Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cCc Fatih Sultan Mehmet cCc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakmak ile baktığını görmek diyor şair. Bir güç var ama... Ben tam karar veremedim. Tartışmaya açıyorum. Buyrun.
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10889/16175967/1/istanbul-da-buyuk-siluet.aspx
Mesaj tarihi:
Ya bulan adamın konuşması, tarzı bazı lafları cidden burda dalga geçme olayına direk malzeme, ama gayet de orda babalar gibi enteresan bi silüet var evet ve bence bu gerçekten baya bi enteresan, acayip etkileyici! Ha kime ait olduğu muhabbeti gereksiz evet.
Mesaj tarihi:
ulan Fatih'in istanbulu fethettiği yaştasın diye az azar işitmemiştik yıllarca götümüzü kaldırıp iş yapmadığımız için. Şimdi adamın silüetiyle kıyaslanıcaz sıçtık.
Mesaj tarihi:
Abi of. Nasil zorlama.

"Kacinci yildayiz?" AHAHAHAHA. Devlet Bahceli gibi.

Bir Ataturk silueti muhabbeti vardi bu ara Ardahan'da senede 1 ay kadar gun batiminda. Onu hatirlatti bana.
Mesaj tarihi:
Ya var olan silüete yok demek körlük gibi bişey. Orda o silüet cidden var, Atatürk silüeti de bariz! Ama İstanbul olayında gayet de Fatih Sultan Mehmet'i hatırlatmıyor o görüntü. O 21 olayı da saçmalık mesela adam saçmalamış orda.
Mesaj tarihi:
E Italya da cizmeye benziyor hacim. Hangi biriniz boyle hayretler icerisinde kaldiniz ? O en barizi ?

Hani olcegi gotume gore degistirdigim surece dunyada bir seylere benzeyen bir suru yer bulurum. Hayranlik uyandiracak bir durum yok.
Mesaj tarihi:
İyi de italya çizme muhabbetini bebeyken öğrendiğimiz için çocuk düzeyinde şaşırmayla sınırlı kalıyo olay :)

Bu yeni bulunmuş ve öyle abartı bi şaşırma da saçma tabii ki, ama enteresan gayet bence. "İtalya'da çizme görüntüsü yok" demek saçmalığın önde gideni yani burda da gayet silüet var. :)
Mesaj tarihi:
muahuahuhaha 007 rorschach testini de çok ilgin bulacaksınn.

hatta ve hatta yeni bulunmuş bişiler istersen duvarındaki çıkıntılara, masandaki kırıntılara falan da bakabilirsin.

otomatik bir face perception yapmaya kasıyoruz işte. ama cidden çok saçma bir durum bu.
hani saçma olmasına rağmen f.s.mehmet adı geçince "ama çok ilginç" demeye de gerek yok..

ha ilginç gelmiş de olabilir kiminize.. heeey çayımın içindeki çay taneleri homer simpson'a mı benziyor!! alo atv haber bülteni mi? ÇABUK! ÇAYIMDAN SİMPSONLAR ÇIKTI!
  • Yeni Oluştur...