Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 olur da kırdığım, küstürdüğüm, üzdüğüm biri varsa ondan özür diliyorum. ayrıca yıllar önce aldığı ve yolladığı çizgi roman paketi için blackrose'a ve kıbrıs'a bana cd yollamış kişilere teşekkür etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 zamanında doom 3 hakkında ileri geri konuşarak beni çok üzmüştün. ancak özürünü kabul ettim şuan. teşekkürler bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 o konuda bende çok kırgınım sana bone :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi kaç aylık ömrün var ki duygusal mısın nesin, sadece saatleri geri aldık 1 saat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Black-ice said: zamanında doom 3 hakkında ileri geri konuşarak beni çok üzmüştün. ancak özürünü kabul ettim şuan. teşekkürler bonec :( doom 3 kötü oyun ama orası öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 SeaGle said: abi kaç aylık ömrün var ki duygusal mısın nesin, sadece saatleri geri aldık 1 saat yani. Cok guldum buna =) Hayirdir bu arada konu neden ? Boyle veda mektubu misali olmus, bir salaklik yapmican insallah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 beni trolledin cok kirginim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 aga hayırdır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Silahla falan intihar edeceksen kafaları yan yana koyalım mermi boşa gitmesin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi yeter artık O_o yapma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tamam o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Suark said: aga hayırdır ya? unutkan bir insanım, bazen insanları karıştırıp saçma sapan sözler söyleyebiliyorum. örneğin X kişisi bir mesaj atıyor bana, alakasız bir cevap veriyorum. yıllar sonra görünce farkediyorum, "ulan o buydu, ne demişsin sen ayıp etmişsin" diyorum içimde kalıyor, içimden geldi topluca özür dileyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu bir toplu özürmüdür. imana mi geldin ? kul hakki felan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 haa iyi yapmışsın o zaman, güzel oluyor böyle şeyler evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bone said: Suark said: aga hayırdır ya? unutkan bir insanım, bazen insanları karıştırıp saçma sapan sözler söyleyebiliyorum. örneğin X kişisi bir mesaj atıyor bana, alakasız bir cevap veriyorum. yıllar sonra görünce farkediyorum, "ulan o buydu, ne demişsin sen ayıp etmişsin" diyorum içimde kalıyor, içimden geldi topluca özür dileyeyim dedim. Mermi diyorum boşa gitmesin.. Beni de al plx :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ne ala ismis lan. Madem farkediyorsun o kisiye atsana bi ozel mesaj. Milleti toplayip "ya kirmisimdir elbet birilerini, kusura bakmayin. Dagilabilirsiniz" der gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bone said: Black-ice said: zamanında doom 3 hakkında ileri geri konuşarak beni çok üzmüştün. ancak özürünü kabul ettim şuan. teşekkürler bonec :( doom 3 kötü oyun ama orası öyle adam üzmeye devam ediyor senden nefret ediyorum! *ağlayarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 @bone yalan dünyaya elveda diceksen lap top,etc. ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 OYUNLARBENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 di said: Ne ala ismis lan. Madem farkediyorsun o kisiye atsana bi ozel mesaj. Milleti toplayip "ya kirmisimdir elbet birilerini, kusura bakmayin. Dagilabilirsiniz" der gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 valla sana olan nefretim hiç bitmez heralde hatta ankarada bi buluşmaya gelip seni dövme planalrı da yapıodum genel olarak uyuz bi adamsın inşallah forumu bırakıosundur bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahahahha adam nefret kusup kaçtı sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahahaha holyraider [hr] http://www.icecaves.net/graphics/userbars/youtube.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hayırlısıyla helva yiyoruz galiba? hiç üzülmiycem. Holyraider +1 yoğun istek üzerine ölmesin. zaten kimse ölmesin lan o kadarda değil Don't come gasoline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar