dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Murat`ı garantileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 I'm geliyore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 LucifeL said: Ozaman screw ile karşılıklı bir oyna istersen :D baslayin daha maca gelmeden korkutmaya :D sora adam eksik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Yeni gelen arkadaşları bana gönderin markaj yapayım, olmadı forvete koyun tora tekmelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Burdan benim tekmelemediğim anlaşılmasın, benim de tekmelerim gayet verimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Holy said: Yeni gelen arkadaşları bana gönderin markaj yapayım, olmadı forvete koyun tora tekmelesin. lan sonra bana dengesiz diyosun (yapmadığım faullerimle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 boynumdaki fıtıktandolayı sağa sola pek dönemiyorum bu hafta yokum sizlere iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :pabi benim 2 parmak çıktı dün itibari ile 2 hafta kadar oynamak yasak o yüzden gelemiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Tora Khelben Khala Tolga Dreagloth Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy Murat Tora+1 kermit 14 olduk yine eksik saydigim fln varmi? bir de murattan haberi olan yada teli olan varmi bi ogrensin geloymu?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 LucifeL said: BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :pabi benim 2 parmak çıktı dün itibari ile 2 hafta kadar oynamak yasak o yüzden gelemiyorum ben :( Oha gecmis olsun. Bu kadar nazar degdirilir heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gecmis olsun bu arada atlamisim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Üzülerek, gelemeyeceğim, 1 haftadır hastayım, dün, bugün geçer diye bekledim ama, nırç, yerime adam bulmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yokluğum insanları hasta etti, sakatladı. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Bulamdım :( zati bir kişiye sorabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Tora Khelben Khala Tolga Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy Murat Tora+1 kermit 13 kişiyiz arkadaşına sormak isteyen varmı ? Khala 1 arkadaşını getirmek istiyordu onay gelirse onu da yazıyım buraya.. yoksa aksama dogru ben arkadaslara sorucam ama aksam 9a kdr fln online olamam heralde siz bakın sıranıza gore ilk 3 kişi buraya post atan oto eklemiş gibi gorun kendinizi :) onay beklemeyin benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 iyi iyi çekirdek kadro bozulmamış gibi duruyor ben satış çoğalır diyodum da az adam satmış=) gelince hepsini tekrar toplarım ben zaten gelince yargılarım hepinizi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 belki haftaya ben de oynarım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 haftaya yazmayın beni gelemem büyük ihtimalle=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Benim bi arkadaş daha geliyor. Görkem çarşamba maçlarından(kaleci olan ama oyunda olcak yarın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 tora buraya gelicen sen, içime doğdu=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :pabi benim 2 parmak çıktı dün itibari ile 2 hafta kadar oynamak yasak o yüzden gelemiyorum ben :( Oha gecmis olsun. Bu kadar nazar degdirilir heralde :(Yok nazar değil şirket maçında penlatı çıkardım dönen topuda tokatladım karşı takımdaki adam elime bilerek bastı bende saldırınca o arada birine vurdum ama kime bilmiyorum elimde bi sıcaklık hissettim bi baktım parmaklarım çıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 durum nedir beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahah bi gidicez kimse yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Son durumda 14 kişiyiz, tolga ben bu arada,forumdan gelmek isteyen varsa ayarlayalım,yoksa ben 2 tane adam getircem,bazılarınız tanıyor zaten benim getirceklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar