Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu istifa eder mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Cumhuriyet Bayramı'nda CHP Genel Merkezi'nde tam bir skandala imza atıldı. CHP Gençlik Kolları "AKP Eziyetleri" adlı bir sergi hazırladı. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar ve Fethullah Gülen'e ağır hakaretler içeren sergi, bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı.
Cumhuriyet Bayramı'na gölge düşüren "skandal sergide" yer alan resimlerden birinde Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ve Fethullah Gülen'in ağlayan kareleri yer alırken hemen karelerin yanında, "Aşağıda örneği verilen ağlamalardan hangisi sahtedir" sorusu soruldu. Karelerdeki isimlerin her biri ayrı şıkta yer alırken en sona da 'Hepsi' şıkkı yerleştirildi. Skandal fotoğrafı bakan Kılıçdaroğlu da 'Hepsi' şıkkını işaretledi."

söylemek istediğim şey salih memecanı taraf olmasından dolayı eleştirip özellikle 'istifa etmeli ama yetmez' diyen 69 kişinin kılıçdaroğlunun evet diyerek 5 kişiye saygısızlık yapmasını eleştirmemesi garip değil mi acaba?
veya açılan sergide yapılan hakaretlere gıkı çıkmayanların (ki forumda bununla ilgili herhangi bir konu bulamadım) salih memecanın karikatürüne laf atmaları...
ki muhtemelen başbakan penguene dava açarken ilk tepkide kendilerinden gelmiştir.
Mesaj tarihi:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesine gerek yok. Resepsiyona niye gidilmesin deyip mesajlar verip herkese sonrasında kıvırmalar, başörtüsü sorununu çözeriz diyip yan çizmeler. Hakikaten bence siyaseti bilmiyor. Ya da insanları hala salak sanıyorlar. Çok komik. Baykal'dan daha başarılı olmasını beklerdim ama daha tutarsız bir politikada seyrediyor. Kendisinden beklentilerim vardı ama hayal kırıklığı yaşatmadı diyemem.
Mesaj tarihi:
Evet çok dürüst.
Başörtüsünü çözeceğiz dedikten sonra ama kırmızı çizgilerimiz var yapmalar. Ardından resepsiyona türbanlılar var diye gitmemeler.

Edit: Neyse Önder Sav gibi bir karakter varken partide çok da üzerine gitmemek lazım. Adam gerçekten samimi olsa da parti içi direnç yüzünden gerçekleşmesi zor.
Mesaj tarihi:
Pardon ama Memecan ile Kılıçdaroğlu bir mi karşılaştırıyorsun anlamadım. Biri CHP genel başkanı diğeri paralı uşak, çok ayrı dünyaların insanları ikisi.
Mesaj tarihi:
bu 2 sini karsilastirmak cok garip olmus da,

kilicdaroglu nedeni ne olursa olsun, istifa ederse baykal geri gelir.
03.10.2010

umarim bunu ilerde alintilamak zorunda kalmam.
Mesaj tarihi:
bu arada o monte gayet doğru bir noktadan vurmuş. sağ kökenli siyasetçiler dünyanın neredeyse her yerinde şu ağlak yüz olayını kullanırlar. ve gayet sahtedir ağlamaları.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Pardon ama Memecan ile Kılıçdaroğlu bir mi karşılaştırıyorsun anlamadım. Biri CHP genel başkanı diğeri paralı uşak, çok ayrı dünyaların insanları ikisi.

Aradaki tek fark birinin parayla, diğerinin ise mevki ile ilgili kazançları. Birisi ATV'ye diğeri Önder Sav'a çalışıyor.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

bu arada o monte gayet doğru bir noktadan vurmuş. sağ kökenli siyasetçiler dünyanın neredeyse her yerinde şu ağlak yüz olayını kullanırlar. ve gayet sahtedir ağlamaları.

dur dur ben düzelttim ;)
Mesaj tarihi:
kılıçdaroğlu da gandi gibi vurulana kadar devam eder, durun daha.

nedense içimde "yoksa sen kılıçdaroğlu'nun vurulmasını mı istiyorsun haaaa" diye linç etmeye çalışacaklar çıkacağı hissi doğdu birden ama neyse..
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Absolut said:

Aradaki tek fark birinin parayla, diğerinin ise mevki ile ilgili kazançları. Birisi ATV'ye diğeri Önder Sav'a çalışıyor.

kilicdaroglu iyi ama cevresi kotu

o degil de cidden kilicdaroglu chpnin basina gecmeden once daha iyiydi, irl trollere karsi belgelerle savasiyodu falan. seviyoduk inatla savasmasini karsisindaki troll sacmalarken.
Mesaj tarihi:
Sam said:

kılıçdaroğlu da gandi gibi vurulana kadar devam eder, durun daha.

nedense içimde "yoksa sen kılıçdaroğlu'nun vurulmasını mı istiyorsun haaaa" diye linç etmeye çalışacaklar çıkacağı hissi doğdu birden ama neyse..

O hissin doğması normal. Fanboy değilsen ötekileştiriliyorsun hemen çünkü...
Mesaj tarihi:
bu gerçek mi lan? kemal kılıçdaroğlunun çıkıp böyle bir karikatür ile muhattap olması ve onun seviyesine düşmesin saçmalık ötesi olmuş. rezalet hatta bence, çocukluk vs
  • Yeni Oluştur...