reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 valla bende microsoftun ekmegini yiyo sayilirim asp.net, C#, visual studio sql server, .net framework, mvc2, silverlight, blend vs vs.. bunlarin hepsi mukemmel programlar ve benzerlerini ezer yani. atiyorum bi asp.net i php ye silverlight i flash a blend i adobe gelistirme platformuna asla degismem. ama ie microsoftun nazarimidir nedir cok kotu yani fena halde kotu bi browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bi dakka ya, dusundum de, windows paraynan da cekilmez yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 öyle demeyin abiler, ie ergenliğimizin ilk browseridir sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aslında IE eskisi kadar kötü değil artık, ama soğuduk bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Adı çıkmış, inmiyor. Şu var birde: Hİç bilgisayar kullanmamış biri Opera koyunca önüne kullanamıyor, IE kullanabiliyor. Bizzat teyzemin üzerinde denemiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi ie'ye laf atiyorsunuzda piyasanin lideri degil mi hala? bide bu ie nefretini anlamiyorum ben, lan ayni sey ha firefox ha ie ikiside facebook aciyor flash oynatiyor iste. adam diyor mesela abi firefox cok bozdu, neyini bozdu abi, google'a mi girmio, youtube diyince cikmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ff lider artık benim bildiğim. En az kullanılan opera ama onu kullanıyorum ben de. Hepsi bir değil, operada lan özellikleri eklenti olmadan hiçbiri sağlayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi IE8 de aşırı hantal ya. Arada bi sayfa falan yapıp "acaba IE'de çalışıyo mu" diye denemek istediğinde anında hissediyosun onu. Ben Firefox'u seviyorum mesela. Chrome daha hızlı falan ama yine de FF en birinci benim için. Gerçi Safari baya hoştu gördüğüm kadarıyla ama fazla alıştım FF'ye, nasıl vazgeçirirler bilemiyorum artık afljnsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Vidar said: aslında IE eskisi kadar kötü değil artık, ama soğuduk bi kere. Cidden kotu IE ya. New Tab dediginde bile baya bi bekliyosun. Goruntu ve kullanilabilirlik acisindan da tatmin etmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ev arkadasim ie kullaniyor mesela, isim oldugunda onun pcsinde ie kullaniyorum, belki bizim makineler hizli oldugundan hic hantallik hissetmiyorum. ha belki saniyenin onda biri hizinda yavas aciyordur, e onu da fark etmiyorum ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Valla hic oyle saniyenin onda biri falan degil. Bildigin 3-4 saniye bekletiyor ki oyle hantal bir makina da kullanmiyorum. Windows'un boot suresi bile tas catlasa 20 sn. Masaustum tastamam acilana kadar 20 sn tabi. Login ekrani cok daha kisa. Bir de sayfa yuklemelerinden bahsetmiyorum. IE'yi acip bir sayfa aciyorum, sonra new tab diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ie yi bilmem de adamlar özellikle officete çok iyi. win7 de acayip derecede olmuş. ie daha beta diye yorum yapmıyorum baya bir sorun çıkarıyo bana beta arada.(eksik bookmark aktarımı vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 W7 iyi. Arch kullanırken bir yükledim nasılmış diye, hala kullanıyorum. Kaldırmaya elim gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arch'i nasil kullaniyorsun ya :d linaks kullanmak ayri bi yetenekse archi idare etmek bambaska bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Arch tüm linuxların kullanması en kolayı eğer ne yaptığını biliyorsan. Ubuntu'da kafa yolduran şeyler Arch'da bir dakikada halloluyor. Böyle konuştukça da canım geri dönmek istiyor. Belki sınavlar bitince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senko said: abi ie'ye laf atiyorsunuzda piyasanin lideri degil mi hala? her windowsla beraber geldiğindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di said: Valla hic oyle saniyenin onda biri falan degil. Bildigin 3-4 saniye bekletiyor ki oyle hantal bir makina da kullanmiyorum. Windows'un boot suresi bile tas catlasa 20 sn. Masaustum tastamam acilana kadar 20 sn tabi. Login ekrani cok daha kisa. Bir de sayfa yuklemelerinden bahsetmiyorum. IE'yi acip bir sayfa aciyorum, sonra new tab diyorum. abi sende bir problem olabilir, gittim denedim simdi cat diye aciyor, new tab fln. baktik ff ile ayni hizda aciyor siteleri de hemen hemen, hatta gucci.com'u ie daha hizli acti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ilke bi tane bing tshirtu gondersene Arkadasim ms da calisiyo diye giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di IE9'dan mi bahsediyorsun? sende bi sorun var o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 IE8de denedik biz. di hangi versiyonu kullaniyor bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bizim kütüphane bilgisayarlarının bazılarında IE5 (ve Windows 2000) var. Çıldırtıyor. Windows 2000 sağlam ama IE5... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya evde tıkladım ikisi de aynı açıldı demekle olmuyor bu işler. bunun js yükleme hızları var derleme hızları var açın bakın internetteki test sonuçlarına. css html şuan kullandığınız sitelerden çok daha interaktif siteler yapmaya izin veriyor ama hala bazılarımız ie6 ie7 kullandığından geliştiriciler cesaret edemiyor. chrome var mis gibi yükleyin kullanın niye inat ediyorsunuz ie ye anlamış değilim. ie6 kullananlara sesleniyor acidden 5/100 alıyor. chorme 100/100. en azından ie6 yı bırakında ie8 ie9 yükleyin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Loxias said: ya evde tıkladım ikisi de aynı açıldı demekle olmuyor bu işler. bunun js yükleme hızları var derleme hızları var açın bakın internetteki test sonuçlarına. css html şuan kullandığınız sitelerden çok daha interaktif siteler yapmaya izin veriyor ama hala bazılarımız ie6 ie7 kullandığından geliştiriciler cesaret edemiyor. abi son kullanici degilmiyim ben , bana ne derleme hizindan, js motorundan, tiklayinca ayni aciyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bilincli olarak ie6 kullanan kaldigini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aynı sürede açılmaları aynı cpu, ram harcadıkları anlamına gelmiyor. win95 de benim pcde daha hızlı açılyor ama ben win7 tercih ediyorum. said: bilincli olarak ie6 kullanan kaldigini zannetmiyorum. interneti "internet explorer" iconu zanneden çok insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar