Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skyline

Seele

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Film ara ara gaz vermeye çalışan bayağı bayık bi film. Her şeyden önce ortada adam gibi bir senaryo yok. Tamam uzaylı geldi istila etti, e ama sonra yaşananlar hep kopuk kopuk, bayık. Hem senaryo ilerleyişi hem de karakterlerin yaptıkları bayağı tutarsız, manasız şeyler, mantıklı insanın uzaylı saldırsa ne yapmayız diye düşünse bulacağı her şeyi yapıyolar. Ordu da keza öyle. Yer yer klişeler var, bazı yerlerde de birkaç "enteresan olay" koymaya çalışmışlar, ama niye öyle oldu neden o gerçekleşti hiçbir açıklama olmayınca tamamen kopuk kalmış hikayeden.

Filmin sonunda ya "sonunu açık bırakıcaz" diye düşünüp feci şekilde sıçmışlar (ama öyle böyle değil bayağı feci) ya da devam filmi gelecek, ama devam filmlik bir kısmı da kalmadı olayın. Bitince "ee bu muydu yani" diye homurdanıyor insan.

Özel efektler iyi, hatta bayağı bayağı iyi. Tanıdık dizi oyuncuları (House'dan 13, Dexter'dan Batista, Scrubs'tan Turk) oynuyor zaten. Çıtır çerezlik olarak izlenebilir. Ama film olarak baktığınızda 15 sene öncesinin Indipendence Day'inin bile 10 kat kötüsü.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya'yı kurtaran adam falan çok daha iyi film kalır yanında şu grafiklere falan rağmen adamlar resmen rezalet bir film yapmışlar. Bir sahnesi tarkanın ahtapot u eliyle dövme sahnesinden falan çalınmış herhalde adam uzaylı ahtapot tarzı şeyi eliyle dövdü falan gidip paranızı çöpe atın daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

rewendor:

eet o f117 sahnesi iyiydi müzik fln da, o f117 diil, insansız predatorlerin başka bi versyonu, gerçek f117 daha büyük ve öyle manevralar imkanı yok yapamaz

Zaten F-117 onu yapamaz diye abartılıydı diyodum, hatta herangi başka bi uçak da yapamaz heralde, pilot "ciiiii" diye ölür g-force'dan. predatorun başka bi tipiyse çok daha mantıklı tabii. öyle bi model bilmiyodum tipi 117'ye benzettiğimden öyle varsaydım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sovereign said:

rewendor:

eet o f117 sahnesi iyiydi müzik fln da, o f117 diil, insansız predatorlerin başka bi versyonu, gerçek f117 daha büyük ve öyle manevralar imkanı yok yapamaz

Zaten F-117 onu yapamaz diye abartılıydı diyodum, hatta herangi başka bi uçak da yapamaz heralde, pilot "ciiiii" diye ölür g-force'dan. predatorun başka bi tipiyse çok daha mantıklı tabii. öyle bi model bilmiyodum tipi 117'ye benzettiğimden öyle varsaydım ben.

Zaten manevraları yapmasını geçtim nükleer bombanın füze şeklinde ağır bombardıman uçağından atılması da efsaneydi.normalde geçtiği bölgenin üzerine bomba yağdırması gerekir o uçağın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...