Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 seraphiel said: bi de bi şey sorucam bane ile ilgili. bu bane'in asıl amacı neydi? sinemada tam çözemedim dikkat edemediğim için. "zenginler ölecek halk kazanacak" diye çıktı böyle parkalı devrimci ayağına. sonra batman'a yamuk yapan o kadın çıktı, "bomba zaten patlayacak ki" dendi. yani neyi savunuyodu tam anlayamadım. cok tırt filimdi zaten görsel olarak iyi sadece,izledimi bile unutmuşum burda görünce aklıma geldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=G4v1hAnfy1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ASDFGSDFGSDFG olacak o kadar gibiymiş lan o zamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abi ahahaha ördeklere ve robinin bacaklarına koptum jahdasdjklhkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yeni izledim, şimdi bütün yorumları baştan sonra okucam. yalnız 2 daha iidi be oolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bu soruma cevap bulamadım filmde: Bruce Wayne filmin başında niye bastonla yürüyo? İkinci filmin sonunda gayet koşuyodu, doğuştan gleen bişey olsa daha önce nasıl cayır cayır dövüşüyodu bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 düşüyo filmin sonunda, topallaya topallaya koşuyo dikkat edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 hee taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fLyoog562x4&feature=g-film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ahahah. Iste bu yuzden boktan abi son film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 said: Sources have informed Nuke the Fridge that not only is a Director’s Cut being developed by Warner Bros. for The Dark Knight Rises, but it’s going to include Bane’s origin plus a bit more screentime for Ra’s Al Ghul (Liam Neeson) which were omitted from the current theatrical cut of the movie….According to our reliable spies…The new Director’s Cut is said to make the film about thirty minutes longer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 tekrar izledim de film iyi ya 2. filmden kötü olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 LathspeLL said: said: Sources have informed Nuke the Fridge that not only is a Director’s Cut being developed by Warner Bros. for The Dark Knight Rises, but it’s going to include Bane’s origin plus a bit more screentime for Ra’s Al Ghul (Liam Neeson) which were omitted from the current theatrical cut of the movie….According to our reliable spies…The new Director’s Cut is said to make the film about thirty minutes longer. Yalanladıydı bunu sanırım Chris Nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 lütfen bu kötü filmi tekrar tekrar uplamayın. midem bulanıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 1 şey hariç film gayet iyiydi bana göre hatta muhteşemdi. spoiler. Batmanin öldürülmesi yani bruce waynin. Hani devam etmiyceklerse farklı bir şeyler bulabilirlerdi mesela artık bıraktıgını söylemesi bile yeterdi. Ben çizgiromandan hatırlamıyorum öldügünü vs... bunun dışında hiç bir şey yoktu rahatsız eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ölümü net değil. Nolan öldü ölmedi milletin kafası karışsın diye sahneler eklemiş. Alfred'in filmin sonunda gördüğünün hayal olduğu falan varsayılabilir ama Selina da oradaydı. Okuduğum en komik yorum da şu oldu: "Superman saved him" Lakin ölsün/ölmesin devamı gelmez serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 O bu değilde, şu çok iyi ya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genwa said: Ölümü net değil. Nolan öldü ölmedi milletin kafası karışsın diye sahneler eklemiş. Alfred'in filmin sonunda gördüğünün hayal olduğu falan varsayılabilir ama Selina da oradaydı. Okuduğum en komik yorum da şu oldu: "Superman saved him" Lakin ölsün/ölmesin devamı gelmez serinin. devamı niye gelmesin robin/nightwing gelir yardım eder emeklimi olacak batman bide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 hd ripleri fln düşmüş torrentlere birde http://www.youtube.com/watch?v=eJ2OuDUw8gg&feature=player_embedded fransızca fragmanı. Bane'in sesi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ulan oturdum kaç sayfa gerisine kadar okudum. ya kardeşim cannes da gösterilen iki lezbiyenin umarsızca aşk yaşayıpta her bar köşesinde itişe kakışa sevişmesinin konu alındığı filmleri izleyip MAGNİFİKO ÜBERİFİKO 10/10 çekiyosunuzda koskocaman batman'e pff tırt. pff ıyk diyosunuz ya gülmekten kendimi alamıyorum :) batman abi bu. ağzına ağzına vurucak dayak yicek yapma reis dicez kas çalışıp gelicek herkesi dövücek sonunda batman ler ölmez vatan bölünmez diyip sinema kapısında istiklal marşı okuyacaz bu yani. nedir bu her filmden bir amelie beklentisi çözemedimki. edit : bak o akdar yazmışım şu bold olması gereken yeri boldlamamışım ayıp bana. bi sn hemen halledim. Batman kardeşim bu. borumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 he abi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 lezbienler>batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Fransuxa said: sen asıl neye sinirlendin? kişisele bir başlık açıp o konuyu anlat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 1080 indi. nihayet dublajsız izleyebileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Beğenmedim pek.Tek güzel şey cat-woman idi, bane'nin sesi oh god. Batman'nin tripleri falan 68/100 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar