Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara metro olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu Eskişehir yoluna yaptıkları metro bitti mi artık Beytepe ye Yolun çoğunu metroda gidebilcekmiyim bir sene boyunca günde 2 saat otobüste geçirmek adamı dellendiriyorda[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
oha ankarada yokmu zaten metro
bende artık ankaralı sayılırım geliyom yakında artık pati buluşmalarında yeni bi yüz :P[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
İ. Melih Gökçeğin işine karışılır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
O kırmızılılar adamı kafayı yedirtiyor birde anlamadığım bir şey var Bizim güzergah Hacettepe Merkez Kampüs --> Sıhhiye --> Tandoğan --> Anıttepe --> Milli Kütüphane --> Balgat Yurdu --> Odtü --> Bilkent --> Beytepe ama bazı otobüsler direk Hacettepe Merkez Kampüs --> Aşti --> Balgat Yurdu --> Odtü --> Bilkent --> Beytepe yapıyor ya bunları detect etmenin yolu var mı yoksa balına falan mı bindim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 20 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki:
Off yine Dandini otobüslere kaldık

Mükemmel özetlemişin tebrix.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook

Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 20 Ağustos 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
nisan 2004 bitiş tarihi yaziyodu o tabelalarda (:

hatırlatırım, HL2 de şubat 2004'te çıkcaktı, hala bekliyoruz..
melih gökçeğin de valve'dan az kalır yanı yok..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Binalarımız yan yana şunu söyleyeyim en kral yerdeyiz kampüste hatta konuyu biraz açam batında City 3 katlıdır ( 1. kat fast food 2. kat resturant 3. kat eğlence ) doğunda (Yıldız Amfi içinde dandini bir kafe var ne halt yemeye yapmışlar belli değil ) Kuzey batında Beycafe ( Genelde dolu olur içinde bol bol çiftleşen arkadaş görürsün iyidir ama yine de ) Kuzeyde ( Ziraat Bankası + Yemekhane Yemek 1.500.000 genelde idare eder ama bazen felaket oluyor ) Kuzeydoğu ( Kütüphane Dıştan bir şeye benziyor ama içinde çok aşmış kaynak yok)

Bu arada üst katınız Nükleer Enerji ni var sadece 1 kat yer kaplıyorlar

[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 20 Ağustos 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...