Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 said: Dünyanın en iğrenç koleksiyonu İngiltere’de bir “koleksiyon meraklısı” tam 26 yıl boyunca göbek deliğinde toplanan pamuk parçalarını biriktirerek Guinness rekorlar kitabına girdi. Daily Mail’in haberine göre, Graham Barker adlı 45 yaşındaki kütüphane görevlisi başkalarına göstermekte zorlanacağı bir “koleksiyon”a merak saldı. İşte O Güzel Koleksiyon Barker, 26 yıl boyunca göbek deliğinde biriken pamuk parçalarını kavanozlar içinde biriktirerek tam 22.1 gram “pamuk” elde etti. Tuhaf koleksiyoncu, bu miktarla rekorlar kitabına girmeyi başardı. Barker’ın “koleksiyonunda” her renkten pamuk bulunuyor. Pamukların rengi Barker’ın kullandığı havlu veya atletin rengine göre değişiyor. Koleksiyonuyla gurur duyduğunu söyleyen Graham Barker, “Bütün işlem sadece birkaç saniye alıyor. Zaten zaman içinde otomatiğe bağlanmış gibi oluyorsun ve elin göbek deliğine kendiliğinden gidiyor. Dolayısıyla bu koleksiyona fazla zaman ayırmam gerekmedi” dedi. Barker, koleksiyon fikrinin ilk kez 26 yıl önce bir akşam sıkıldığı sırada göbek deliğindeki pamukları çıkarırken aklına geldiğini belirterek, “Bir anda, bir insanın bunlardan ne kadar toplayabileceği aklıma takıldı. Bunun yanıtını bulmanın tek yolunun toplayıp görmek olduğuna karar verdim ve boş bir kavanoz bulup işe başladım” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahahhahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi çok kötü kokar o ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://files.sharenator.com/wtf_is_this_shit2_73_Million_Sharks_Killed_Every_Year-s468x349-71815-535.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 rekorlar kitabına girmiş adam uasdha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 HELAL T34M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kazak yapar birikenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bence adam hileci. Topak topak tüy yapmış doldurmuş kavanoza gines rekorlar kitabına girip de parayı koparmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 adamın bakışlarında bile ne bok yedim ben ifadesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gines rekorlar kitabona girince para mı veriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 veriyolar benim bildiğim. Hatta az bi para da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 We never pay record breakers for their achievements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 siz kimsiniz ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.guinnessworldrecords.com/images/gwr-logo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o zaman yanlış biliyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 breaker ayrı bişey ilk yapan ayrı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 şerrefsizim aklıma gelmişti. asıl sümük biriktiren var mı onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tırnaklarımı biriktirmeye başlasam mı acaba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 -Deno- said: adamın bakışlarında bile ne bok yedim ben ifadesi var oha harbiden ashashashashdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ulan herkes nefret eder,bu herif üşenmemiş saklamış kavanozlamış mal mal uğraşmış,helal olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 said: Dünyanın en iğrenç koleksiyonu said: İşte O Güzel Koleksiyon http://i229.photobucket.com/albums/ee119/ayrekez/eek3cat-8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yıllarca haftada 1 kere mi banyoya girmiş bu pis herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gif güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu topağı her gördüğümde göbek deliğimi temizliyorum. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar