Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight Rises (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

seraphiel said:

bi de bi şey sorucam bane ile ilgili.

bu bane'in asıl amacı neydi? sinemada tam çözemedim dikkat edemediğim için. "zenginler ölecek halk kazanacak" diye çıktı böyle parkalı devrimci ayağına. sonra batman'a yamuk yapan o kadın çıktı, "bomba zaten patlayacak ki" dendi. yani neyi savunuyodu tam anlayamadım.

cok tırt filimdi zaten görsel olarak iyi sadece,izledimi bile unutmuşum burda görünce aklıma geldi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Sources have informed Nuke the Fridge that not only is a Director’s Cut being developed by Warner Bros. for The Dark Knight Rises, but it’s going to include Bane’s origin plus a bit more screentime for Ra’s Al Ghul (Liam Neeson) which were omitted from the current theatrical cut of the movie….According to our reliable spies…The new Director’s Cut is said to make the film about thirty minutes longer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
LathspeLL said:

said:
Sources have informed Nuke the Fridge that not only is a Director’s Cut being developed by Warner Bros. for The Dark Knight Rises, but it’s going to include Bane’s origin plus a bit more screentime for Ra’s Al Ghul (Liam Neeson) which were omitted from the current theatrical cut of the movie….According to our reliable spies…The new Director’s Cut is said to make the film about thirty minutes longer.

Yalanladıydı bunu sanırım Chris Nolan
Sosyal ağlarda paylaş

1 şey hariç film gayet iyiydi bana göre hatta muhteşemdi.

spoiler.

Batmanin öldürülmesi yani bruce waynin. Hani devam etmiyceklerse farklı bir şeyler bulabilirlerdi mesela artık bıraktıgını söylemesi bile yeterdi. Ben çizgiromandan hatırlamıyorum öldügünü vs... bunun dışında hiç bir şey yoktu rahatsız eden.

Sosyal ağlarda paylaş

Ölümü net değil. Nolan öldü ölmedi milletin kafası karışsın diye sahneler eklemiş. Alfred'in filmin sonunda gördüğünün hayal olduğu falan varsayılabilir ama Selina da oradaydı.

Okuduğum en komik yorum da şu oldu:

"Superman saved him"

Lakin ölsün/ölmesin devamı gelmez serinin.

Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Ölümü net değil. Nolan öldü ölmedi milletin kafası karışsın diye sahneler eklemiş. Alfred'in filmin sonunda gördüğünün hayal olduğu falan varsayılabilir ama Selina da oradaydı.

Okuduğum en komik yorum da şu oldu:

"Superman saved him"

Lakin ölsün/ölmesin devamı gelmez serinin.

devamı niye gelmesin
robin/nightwing gelir yardım eder emeklimi olacak batman bide lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ulan oturdum kaç sayfa gerisine kadar okudum. ya kardeşim cannes da gösterilen iki lezbiyenin umarsızca aşk yaşayıpta her bar köşesinde itişe kakışa sevişmesinin konu alındığı filmleri izleyip MAGNİFİKO ÜBERİFİKO 10/10 çekiyosunuzda koskocaman batman'e pff tırt. pff ıyk diyosunuz ya gülmekten kendimi alamıyorum :) batman abi bu. ağzına ağzına vurucak dayak yicek yapma reis dicez kas çalışıp gelicek herkesi dövücek sonunda batman ler ölmez vatan bölünmez diyip sinema kapısında istiklal marşı okuyacaz bu yani. nedir bu her filmden bir amelie beklentisi çözemedimki.

edit : bak o akdar yazmışım şu bold olması gereken yeri boldlamamışım ayıp bana. bi sn hemen halledim. Batman kardeşim bu. borumu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...