di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Selam, Hatunum ehliyeti olan ama arac kullanamayan klasik bi hatun. =P Boyle alistirma yapabilecegi bos alan ariyoruz yakinlarimizda. Var midir tavsiyeniz ?
Rock Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Altınızda araba varsa ve sen de araba kullanmasını biliyorsan niye Göztepe? >:D<
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 boş bulursan salı pazarı.. olmadı malteoe civarında boş bi yer var ama nedir inan bilmiyorum
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 maltepede pazar alanının oralarda sanırım bi yer var. (yeni pazar ama sanırım. ben hiç pazar varken gormedim orayı öle diyolar). orada acemiler ogrenmeye geliyor. geniş bir alan. asfalt var. hafif yokuş olan bi toprak uzantı var hani yokuşta kaldırma ögrenmek için filan. onu bir araştır istersen. bilir çevredekiler. ben tarif etmek isterdim ama şuan bende bilmiyorum. dayım götürmüştü beni.
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Rock said: Altınızda araba varsa ve sen de araba kullanmasını biliyorsan niye Göztepe? >:D< Goztepe yakininda olmadiktan sonra bos alanin haddi hesabi yok. Yarim saat arac kullanimi icin 2 saatlik yol cekmeye ne ruhum dayanmaz.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben göztepedeyim ben de araba kullanmayı öğrenirkene özgürlük parkının orda tur atiodum orası sakin oluo yol da geniş
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 maltepede baya geniş bi otopark gibi birşey var.sahil tarafında migrosu geçtikten sonra ilerde sağda. göztepe civarı en klasik yer özgürlük parkının yanıdır herhalde
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şey var üst göztepede anakent kolejinin ordan yukarı çıkınca böyle eşşek kadar boş bi arazi tam tarif edemedim şimdi arada görüyodum insanlar araba kullanıyodu orda boş boş 40.987902, 29.072354 google maps de bunu aratırsan bulursun
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kalamış marinanın önündeki yol da efektif araba kullanmak için. fenerbahçe tesisleri marina arası gidgel yaparsınız. yol da geniş genelde sakin de oluyor. sabah saatleri daha da bi iyi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 LAN EVİM ORDA BENİM! KARIMIZ KIZIMIZ GEZİYO HAYIR! bütün sürücü kursları gerçi orda antreman yaptırıyo baslarda havuzun ordaki arsa filan da var
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mulgear6 said: LAN EVİM ORDA BENİM! KARIMIZ KIZIMIZ GEZİYO HAYIR! bütün sürücü kursları gerçi orda antreman yaptırıyo baslarda havuzun ordaki arsa filan da var Kariyi kizi hepsini ezicez evet. Salak. =) Koordinatlarini verdigin yer kapatildi aylar once. Giris yok artik oraya.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahuhuhuah 7 kişi 7arabaya binip, mulgeara girmek... pardon ezmek..
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gelmeyin kardesim buraya bizim evin onu burasi, sizin yuzunuzden sinir oluyoruz, yassah burada araba ogrenmek hele pazar falan ana baba gunu uzak durun Estel_Anorien said: kalamış marinanın önündeki yol da efektif araba kullanmak için. fenerbahçe tesisleri marina arası gidgel yaparsınız. yol da geniş genelde sakin de oluyor. sabah saatleri daha da bi iyi.
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Lol. Su sacma sapan bagirttiginiz arabalar konusunda bambaska konusuyodun halbuse. Kendi evinin onu olmayinca olay degisiyor demekki. =)
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya orası nasıl araba calısıcak yer.millet gazlıyor ara sokaklardan fırlıyanlar oluyor bilinçsiz araba motorunu dinlemek araba tutkunlarının keyfidir.tabi öyle pejoya filtre takmak bagırttırmak falan değil:)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 boslukta calismaya gerek yok ver trafiğe arabanın ucunu yürür gider ordan
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: ya orası nasıl araba calısıcak yer.millet gazlıyor ara sokaklardan fırlıyanlar oluyor bilinçsiz araba motorunu dinlemek araba tutkunlarının keyfidir.tabi öyle pejoya filtre takmak bagırttırmak falan değil:) Yok yok bambaskaydi o olay. Arabaniz bagirmasin degil, sohbet etmek icin oturdugumuz yerde 10 metre onunde trafik tikaliyken bagirtip zevkimizin icine sicma olayiydi. Yoksa biz de seviyoruz o arabalarin seslerini.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Gündüz vakti sahil yoluna inilebilir. Bana öyle yaptılardı en azından.
Öne çıkan mesajlar