dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Patlıcanım ve salatalığım vardı diyorum, yemek isterdim diyosun şükrü, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben de gelicem hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 pardon hepinizle beraber demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben bu hafta korkarım yokum. serhat golümü saymadı küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Tora Khelben Khala Holy Dreagloth Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy tnkt Sertaç Murat bu hafta gelen arkadas yine gelir heralde bi terslik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ben bu hafta gelemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sosyoloji vizem olmasa belki seyretmeye gelirdim. Tabi o saate belki çalışmayı bırakmış da olabilirim. Gelirsem saha içerisinde düz koşu da yaparım biraz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Geliyorum bende, tora kadrolara el atıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Gelemiyorum muhtemelen bu hafta, yoğunluk var benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Tora Khelben Khala Tolga Dreagloth Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy tnkt Murat Tora+1 Bİ kaç adam daha eklensin sonra kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kermit de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 11 hafta daha yokum maçlarda sonra geliyom lan=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dreagloth said: Yok be ikisi de kolay, 3-5 maçtan sonra yorulmuyorsun zaten. o zaman bir sonraki organizasyonda bende gelmeye calısırm yeni oyunculara acıksaniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 e gel işte şimdikine yer varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 antremansizm :p ya saka bir yana yogunum bu hafta.. bide ayakkabılarm burda diil bayram dönusu getrcem onlari ç.kaleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abi gelmek istiyorum ama iş durumu el vermiyor belki yarın bir değişiklik olursa yerde kalırsa gelir geçerim gene kaleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bak kaleciler yok bu hafta, daha çok ihtiyaç var sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu arada sag kanatta her yerde oynarim :p tek rakibim sabri D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 O kadar iddialı konuşursan alırız havanı yalnız, diğer türlü ilk maçtan iyi davranılma şansın doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hahah :D top mu top ne ki ? ben bilmem oynamam bakıcam iste sansimi denicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dreagloth said: Bak kaleciler yok bu hafta, daha çok ihtiyaç var sana.Yarın belli olur büyük ihtimal yazarım duruma göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 applev0dka said: hahah :D top mu top ne ki ? ben bilmem oynamam bakıcam iste sansimi denicem :p şu arkada kalmasin :) sonra kol bacak sahada bırakmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ozaman screw ile karşılıklı bir oyna istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yok holy ile oynaması lazım, adamın ne freni var, ne utanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Tora Khelben Khala Tolga Dreagloth Esh SPidee Pha Larry Screwy Holy tnkt Murat Tora+1 kermit 1 kişi kaldı onu da bulalım kadroları kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar