applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 LucifeL said: Ozaman screw ile karşılıklı bir oyna istersen :D baslayin daha maca gelmeden korkutmaya :D sora adam eksik :P
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Yeni gelen arkadaşları bana gönderin markaj yapayım, olmadı forvete koyun tora tekmelesin.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Burdan benim tekmelemediğim anlaşılmasın, benim de tekmelerim gayet verimli
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :p
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Holy said: Yeni gelen arkadaşları bana gönderin markaj yapayım, olmadı forvete koyun tora tekmelesin. lan sonra bana dengesiz diyosun (yapmadığım faullerimle)
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 boynumdaki fıtıktandolayı sağa sola pek dönemiyorum bu hafta yokum sizlere iyi eğlenceler
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :pabi benim 2 parmak çıktı dün itibari ile 2 hafta kadar oynamak yasak o yüzden gelemiyorum ben :(
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Tora Khelben Khala Tolga Dreagloth Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy Murat Tora+1 kermit 14 olduk yine eksik saydigim fln varmi? bir de murattan haberi olan yada teli olan varmi bi ogrensin geloymu?.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 LucifeL said: BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :pabi benim 2 parmak çıktı dün itibari ile 2 hafta kadar oynamak yasak o yüzden gelemiyorum ben :( Oha gecmis olsun. Bu kadar nazar degdirilir heralde :(
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gecmis olsun bu arada atlamisim onu :)
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Üzülerek, gelemeyeceğim, 1 haftadır hastayım, dün, bugün geçer diye bekledim ama, nırç, yerime adam bulmaya çalışıcam.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yokluğum insanları hasta etti, sakatladı. vay be
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Bulamdım :( zati bir kişiye sorabiliyorum :)
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Tora Khelben Khala Tolga Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy Murat Tora+1 kermit 13 kişiyiz arkadaşına sormak isteyen varmı ? Khala 1 arkadaşını getirmek istiyordu onay gelirse onu da yazıyım buraya.. yoksa aksama dogru ben arkadaslara sorucam ama aksam 9a kdr fln online olamam heralde siz bakın sıranıza gore ilk 3 kişi buraya post atan oto eklemiş gibi gorun kendinizi :) onay beklemeyin benden...
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 iyi iyi çekirdek kadro bozulmamış gibi duruyor ben satış çoğalır diyodum da az adam satmış=) gelince hepsini tekrar toplarım ben zaten gelince yargılarım hepinizi=p
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 haftaya yazmayın beni gelemem büyük ihtimalle=p
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Benim bi arkadaş daha geliyor. Görkem çarşamba maçlarından(kaleci olan ama oyunda olcak yarın)
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 tora buraya gelicen sen, içime doğdu=p
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: BiTcH_oFBaT said: LucifeL said: I'm geliyore :) nice kalecisiz kalmicaklar :) hoş kalecisiz kalmazlarda öncü ve yiit pek kaleyi sevmiyorlar artık :pabi benim 2 parmak çıktı dün itibari ile 2 hafta kadar oynamak yasak o yüzden gelemiyorum ben :( Oha gecmis olsun. Bu kadar nazar degdirilir heralde :(Yok nazar değil şirket maçında penlatı çıkardım dönen topuda tokatladım karşı takımdaki adam elime bilerek bastı bende saldırınca o arada birine vurdum ama kime bilmiyorum elimde bi sıcaklık hissettim bi baktım parmaklarım çıkmış :D
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Son durumda 14 kişiyiz, tolga ben bu arada,forumdan gelmek isteyen varsa ayarlayalım,yoksa ben 2 tane adam getircem,bazılarınız tanıyor zaten benim getirceklerimi.
Öne çıkan mesajlar