Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 futbolcuların reykarda oynamadıgı baya belli oluyor lan bari belli etmeyin it gibi kosuyorlar hyr şimdi yeni td gazıyla iyi oynuyoruz 2 hafta sora tokat yemeye başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Kapandı site patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 antalyada sarı yemiyen kalmıcak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 FB maçı öncesi kaç kişi dalga geçmişti benimle. Pino hem iyi futbolcu - hem de iyi forvet dedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Red said: futbolcuların reykarda oynamadıgı baya belli oluyor lan bari belli etmeyin it gibi kosuyorlar hyr şimdi yeni td gazıyla iyi oynuyoruz 2 hafta sora tokat yemeye başlarız Kötü mücadele edersin ama kötü koşmazsın Güntekin biz de top oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Valla güzel oynuyorlar, ama en çok kenarda Hagi, tercüman ve Tugay üçlüsünün sarılarak gol kutlamaları hoşuma gitti. Hagi başarıya aç, Tugay zaten buranın çocuğu ve ilk ciddi işi sayılabilir, futbolcuların istediği oldu onlar da mutlu, sistem kesinlikle daha düzgün ve çalışıyor. Savunmamız aynı mallıklara devam etmeyi keserse sakatların da dönüşüyle süper olacağız gibi ama kısmet :D Nazar değmesin Ufuk çok iyi bugün. Ayrıca hazır 2-0 olmuş, batdal'ı forvete alıp sağ kanada pino'yu çekseydi şu Ali Turan yetersizine güzel formamızı giydireceğine keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ali turan iyi cocuk ya mucadele ediyor.ama onun oynadıgı zaman bütün takım çok kötüydü o da hata yapınca ona patladı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben onun kadar yetersiz sağ bek görmemiştim uzun zamandır. Mustafa Sarp da birkaç hafta öncesine kadar mücadele ediyordu yani :D Ayrıca Hagi reis, Misimovic yerinde oynasın. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ali Turan sağ bek değil sorun o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 E tamam oynatılmasın o zaman yani, 2-0'ı korusak yine yeter, koysun Pino'yu kanada :( korkuyorum Ali Turan yüzünden gol yiyebiliriz.. Zaten hala dönentüm topları rakipte bırakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mustafa sarpı izliyosunuz dimi 1-0 olduktan sonra bir anda triplere girdi koşmaya falan başladı.hani takım yeniyor ya risk alabilir artık adam yok yani.ne hucumda ne defansta.hep rakiplerin arkasında topun arkasında toptan uzakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Çok başarısız, dediğin gibi kameraya çekmek lazım sırf onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Hep diyorum abi,bir 5 dakika o adama kitlenin diye...Çok garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi mustafa sarp duruyor cana cıktı yine ben anlamıyorum adnan polatın cocugu falan mı bu adam takımın belli bi dakkadan sonra durma sebebi mustafa sarptır.cunku 10 kişi oynuyoruz.lavugun biri orda gölge gibi takılıyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 3. gol gelmezse bu maç herturlu 2-2 olucak e kırmızı kart lan bu keita deil mustafa sarp emek hırsızıdır.adam futbol sahtekarı dolandırıcısı.bide para alıyor enteresan.gerçek olamaz yani.adama kitlendim maç umrumda değil. adam kendine bi felsefe benimsemiş.onu uyguluyor her maç.ve oynamaya devam ediyor bu aradam misimovic mükemmele yakın oynuyor hatasız adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Antalya dünyaları kaçırdı son 3 dakikada. Uğur İnceman salak bi adam resmen, gelişine yapıştırmalık top attılar mis gibi, kontrol etmeye falan çalıştı sonra da boktan bir vuruş yaptı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 o degilde bu barisa neden kirmizi gostermiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 barışa gelene kadar antalyadan en az 2 adam var kırmızı kartlık misimovic mukemmel oynadı adama hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Barış ne kadar gereksiz ya,futbolu katlediyor bazen...Dijeuha'da tam bir insan azmanı yahu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Son dakikalar yüreğim ağzıma geldi resmen.2.yarı daha kötüydük neyse kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Misimoviç şahane oynadı bence, hele ortaya çekildikten sonraki kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Oh be! Hücum harikaydı kesinlikle. Misimovic baya iyi oynadı sonunda, Emre Çolak da girdikten sonra iyi işler yaptı keza Pino da iyiydi. Sabri iyi destek verdi hücuma onu da takdir etmek lazım. Savunma yine rezalet, hani o klasik aptal ofsayt taktiğini yapmasak şu maç çok daha rahat geçecekti, yada hücumda biraz daha şanslı olsak ama işte gereksiz yere zora girdi maç. Yine de mücadele ve hücum etkinliği açısından çok umut verdi maç. Mutluyum. Ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben mustafa sarpa takıldım yalnız tek olumlu hareketi 90 + 2 de top kaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 son dakikalarda saçmalasak da fena değildi takım. pino kendini buldu, bu hafta daha da iyidi. misi de toparladı. elano, arda ve baros girdi mi bu kadroya çok daha iyi oluruz. 3 puan çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 antalyayı, sami yen'de yenmek büyük başarı. hem rakip ile aradaki puan farkı 1 e indirildi, hem 10. sıradaki kardeş takım besiktasın 3 puan önüne gecildi. bu hafta ilk 10 saglama alındı. ama kendi sahasında %49 topla oynama düşündürücü. bunda antalyaspor gibi güclü bir rakiple oynamanın da etkisi var tabi.sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar