Pipet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tık tık adam titretmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 açılmıstı galiba da adamda bi viktor vooten tripleri böyle kasıla kasıla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 adam klavyeyi darbuka sanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mulgear6 said: açılmıstı galiba da adamda bi viktor vooten tripleri böyle kasıla kasıla lol aratmadım ama açıldıysa da bu parça benden sana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oha bu nası bi klavye çalıştır ya ama hala neden kafaları oynayıp kendinden geçermişcesine hareketler yaptıklarını anlayamadım hala hani müziği yaşayarak çalıyo da diyemiyorum garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yazık etmiş kendine piyano falan çalsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 serce parmak yok ama aehuaha, emege saygi aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mekanım olsa adama hemen teklif götürmüştüm "gel benim mekanda çal, adam boyu posterini asalım grişe, adın tabelada en üstte yazsın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Video hızlandırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi bence çok yetenekli adam , ciddiyim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ciddi yetenekli aslinda evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 DeaN said: Video hızlandırılmış Video hızlandırılmış olsa vokalin sesi ister istemez incelirdi. Yada hızlandırılmış videoda sesi bu ise adamın gerçekteki sesi boru gibi olması lazım. Ha birde vokali ayrı kaydedip normal video'ya entegre etmiş olabilirlerki o potansiyelide görmüyorum bu arkadaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kayit öyle bi kayit degil, baya kamera kaydi iste, hizlandirilmis falan degil ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 richter duygulanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o alttan verilen ritm ve ton sanirim en buyuk muzikal kabusum, o alete onlari ekleyenin elleri burulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi tuşlardan tak tuk sesler geliyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Peki bu nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 başlar başlamaz kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adam başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PdehNUAYx_I Abi 4. dakikadan sonra kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 pitch bender i çok temiz kullanmış yanlız 4. dakikadan sonra olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi o değilde bu adamlar düğün müzüiği yerine, daha doğru yolda enerji ve zaman harcasalar dünya starı filan çıkabilirdi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fantazi sevmeyenler ayrirlsin abi konudan, kalanlarla yenikapi tarabya yaparim. mechul piyanist metin dugun $arkicisi abi, asil adam imba. tek ki$ilik ordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 suBzer0 said: abi bence çok yetenekli adam , ciddiyim valla katiliyorum, ciddi yetenekli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar