir okunmalı. BDP milletvekillerine hiç bu gözle yaklaşmamıştım şahsen.
Mesaj tarihi:
Chp yi kılıçdaroğlunun yönettiğine inanan birilerini görmek.Oda iyiymiş.Hayal alemindemisiniz beyler.

not: rte yi karitatür adı altında kılıktan kılığa sokulunca ayıp olmuyordu kılıçdaroğlunnamı yapılınca ayıp oldu?rte hayvana bile benzetlimedimi.gerçekçi olalım
Mesaj tarihi:
Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olduğundan bu yana komik ve aciz ve yapmacık bir biçimde onu ve CHP'yi aşağılamaya, dalga geçmeye çalışmalar...

Hatta sırf bu yüzden bazı medya organları ve şahısların yıllardır kin güttükleri Baykal'ı birden yere göğe sığdıramaması.

Hoş değil. Çok yapmacık olduğu belli hareketler bunlar.
Mesaj tarihi:
abicim önder sav he demeden ne oluyor chp de?Böyle parti liderliğimi olur.

Rte nin okey dediği hangi konuda başka akp linin hede hödö yaptığını gördün.tek ses çıkar oda rte nin yetki verdiği adamdan.böyle liderlik olmaz.anca kuklalık olur
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

Chp yi kılıçdaroğlunun yönettiğine inanan birilerini görmek.Oda iyiymiş.Hayal alemindemisiniz beyler.

not: rte yi karitatür adı altında kılıktan kılığa sokulunca ayıp olmuyordu kılıçdaroğlunnamı yapılınca ayıp oldu?rte hayvana bile benzetlimedimi.gerçekçi olalım

rteyi hayvan kiliginda cizilmesinin nedeni rtenin, bir yumaga dolanmis kedi seklinde cizilmesine karsi dava acmasiydi. durup dururken "ehehe tayyibi hayvana benzettik" diye bi olay yoktu.

ayrica olay cizilmesi degil, ehehe bakin karikatir yaptim diyip, altina hakaret olcak seyler yazilmasi,hatta bunu direkt gidip rtenin saksakcisi olan elemanin yapmasi.

sonucta penguende uykusuzda her bi olay oldugunda ciziliyo rte, kilicdarogli, baykal vs. ama gidip altina bu adam soyledir, boyledir diye hakaret yazilmiyo.

Turkceplease said:

abicim önder sav he demeden ne oluyor chp de?Böyle parti liderliğimi olur.

Rte nin okey dediği hangi konuda başka akp linin hede hödö yaptığını gördün.tek ses çıkar oda rte nin yetki verdiği adamdan.böyle liderlik olmaz.anca kuklalık olur

chpdeki kuklalik, akpdeki de diktatorluk. liderlik goremiyoruz uzun zamandir.
Mesaj tarihi:
CHP baykal varken de beterdi, hala da beter. Cumhuriyet Resepsiyonu'na gitmeyen partinin kurucusu da o Cumhuriyet'in kurucusu da aynı adamsa, sen hangi hakla o resepsiyona gitmezsin diye sorarlar adama. Diğer yandan salih memecan zaten bilinen bir yalak, sergide gösterilen resimlerin de hepsi yalan ağlamalar, gerçekler bir yerde. Biri söyleyince mi tü kaka olunuyor anlamıyorum. Adamların şeyhin eteğini öperken resimleri var, hala kalkmış bir liderin doğuşu diye kitaplar yazılıyor. İçlerinde hiç o etek öpmeler yok ama nedense. Siyaset yasaktı, çok uzatmak istemiyorum ama, CHP'de karaktersiz, AKP ondan karaktersiz, ama AKP %50 CHP'nin yanlış adamları yüzünden kazanıyor bu da bence bir gerçek...
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

bunu bin kere yazdılar bin kere tartıştık diğer konuda
Mesaj tarihi:
chp ve akp karşılaştırmalarını severek izliyorum. birisi sosyal demokrat öbürü sağ muhafazakar özgürlük anlayışları aynı seviyede değil bir kere. tabii basın önemli dünün domuz bağı yapan adamları bugün liberal özgürlükçü oldu, nasıl oldu? çok iyi oldu çok güzel iyi oldum taam mı?

bide chp enternasyonelden kovulsun bıkbıkbık
Mesaj tarihi:
liberal özgürlükçü olmak iyidir, şendir, sağdan soldan estarabimdir...
rtük yasaklarının artması, internet sansürleri, gazete ve televizyonların tekelleştirilmesi, muhalif halki provokatör diye tanımlamak, demokratik hakları kısıtlamak...

Turkceplease said:

rte yi karitatür adı altında kılıktan kılığa sokulunca ayıp olmuyordu kılıçdaroğlunnamı yapılınca ayıp oldu?rte hayvana bile benzetlimedimi.gerçekçi olalım

ikisi arasında fark var, nasıl bağdaştırmayı becerdiniz helal.
Mesaj tarihi:
bi lider gelse de diktatör olsa ne güzel olur :

chp uzun zamandır batışlarda hala devam ediyo ben anlamıyorum neden Kılıçdar istifa etmemeli diyenleri? Adamı uo'daki "empty bottle" gibi görüyorum ben : Hatta baykal daha iyiydi benim gözümde.

gençlere emanet şu ülkede gençlerin düşünmeye niyeti yok. babadan oğula geçen gelenek görenekle ilerliyoruz ya :/ Hep söylüyorum mecliste dedeler var, ama herkes laf atmayı seviyo (:D
Mesaj tarihi:
Ben&Jerry's said:

chp li milletvekilleri de dahil kilicdaroglundan memnun degiller

kaynak:bizzat sordum

benim fikrim bir an evvel chp yi birakmali yerine adam gibi adam gelmeli

O parti bitti.
Mesaj tarihi:
çok ebleh bi karşılaştırma olmuş.

başlığın açılmasına değil de hani millet bu karşılaştırmaya yorum yapmış burada ya bak ona yanarım.

1kilo pamuk mu uzaya çıkabilir yoksa ali'nin parasının 2bölü3ü ile?
tarzı bir soruya cevap verme gafletinde bulunmuşsunuz.

gülüp geçiniz ya
Mesaj tarihi:
sav gidince partinin ulusalcı kadrosu daha sosyal demokrat bir çizgiye gelecek baykalcılarda gidecek böylece.

baykal geri dönerse partinin oy yüzdesi 5 i geçemez herkes farkında bunun.
  • Yeni Oluştur...