vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bakmak ile baktığını görmek diyor şair. Bir güç var ama... Ben tam karar veremedim. Tartışmaya açıyorum. Buyrun. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10889/16175967/1/istanbul-da-buyuk-siluet.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ülke işsiz adamlarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bayılıyoruz böle saçmalıklarla. - FSM İstanbulu kaç yaşında fethetti, 21. Biz kaçıncı yüzyıldayız, 21. Demek ki neymiş, bu bir mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Orada koptum ben de... Adam bildiğin mhpli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yazık ya, yaptığımız keşfe bak insanlığa çok büyük yararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 zoraki bir tespit olmuş. bakıyorum ben görmeyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ''fatih tultan memetin siluyeti'' mwhaha senin ne isine ya, kabiz kabiz tespitlerde bulunuyo. git bi bitki cayi koy gel usagum, bagirsaklari rahatlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bakmakla görmek arasındaki fark arkadaşlar, adam ne kadar felsefi konuşuyor... photoshop deniyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 97% benziyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 SDKFMsdkfmsfk harika. Yalnız fotoğrafı ters tutsa ağzı açık birine benziyor, o zaman kim oluyor onuda bulsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Garbıçta bundan daha iyi topaklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bakmakla görmek arasındaki fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya bulan adamın konuşması, tarzı bazı lafları cidden burda dalga geçme olayına direk malzeme, ama gayet de orda babalar gibi enteresan bi silüet var evet ve bence bu gerçekten baya bi enteresan, acayip etkileyici! Ha kime ait olduğu muhabbeti gereksiz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ulan Fatih'in istanbulu fethettiği yaştasın diye az azar işitmemiştik yıllarca götümüzü kaldırıp iş yapmadığımız için. Şimdi adamın silüetiyle kıyaslanıcaz sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi of. Nasil zorlama. "Kacinci yildayiz?" AHAHAHAHA. Devlet Bahceli gibi. Bir Ataturk silueti muhabbeti vardi bu ara Ardahan'da senede 1 ay kadar gun batiminda. Onu hatirlatti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şimdi bunu bulduğunu yok yok gördüğünü söyleyene mi ahuahuahuahuahaua demeliyiz yoksa bunu yayınlayana mı ya da inanan, takip edenlere mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya var olan silüete yok demek körlük gibi bişey. Orda o silüet cidden var, Atatürk silüeti de bariz! Ama İstanbul olayında gayet de Fatih Sultan Mehmet'i hatırlatmıyor o görüntü. O 21 olayı da saçmalık mesela adam saçmalamış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 E Italya da cizmeye benziyor hacim. Hangi biriniz boyle hayretler icerisinde kaldiniz ? O en barizi ? Hani olcegi gotume gore degistirdigim surece dunyada bir seylere benzeyen bir suru yer bulurum. Hayranlik uyandiracak bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 İyi de italya çizme muhabbetini bebeyken öğrendiğimiz için çocuk düzeyinde şaşırmayla sınırlı kalıyo olay :) Bu yeni bulunmuş ve öyle abartı bi şaşırma da saçma tabii ki, ama enteresan gayet bence. "İtalya'da çizme görüntüsü yok" demek saçmalığın önde gideni yani burda da gayet silüet var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Biri sultanın yanaklarından bi makas alsa, bizim mahalle yok olur anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 muahuahuhaha 007 rorschach testini de çok ilgin bulacaksınn. hatta ve hatta yeni bulunmuş bişiler istersen duvarındaki çıkıntılara, masandaki kırıntılara falan da bakabilirsin. otomatik bir face perception yapmaya kasıyoruz işte. ama cidden çok saçma bir durum bu. hani saçma olmasına rağmen f.s.mehmet adı geçince "ama çok ilginç" demeye de gerek yok.. ha ilginç gelmiş de olabilir kiminize.. heeey çayımın içindeki çay taneleri homer simpson'a mı benziyor!! alo atv haber bülteni mi? ÇABUK! ÇAYIMDAN SİMPSONLAR ÇIKTI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 e mumya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sen algılayamıyorsun dreag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar