ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sabah bişiler hazırlamış hoşuma gitti illa ki başka yerde de vardır buna benzer bişiler http://www.sabah.com.tr/fotohaber/kultur_sanat/en_cok_izlenen_konserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 woodstockta daha fazla kişi vardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 O değilde Rolling Stones'un 1.5 milyon topladığı Brezilya ne ya. Bunu ilk duyduğumda zaten şok olmuştum. Pink Floyd yada Led Zeppelin konserinde 10 milyon civarı adam gelmezse ayıp olur sayın Rio'lular ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 En çok izlenen değil ama bu da bi rekor. x-japan'in tokyo dome'daki konserinin 100.000 bileti tek günde sataılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Rod Stewart (Copacabana Plajı)- 3.5 milyon seyirci yuh Brezilya'nın Copacabana Plajı'nda 1994'ü 1995'e bağlayan gecede düzenlenen konserde 4381 kadın doğum yaptı ve sokaklarda 3000 tondan fazla çöp birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Doğumu çöpü falan geçtim, 3.5m insan ya.. eceliyle ölen bile vardır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 kaç ülkeden fazla nüfus yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abiiiiiiii 3.5 milyon insannnn yuhh diyorum vallahi helal olsun düşünemedim bi anda 3.5 milyon insanın karşısında şarkı söylemenin verdiği hazzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sahne onundeki adamin ordan ayrilmasi 3gun surmustur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 MOSH PIT OF DEATH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Flassh said: woodstockta daha fazla kişi vardı diye hatırlıyorum bence de en az 500bin vardır. belgeseli vardı hatta diyordu sanki orda. woodstock 69 da, 2 doğum, 3 ölüm vardı. edit:ordaydım ondan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar