Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goztepe yakininda arac kullanimi icin bos alan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Hatunum ehliyeti olan ama arac kullanamayan klasik bi hatun. =P

Boyle alistirma yapabilecegi bos alan ariyoruz yakinlarimizda. Var midir tavsiyeniz ?
Mesaj tarihi:
maltepede pazar alanının oralarda sanırım bi yer var. (yeni pazar ama sanırım. ben hiç pazar varken gormedim orayı öle diyolar). orada acemiler ogrenmeye geliyor. geniş bir alan. asfalt var. hafif yokuş olan bi toprak uzantı var hani yokuşta kaldırma ögrenmek için filan. onu bir araştır istersen. bilir çevredekiler. ben tarif etmek isterdim ama şuan bende bilmiyorum. dayım götürmüştü beni.
Mesaj tarihi:
Rock said:

Altınızda araba varsa ve sen de araba kullanmasını biliyorsan niye Göztepe? >:D<

Goztepe yakininda olmadiktan sonra bos alanin haddi hesabi yok. Yarim saat arac kullanimi icin 2 saatlik yol cekmeye ne ruhum dayanmaz.
Mesaj tarihi:
maltepede baya geniş bi otopark gibi birşey var.sahil tarafında migrosu geçtikten sonra ilerde sağda.

göztepe civarı en klasik yer özgürlük parkının yanıdır herhalde
Mesaj tarihi:
şey var üst göztepede anakent kolejinin ordan yukarı çıkınca böyle eşşek kadar boş bi arazi
tam tarif edemedim şimdi arada görüyodum insanlar araba kullanıyodu orda boş boş

40.987902, 29.072354

google maps de bunu aratırsan bulursun
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

LAN EVİM ORDA BENİM! KARIMIZ KIZIMIZ GEZİYO HAYIR!
bütün sürücü kursları gerçi orda antreman yaptırıyo baslarda
havuzun ordaki arsa filan da var

Kariyi kizi hepsini ezicez evet. Salak. =)

Koordinatlarini verdigin yer kapatildi aylar once. Giris yok artik oraya.
Mesaj tarihi:
gelmeyin kardesim buraya

bizim evin onu burasi, sizin yuzunuzden sinir oluyoruz, yassah burada araba ogrenmek hele pazar falan ana baba gunu uzak durun

Estel_Anorien said:

kalamış marinanın önündeki yol da efektif araba kullanmak için. fenerbahçe tesisleri marina arası gidgel yaparsınız. yol da geniş genelde sakin de oluyor. sabah saatleri daha da bi iyi.
Mesaj tarihi:
Lol. Su sacma sapan bagirttiginiz arabalar konusunda bambaska konusuyodun halbuse.

Kendi evinin onu olmayinca olay degisiyor demekki. =)
Mesaj tarihi:
ya orası nasıl araba calısıcak yer.millet gazlıyor ara sokaklardan fırlıyanlar oluyor bilinçsiz

araba motorunu dinlemek araba tutkunlarının keyfidir.tabi öyle pejoya filtre takmak bagırttırmak falan değil:)
Mesaj tarihi:
Red said:

ya orası nasıl araba calısıcak yer.millet gazlıyor ara sokaklardan fırlıyanlar oluyor bilinçsiz

araba motorunu dinlemek araba tutkunlarının keyfidir.tabi öyle pejoya filtre takmak bagırttırmak falan değil:)

Yok yok bambaskaydi o olay. Arabaniz bagirmasin degil, sohbet etmek icin oturdugumuz yerde 10 metre onunde trafik tikaliyken bagirtip zevkimizin icine sicma olayiydi. Yoksa biz de seviyoruz o arabalarin seslerini.
  • Yeni Oluştur...